17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То в Петърница вече са останали само тъмно зелени. Същото е и в съседните села Бъркач и Градина.

БХК СЪР!!!!!!

Ежедневието в България! Всеки ден по минимум 5 тежки катастрофи с жертви. И си е така от години. И няма нужда да се обсъжда какъв етнос е нарушителя. Всички етноси в България са едни и същи Камикадзета на пътя. Тръгнете по магистрала Тракия от София за Пловдив, и ще ги видите.. Летят.. Дебилна държава сме..

Познайте марката на колата и етноса на шофьора?

И от българският етнос са същите дебили.Вчера един шпореше по малка квартална улица и аз от тротоара му казах :ей сельо,а той спря да ме пита защо съм го нарекла селянин.Отговорът беше във въпроса му,макар че го нарекох така заради безотговорното му поведение,а не заради провинциалния му акцент.

С две думи - един циганин е арестуван за убийство по не предпазливост на друг циганин.

14-годишен момче... Един от пътниците е починало...

По този начин намекват за етноса на шофьора и пътника.

Ще го съдят ли? И на колко ще го Осъдят? 2-3 години?

Колкото осъдиха онзи боклук , който затри Милен Цветков. Сега копеленцето е под домашен арест. При липса на държава и политици дето се дърлят и мразят, контингента яко шета от кокошкари до олигарси.

Лозан Панов ги пази.

Със сигурност в селото са виждали и знаят за автомобил без номера,но трите маймунки.

Защо да управлява с книжка, защо да спазва ограниченията на скоростта. В Булгарстан никой не обича да му казват какво да прави и да спазва каквито о да е било ограничения. Защо т*пите органи да си спазват и те задълженията, да не би за това да плащаме данъците случайно...? И слад 5 години , когата и малкото останали и мислещи хора се изнесат от тази кочина може всички вече да са спокойни. Буларстан ще е пълен само със 'свободни' и 'мислещи' хора, които имат само права и ще живеят без ограничения, рай за анрхиста.

Браво Човек! Много правилна оценка на ситуацията в България.

Селата в севоразапада са оставени на самотек , където преобладава тъмния етнос полиция се мярка само след такъв инцидент за кратко и после пак анархия. Така е било през соца и сега няма да се промени , никой няма да направи районно в такова село за да гонят етноса че карал без книжка след като се знае че нито ще го съдят нито има пари да си плати глобата.

Умирам от страх за малките деца, които трябва сами да пресичат.

Братчет на Фончо?

"Един 14 годишен получило наранявания и починало"... Иначе си е класика - нерегистриран автомобил и келеш без книжка. Да би мирно седяло не би чудо видяло.

Разбира се,на менгянина пак щему се размине,повервайте ми.Ще го скатаят в някое гето в ЕС.Ако пък е наркоман,гей или неграмотен,няма нужда да се крие,в колонията България такива ги правят герои.В 7/8-ми даже песен ще му съчинят,Каскета пък ще го охранява.Справедливост,колкото и да е тъжно,дава само Мешарето,но за своите си.

На черния път покрай кравефермата ЗДвП не важи. Мангалчето ще бъде обвинено по общия ред в непредумишлено убийство по непредпазливост.

тоя щото е от село сега ще лежи на топло, а убиеца на Милен Цветков у дома си :)

майката на онзи пари ке даде ... и на прокурора, и на съдията и на адвокатина

Докато КАТ си бъркат по дупките, ще е така!

Пак ли цигани

То други из селата няма.