Коментари - 12 оферти за ремонтите на още 2 тунела на АМ "Хемус", тапи ще има до 2025 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надежда, коригирай заглавието.

Олигофрени

както виждаме офертите са отново само на доказани мафиотски дружества,краденето по пътищата продължава....

Браво те това е директна магистрала към Шенген!

офертите са само на доказани мафиотски дружества , краденето по пътищата продължава...

Спокойно, после ще почнат да ремонтират и виадуктите между тунелите! Все пак колкото повече време траят ремонтите - толкова повече пари ще се усвоят!

ТОЗИ НЕ Е МАГСРТАЛА ! А бездънна яма за крадене !

Леле, тия ремонти ги започнаха след като лампа падна в "Ечемишка" и уби жена в колата й през 2018 г! ПРЕДИ ЧЕТИРИ И ПОЛОВИНА ГОДИНА!!!И още не могат да "ремонтират" общо 10 км. тунели и виадукти?Баси и великото КРАДЕНЕ пада там!!!

Като се има предвид некъдърността на АПИ и на строителните фирми, ремонтите ще продължат до 2030 г. и когато приключат, старите "ремонтирани" тунели отново ще се затворят за ремонт на ремонта, а новите "ремонтирани" ще се затворят за довършителни работи, които ще продължат най-вевроятно до края на живота ни!

И кога ще завършат Хемус ?

Офертите са от същите идиотски фирми, които завлякоха милиони от ХЕМУС. В нормалния свят, след такъв гаф подобни фирми нямат право на участие, а тук даже и по няколко фирми на едни и същи собственици се виждат, да не изпуснат келепира. Балканска му работа, осрана.

2100

Всъщност случаят с лампата беше ремонт на ремонта, тъй като задръстванията започнаха през 2015. След като приключат новите ремонти и десетгодишният цикъл се затвори през 2025, започваме пак отначало.

Защо в търговете не участват чужди фирми! Кошмар е с тези безкрайни ремонти! На строежите се виждат шепа дебели чичковци!

Не помня тия тунели да са работили всичките - все някой е в ремонт и все се образуват тапи! Последно преди 2 седмици като минах, работят 5 човека без облекло и без каски, без някакви обезопасителни въжета или каквото и да е там - пресичат на поразия, оставят си колите отстрани на пътя - абсолютно лаишка работа! Очаквам и качеството да е на същото ниво! Иначе Бойко го няма, за да пусне новия лот от Шумен до Търговище, но останах приятно изненадан, че няма да се влача с 60 там!

Тея тунели ги ремонтират нон-стоп от поне 20 години и още все някой от тях е затворен за ремонт... Но пък доста хора направиха кинти от това...

хахахахахаха яко, Ганя! Обичаш ли да те шбат политиците? ОбИчай!!

този път е всичко друго, но не и магистрала. Гледам, че пак доказани герберски фирми участват, еми това е положението на тази територия, хърватите построиха километричен мост, имам сто пъти повече тунели, виадукти и разкошна инфраструктура, а тука бай ти Асан ще мине с валяка да заглади нахръления асфалт от Мюмюн. Няма оправия!

Магистралата в Сърбия е правена от наши фирми, поне част от нея, и е на много по-високо ниво като качество, поне така изглежда за ползвателя. Проблемът не е във фирмите, проблемът е в стандартните ни, които са от комунизма, когато е нямало такъв трафик - България е единствената държава с толкова много тирове по пътищата от всички, в които съм бил! Проблемът е и в липсата на контрол - фирмите ще пестят от всичко, ако законът и липсата на комтрол им позволяват!

Защо според теб, а? Защото асВалта няма да е 2,2 см/, а следователно и няма да има "чичко паричко"................

15 км отсечка “магистрала” в непрекъснат ремонт от … 30 години!! Няма такива некадърници и олигофрени като тези в Територията!! Факт.

Направо този ремонт си плаче за рекорд на Гинес!!!!

Искали са да кажат 3025г.

нещастници китайците за това време тунел от софия до варна щяха да направят

Прав е Рюте,крив е Меси.

да вземат да оправят арабаконак и витиня (към камарци) и да затворят цялата магистрала и да седнат да я оправят като хората 40 години строеж и ремонт ебаси...

Сторителната мафия чрез свои депутати, умишлено изгониха всички чужденци, които им застрашаваха безпроблемното крадене. Защото чуждите фирми, се обръщъщаха директно към ЕП, с оплаквания за незаконни практики в България и останаха зад борда. Високотехнологични компании, като Хохтииф, Алпине, Поор и др., просто спазваха правилата, което е най-голямото престъплемие в България и си заминаха.

Браво на Надежда.

2050г. Започват редовни полети до Марс, дясната тръба на тунела Витиня е в ремонт...

18 месеца за ремонт на тунел ма ЕДИНСТВЕНА магистрала е пълно БЕЗУМИЕ!

75 милиона.Ще има за още хотели.

Меси не беше ли казал че ще имаме 7 магистрали до 2020?

Няма ремонт,има кражба от фирми на гроб.

Влака София - Варна прави отклонение доооо Димитровград вече 3 години заради един нищожен участък около Чирпан. Това струва на пътниците близо ЧАС закъснение. Китай построи на сърбите линия със скорост над 250 км/ч за по малко от година. Няма да се учудя ако го прекарат за по напряко и през Видин. Така ще има още повече за крадене.

За две години в нормалните страни строят по 500 км магистрали със все тунелите и мостовете! Сигурно тук поставяме Световен рекорд с 6 годишен ремонт а един тунел - Витиня! Едва ли ще съм жив да карам по АМ Хемус без тапи по тунели и мостове!

Джо ПИ ГРУП Автомагистрали Трейс Груп Холд Само фирми на ГЕРБ.Те затова протестираха срещу редовното правителство.

Малко уточнение, не съествува такова нещо като "автомагистрала Хемус".

Защото най-големия грях е да спазваш правилата и строителните норми. За това офертите са на същите бандити, а западните фирми си отидоха.

ЕднЪ лампЪ струва там 1000 лева...... вземат я за 100 останалото у джоба на Бойка.После не ни искат.Що ли!?

Дали ще се намери някой човек от сегашното поколение да доживее да отиде от София до Варна по магистрала без нито един ремонт и затворени участъци. Аз се съмнявам. С това темпо на ремонт и строителство тази магистрала барабар с ремонтите ще я завършат когато вече хората не използват автомобили и магистрали - някъде в далечното бъдеще.

Аз предлагам да я затворят тази магистрала " Хемус ", за да спре най - после краденето!! От 30 години все я ремонтират. Когато пътуваш по нея все едно караш на слалом!!! И това е ВЕЧНО. Не се наядоха и това е. САМИ НЯМА ДА СЕ СПРАТ. Ние трябва да се активираме реално, а не пред мониторите.

На Пеле ми прилича повече тоя...хо-хо-хо

Не си спомян, да съм инавам по Хемус и някой тунел да не е бил в ремонт. Колко пъти ще ги ремонтирате тези тунели?!? Направо съм изумен!

Сега да не спечели някоя австрийска фирма!

Вече две поколения българи биват тероризиране пътувайки по тази магистрала. Тези българи продължаваме да си плащаме пътния данък и винетките

То за това пропускателния режим в офисите на тия строителни фирми, дето оферират е като в Пентагона или Белия дом. Имат какво да крият и да се пазят.

Добра новина! Тримата човека, които до сега ремонтираха, сега ще се прехвърлят на нов обект и ще имат още няколко години да ремонтират. Не е важна скоростта и задръстванията, важното е да стане хубаво накрая!

Защото е касичка.....просто та просто.Държавата дава кинти .Взимат ги и праят 30 години тунели.Докато дава ще правят

Не редиха ли жълтите павета?Дето издържаха три дни.

Ами Кирето им спря кранчето и сега ко прайм!?