1000 лв. глоба и 1 г. без книжка за Ангел Джамбазки, шофирал пиян

Резултатът от кръвната проба на евродепутата е 1,08 промила алкохол

Обратно в новината

Коментари - 1000 лв. глоба и 1 г. без книжка за Ангел Джамбазки, шофирал пиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бълха го охапала. Докато няма ефективни присъди за такива пияндета зад волана няма опавия!

Късно е либе за китка!!!!!Такива примери от тези среди с лопата да ги ринеш!!!Всички се мислите за богове, не е важно дали ще бъдеш спрян, важното е ,че го допускаш ,ине само ти ,господин Джамбазки !!!!

Трябва да го оправдаят. Защото е алергичен към безалкохолни напитки.

За мен бонусите, за Вас Джамбазки

Вместо да го осъдят с най-високото, предвидено от закона наказание, защото е публична личност, постоянно натрапваща ни визията си за налагане на ред в държавата, го скатаха и предвид доходите му, фактически не му направиха нищо.

Този ако престане да пие, алкохолната индустрия в България ще фалира!

Взима 15000 лева на месец и ще щрака с пръсти. Позор.

Още преди края на тази година отново ще го сгащят да кара... Не виждам само дили кара употребил алкохол или психотропни вещества... мътно ми е нещо.

Малко му е !

нормално е да му манипулират пробата да е под 1.2 промила за да не ходи в затвора въпреки, че дрегера е отчел 1.55 промила. Все пак български политик не трябва да ходи в зандана

а ромските лидери на какво мнение са? За тези патриотични подвизи.

На чужд гръб и сто тояги са малко.. Само за една седмица КАТ хванаха 12 000 българи да карат пили. За тях какво ще препоръчате?

Брей, от 1,55 промила на дрегера станало 1,08 промила на кръв. Добре, че не са го догодили до 1,19 промила, че тогава вместо на будала, мат'ряла щяха да го направят хептен на будала както обикновено. Минава си с административно наказание и му дреме на шапката. Тия 1000 лв. ги изкарва за една обедна почивка в БрюкселЯ.

Как шъ е пиян бре ? Нали във Военната Болница му направиха кръвна проба ,която показа само 1,19 промила ... Амчи чиляк може ли да е "пиян с толкова малко ? Та това са две "чашки" с ичкия бре ... Ази толкова ги вземам само в първото полувреме на загрявката ... Слаба ракия е тоя паткан дребен...Ни пищов може да носи , ни на пиьене носи ...па се главил и за "македонски революционер" ...та и за байрактар на четата даже :)))

ВЕРВАМ ТИ БЕ!

Друго си е да си във власта.

Ами жестоки глоби много ясно!

ТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ЛИ СА?!

Ми дай да го гръмнем за една рикия сега! Не са пали толкоз, аркадаш.

Не е единичен случай дрегерите да показват нагоре от кръвните проби. меродавни са показателите на кръвните проби.

Така трябва !

И какво като е евродепутат? Нали законите за всички са еднакви? Или ти като си бачкатор в чистотата, може да караш пиян на талпа и ако спрат от КАТ, ще са големи боклуци.

евродепутата е представителна извадка на народа. евродепутата пиян и електората пиян. За евродепутата закона е врата в полета и за електората същото, ама малко да се кихне на прокурорчето и пробацийка или условна присъда за шофиране пиян

Някой неосъден от управляващата коалиция остана ли?

Си мисли че си е купил индулгенция за 1000 лв. Друг е въпросът, че има голяма разлика в показанията на дрегера и кръвната проба. Явно нагласено е. Но няма голямо значение. Важни са фактите- Джамбазки кара пиян. Доказано И това човекът, който е на всяко гърне мерудия. Който търчи от телевизия на телевизия , да раздава морални оценки за кого ли не. Пръв радетел за " традиционните ценности", а си няма ни жена, ни деца. Живее на стария принцип: " не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря" ДЕМАГОГ!

От 1.55 няма как да падне до 1.08 в периода от "надуването" до вземането на кръв! Няма шанс поросто. Пак са го измъкнали.

Джамбазки: Бил съм се бил напил! Не бе ли на кръвната 1.5 промила? Докараха го под 1.2 за някакви наказания. Как може да кара кола за 50 метра! Дори да е вярно оправданието му. Дори само за това е виновен. Спринтьори бягат 100 метра за под 10 секунди. той ще кара кола за 50 метра. После защо ставали дебели и не можели да ходят.

Този трябваше да е в дрънголника!

Да ги подменят тия дрегери щом дават 40% грешка. С такъв "гадаещ" дрегер много хора, които са били близо до /но под/ границата, са били обявени за пияни.

Според мен си съобщиха за кръвна проба от 1.5 . Но може да са го посъветвали. Може би процедура с обезводняващи и пиене, например на зелев сок. Не знам дали може да отиде на повече от едно изследване и да си направи последваща проба. Да избере по-малкият резултат след някаква процедура.

На патреотарите от МВРО някой да им беше казал преди да встъпят в "коалиция" на голото хоро на боко, че до края на 3-тата години един от тях ще го арестуват, друг ще го накарат да си подаде оставката, трети ще го осъдят, четвърти ще го направят рекламно лице на била... пети ще го млатят в къщата с часовника... Направо нямаше да се хванат на това хоро. Изводът какъв е? Изводът е, че МВРО-то си изигра ролята на пешкира, с който за пореден път се обърса боко свинаря.

Дрегерите да се бракуват!

Така трябва,законът за всички трябва да е еднакъв,нооо.... За този г-н 1000 лв са джобни пари! Затова глобата му трябваше да е по висока! Законът трябва да е еднакъв за всички,но при глобите трябва да е в проценти от доходите на извършилия престъплението. Тоя трябваше да отнесе поне 20 000 лв глоба за да му дойде акъла,така се прави на запад,така трябва да стане и тук.

Малко са. Мен обаче ми е интересно от опозицията защо няма осъдени. Не са по-големи светци от управляващите. Примерно един дето блъсна кола с дете вътре. Там какво стана?

що му е книжка, нали си има шофьор. И това за хилядарката муха го ухапала.

Знаеха много добре какво ги чака, но пак се хванаха на хорото, защото са много лакоми.

Не трябваше да го наказват човека. Всеки греши. А толкова много направиха неговата партия за държавата. Помагат на Правителството и купиха Ф 16.

Наказанията затвор са за простосмъртните. "Горе" не важи НК.

Този е от ГЕРБ/ДОСТ никаква опозиция не е.

А твоя шеф дето помля хората на кръстовището още не е осъден. Да живее руско-турската дружба.

Ама ти да не си помисли, че ще ги плати? Знаем колко е събираемостта та и 200 бона да беше глобата все тая. И да не си помисли, че наистина ще му вземат книжката? Сега едно обжалване в съда, на закрити врати, актът пада... Ще му дадат един от НСО да го вози и след месец като забравим пак ще си кара.

Бате, дрегерите са си ок, сигурно дават грешка, спрямо кръвните тестове, но тя не е толкова голяма. Обаче има значение времето. Сещаш се, че милицията не ти взима кръв, отиваш в болницата, като разбира се изтичваш две обиколки около нея, че да си ускориш метаболизма малко, помоткаш се колкото е възможно, влизаш чакаш да ти вземат кръв и накрая пробата излиза по-малко отколкото на дрегера, понеже е взета час, два след това. Дори милицията лично да те кара на теста, което не е така, сам си се довозваш, представяш ли си, пак докато ти вземат кръв ще мине поне час, което вингаи е в полза на употребилия.

Къде има шофьор!!!

Ако визираш Местан, той е евроатлантик от ДОСТ филиала на ГЕРБ.

Само че тия хубавци, ще се изкарат социално слаби половината ...

и твоите шефове Хр Бисеров, Масларова и Р. Овч. още не са осъдени..

Даа, пие разни напитки, разграждащи алкохола, мота се, ПОДМЕНЯ пробите и готово, всичко е точно:)

Пълни глупости! Пробата от дрегера ВИНАГИ е по-висока от кръвната. ВИНАГИ.

Напълно съм съгласен, само ще уточня, че има някаква жена и дете с нея, иначе е много нагло и тъпо парче морализатор. Най-добре е да замлъкне, защото е супер дразнещ, поне веднъж да беше реализирал на яве казаното в интервю или социална мрежа, ПОНЕ ВЕДНЪЖ...

К'во греши бе брат 1, 5 промила са ПОНЕ две големи ракии!? Може ли да гаврътнеш 200гр спирт и да се качиш да караш. За затвора си е момчето, ама нали е от нашите.......