Берлускони преименува партията си в ”Напред, котенца”

Заради намаляващия си рейтинг и изпадналата в затруднение икономика италианският премиер Силвио Берлускони се пошегува, че партията му трябва да промени името си на "Напред, котенца!".

Обратно в новината

Коментари - Берлускони преименува партията си в ”Напред, котенца” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Боко Тиквата ще преименува ГЕРБ,напред тъпаци.

тоя дядка скоро няма да миряса... стар котарак е... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Баси 11 жени това е рай, мечта за всеки мъж! Баси как му завиждам за оргиите, направо само като си помисля за това и...

Глупако, за 220 лв можеш да имаш 11 грозотии от околовръстното... нищо пара дори и за Бг-стандарта. Много са то елементарни мечтите. Но от какво друго да очаква човек!?

Ти ако с такива се въргаляш, нищо чудно че не желаеш повече жени! Хахаха калъф кух!

Що пък перверзник да е? Човекът си е пич откъдето и да го погледнеш. Да не е мека китка, като много от нашите хубостници. "Форца италиански котенца"

Маман,обади ми се да го обсъдим на чаршафи тоя Берлускони

Като пеперудки, мамините гугутки те...!

Берлускони е един от най-великите политици на Италия и Европа. И ще бъде истински оценен едва след като комунистите вземат властта. Всичко това за развратния му начин на живот е измислица на опозицията и са пълни глупости. Кой нормален ще повярва за осемте жени при положение, че е на 75. Това е слух породен от шегата на Берлускони от един негов подслушан разговор. Телефоните му се подслушват постоянно и разговорите му се предават на журналистите.

"-Я елате,котенца,при дядко! Да Ви гали сладко сладко." "-Къде си,дядко?Къде си,дядко? Да ни галиш сладко сладко." СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ-МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ НА ИТАЛИАНСКАТА ПОЛИТИКА.

Този дъртак съвсем е припаткал.Както и тези,които са гласували за него.

Даже и по изречени глупости, нашите не могат да минат италианеца.

Силвио Берлускони е Дърт Перверзник!

но не чак толкова дърт, даже не и наполовината на него, но за сметка това чак пък осем, сигурно с котешко езиче ги оправя, аз така в едно джакузи бях заспал ....

Дърт - да, ама що пък перверзник? Поне човекът въпреки напредналата си възраст е правилно ориентиран, а не си пада по гейските изпълнения, като нашите хубостници!

Човека е италианец!!! Наследник на великите римляни-оргий требва да има ! И готин,понеже не се крие,а всички останали мушмули дето се шибат с камшици и тем подобни извращения се правят на моралисти!!!

"Напред, дебили!" - на кого ли ще е мотото...

На котараците

То аслъ дебил трябва да си за да се прехласваш по котараците! Аре подавайте оставките вече гербери - писна ни от вас!

Този Берлускони трябва спешно да бъде лекуван!От години излага себе си и държавата си по най-гнусен начин.

По-добре е от котенца са силна България :)

Старият коцкар...

Йов, ти май завиждаш - да те чакат 11 жени пред вратата и да оправиш все пак осем от тях си е истинско геройство за човек на тази възраст!

Браво на героя! И традицията продължава, римската...