Собственици на земи в Бояна готвят бунт

Собствениците на земи в резиденция Бояна дават едноседмичен срок за решаването на проблемите с имотите им, съобщи Светла Ваташка от гражданското сдружение, представящо интересите им.

Обратно в новината

Коментари - Собственици на земи в Бояна готвят бунт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На гол корем - чифте пищови, на проста глава - черен цилиндър. На това прилича тази глупост да отнемеш земите от местните хора и да ги дадеш на паразитните футболджии и тяхната глупава администрация.

Не може ли да имат терен до на поляните до околовръсното след Младост или на всяко друго място, а трябва в Бояна. И на НДК да им направят стадиона - те толкова си могат, а и не ги интересува да играят за България.

Ей затова Бг ще остане нецивилизована страна, защото тук има 2 коментара, а при клюкарските заглавия са над 500...

Писна ми от този футбол. Други спортове няма ли в България? Няма ли волейбол, няма ли баскетбол, хандбал, лека и тежка атлетика, бокс? Слушам само за футбол и за глупостите на това "тъпоумно" племе.

Теренът е всичко! Наивници те, горките. По-скоро ще дочакат от умрял писмо, нежели някой да им върне нещо или поне от кумова срама, че с десетилетия ги ползва безплатно, да им подхвърли някой трънак в Трекляно или Койнаре.А и само те да са...