Коментари - ЕС иска свобода за отвлечените български пилоти в Судан | dnes.dir.bg
назад

ЕС иска свобода за отвлечените български пилоти в Судан

Върховният представител на ЕС за сигурността и външните работи Катрин Аштън призова на пресконференция днес в Брюксел за освобождаването на тримата български пилоти, отвлечени през януари в Судан.

Обратно в новината

Коментари - ЕС иска свобода за отвлечените български пилоти в Судан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно съм съгласна с Поли. И аз за първи път чувам за отвлечени български пилоти .Те така и медиците си постояха няколко години в Либия .Що пък българското правителство да се вълнува чак толкова само за трима човека?!

Cпокойно Polly! Hека се помолим бог да пази момчетата от екипажа! A за тия черните предлагам да спрем да ги храним и поим! Aми дали сме с милиони долари за хляб и вода... грехота е да мразим, но те са за мразене! Cамо господ може да се справи с тая паплач...

От сърце си признавам, че не се задълбочавам в доста от новините, а четс само заглавията. Въпреки това не мога да си обясня как за 4 месеца ми е убягнала такава новина. Отговорът е, че редакторите, които вземат решения коя новина да се публикува са: -неосведомени (чакат някоя агенция да гръмне със сензационна новина, за да я публикуват); -неграмотни (интересуват се от простотии от сорта кой на кого изневерил и кой политик е на мушката за нищо особено.Само неинтелигентните хора се интересуват САМО от политика, клюки и футбол, а това са основните новини, които четем); -следват указания - да промиват мозъците на четящите със зрелищни новини; Колкото до пилотите - късмет им желая!

Не си права, Поли, имаше такава новина. Просто не се шумя много, може би така е правилно в такива случаи..