Градовете държави се завръщат в 21 век

Градът държава, реликва от Класическата епоха и времето на Ренесанса, се завръща, пише "Форбс".

Обратно в новината

Коментари - Градовете държави се завръщат в 21 век | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и у наше село да наидат петрол,че стане велико село-дарjaва!аха

Че то и сега ги има само тях - какво значи от около 7 милиона близо 2 от тях да са се наблъскали на едно място!?!! И неудобно, и спорове кой откъде е, кой е кореняк и кой - навлек.... Това не може да се спре, но може да се ограничи с парична летва - всеки, който иска да живее и работи тук, да си плаща годишна такса. И на местните яйцата от прованса не са безплатни. Тогава защо се мрънка, някак непонятно и първично е.

Има много да мечтаеш за срива на демократичния сват,който ти наричаш капитализъм!Той е ор 49 гя и тепърва ще става много,много могъщ!А твоя комунизъм свърши след само 45 г.кретане!И се засрами,цинично е да говориш гадости за хората създали тези умни машини компютрите и програмите за тях ,за да ръсиш глупостите си!Поклони се пред Бил Гейтс,глупако!

Подготвят ни София/България/ще има да чакат! Орисани сме да ОТСЕЛЕЕМ!

Всичко е до време , . В най- скоро време човека ще се осъзнае , че е неделима част от природата , и че неможе некакви си тъпи ,алчни компютърджии и измислени псевдопрогресивни сили , които насила ни натякват измисленият прогрес за сметка на природата и нейното унищожение , да съществуват . Всичко трябва да е в синхрон . Ако немогат да го постигнат- Ма йната му на шибания ,глупав , цивилизован , западен прогрес в кавички , защото , заради тия алчни западняци и измислени ай ти специалисти се дава насока на изкуствените и фалшиви материални консуматорски ценности , за сметка на нормалните земни и обикновенни нещица . Така ,че алчните компютърджии , които все повече и повече искат да превърнат света в някакво измислено и фалшиво съществувание без ценности , вече СА ДЕМОДЕ . ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ЧОВЕКА ЩЕ СЕ СТРЕМИ КЪМ НАТУРАЛНОТО СИ ПРИРОДНОСЪОБРАЗНО СЪЩЕСТВУВАНЕ . А НА ВСИЧКИ ИЗКУСТВЕНЯЦИ МОГА ДА КАЖА- ДЕМОДЕ СТЕ С ВАШИЯ ИЗКУСТВЕН ЖИВОТ , КОЙТО ИСКАТЕ ДА НАЛОЖИТЕ ОТ ВАШИЯ ИЗКУСТВЕН ЗАПАД , КОЙТО ВЕЧЕ Е ПРЕД СРИВА СИ- КАПИТАЛИЗМА И КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ СВЯТ , НЯМАТ БЪДЕЩЕ .

Би било чудесно да плячкосаш град като Хонг Конг - има какво да се вземе

Това вече е БОЙКОВИЗЪМ.