Нумеролози: Днес е денят на щастието

Днес според нумеролозите е най-щастливият ден от първото десетилетие на 21-и век - десетия ден от десетия месец на десетата година от века.

Обратно в новината

Коментари - Нумеролози: Днес е денят на щастието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щастието е вътрешно състояние и не зависи от външни фактори. Ако не можеш да бъдеш щастлив, то и няма да разбереш какво е щастие.

Зашо ли така ,но не се чувствам щастлив

нумирулгята тва ши риче,алфаоме, тратропологичен суспиктевизам на агностизизматична антагонистичност ,фразеолопратичната и рехлективност на пирманентното асоцииране на додматилаполистична адаскациконочност на водевилникавокабилалняд конфлигт на интери бокакоскотратологичен резонатядационен алла-баллизмосдт..на фискалничняд мобилитет на естетичните начала на философистичната софистика на ясдонопологичността,,мъ деар ал-фаоме.....

Кой както си го направи. Ако използвахме двоичната бройна система колко такива дни щеше да има, ехе...

Има 10 вида хора - такива, които разбират двоичната система и такива, които не я разбират:)

Ха, ха!

Готино ;))) Бях го забравила тоя лаф ;)))

За мен всеки ден е ден на щастието;)

Защото ти е златно сърцето!

поредната простотия за суеверни хора!

блазе и на лили иванова,само тя сте види стастливия ден на з001 година

Господ си знае работата за такива като тебе, дебиле, дето не са направили нищо свястно през живота си, но в мъничките им селски, злобни очички се вижда само безпричинна злост и тъпост.Айде бегай при говедата...

Щастие без щастливи хора не съществува !Вие щастливи ли сте ?

Само злите хора се чувстват щастливи, когато всички други са нещастни. Ако се затвориш в своя свят и то ако всичко ти е наред, поне можеш да бъдеш относително спокоен, но не и напълно щастлив. Щастието е отчасти спокойствие. Но трябва да си супер позитивен, за да не обръщаш внимание на лошите неща около себе си. Или пък злото да е част от природата ти и да си напълно безчувствен за чуждата нищета и нещастие. А може и да не го виждаш, ако растеш в саксия в богато семейство или пък просто да не ти пука, защото ти самият си добре, както, струва ми се, е в повечето случаи.

Денят ще е такъв какъвто си го направиш!

Според мен денят на щастието ще бъде на 20.20.2020.

Аз пък мисля, че ще е на 99.99.9999

Е, хайде да не се отчайваме, има и по-близки дати - 22.22.2222 :)

Да, понеже тогава ще излезем от кризата :)

На всички оптимисти за бъдещето ни и на тия, които днес им тупа сватбения тупан - ЗДРАВЕ !

Като се има предвид колко нещастен народ сме, сега не ни остава нищо друго освен да си въобразим, че можем да сме щастливи на тези дни. Като се има предвид, че през цялото време сме нещастни с тези заплати, образование, здравеопазване, цялото беззаконие и мръсотия.

Хайде стига сте ревали! Писна ми от глуповати, оплакващи се депресари.

Как пък реши, че съм глуповат и депресар? Или пък си от тези с палатите край язовир Ивайловград и си много щастлив, че си прецакал държавата и всички честни граждани, които взимат заплати по 400 лв. ?

Абсолютно си прав(а)!!!! Понеже в мизерната ни държавица нищо не е както трябва, то логично е хората да се самозаблуждават и да вярват в глупости! Добре, че някои вече се измъкнахме от тази заспала и сбъркана държава-СВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ИНТЕРЕСЕН И НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК ДА ПРЕКАРА ЖИВОТА СИ В НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА, В КОЯТО ОТГОРЕ НА ВСИЧКО Е И ОПАСНО ЗА ЖИВОТА!

Май след 12 декември 2012 няма да има повече щастливи дни на Земята!

Честито на всички, които имат празник днес!

Благодаря ти,"щастлива" :)!

От датата НИЩО не зависи.Както си го направиш.Или както ти е писано.

Двете ти последни изречения съдържат взимно изключващи се твърдения!

Да,така е.

някои мъдреци казват:" както си го направиш...", а други : " каквото ти е писано..." придържам се и към двете, но ще ги перефразирам: " прави каквото трябва, пък каквото ще да става" !

седмиците казват, че нищо не зависи от съдбата, а каквото сам човек си направи, защото така му е писано, понеже който не работи не може да остави днешната работа за утре, тъй като сговорна планина ще дойде при Мохамед, когато се притури.

Да, обаче първото казва всичко! ИЗБИРАЙТЕ ЩАСТЛИВИ ДЪРЖАВИ А НЕ ЩАСТЛИВИ ДАТИ!

Баце, закъснял си с коментара само час и 20 минути. Трябваше точно в 10:10 да го пуснеш, за да ти приляга на името.