Кредит от мафията вместо от банката

Ограниченията при отпускането на кредити спомогнаха за нови гешефти на организираната престъпност. Парите от проституция и търговия с наркотици все по-често се инвестират във фирми, които не получават кредит от банките.

Обратно в новината

Коментари - Кредит от мафията вместо от банката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква е разликата между банката и мафията??? по сащество няма- само банката е "легализирана" мафия"

Ха, че дали парите от дрога и проституция са по-чисти и честни от тези на банкерите? Хората поне са ги дали доброволно. А чифутчетата от борсите и банкерите от Уолстрийт какво направиха? ОТКРАДНАХА парите на хората по света или ги проиграха. Хайде, сикана!

и банките и мафията са от един дол дренки....разлика няма

Нищо ново.В България,раздаването на парите в куфарчета,постави основите на тоя бизнес.И тука по стълби,стени и на други местта виси надпис"Кредит за 30 мин. до 5000 лв.тел. ...."Да не говориме за действията на изтъкнати бизнесмени от времето на преватизацията на големият Иван.Вчера тарикатският вестник публикува за някои си Калъмбов,дете мамил банка.Мафия.Мафия създадена от червената номенклатура,мафия създадена от пребоядисаната червена номенклатура на синя номенклатура.Пазете се от мафията.Първата преватизрана банка има собственик в лицето на италиянската мафия.За това друг обира парите на бившите задгранични дружества,а не държавата.Може да се каже,че всеки втори бизнесмен се задържа с парите на някоя от мафиите.Изобщо своебразна мафия,която не плаща данъци.Както се изразяват от дървената мафия"От мен данъци ще събере на кукуво лято".Легално продават дървата без документи,без касови бележки и фактури,със собствен транспорт и т.н.Изобщо затворен цикъл.Убеден съм,че който го хванат вече ще търка наровете в панделата за дълго.

Един съществен недостатък / преимущество на "парите" е ТАЙНАТА. А тайната е в основа на невежеството. Невежеството е пък е основата на безконтролната власт. Получи се яко затворен омагьосан кръг, ГОРДИЕВ ВЪЗЕЛ. За "разсичането" на змийското кълбо е взето Окончателно Решение, на 3 юли 2010 година. То започва да се изпълнява веднага и до 6 месеца ще се почувства реализацията му и от най-нечувствителните, дори от атеистично възпитаните индивиди . Силите, взели Решението, са на Богове и не е възможно То да бъде спряно от МРАКА, материалната енергия на парите. Не е по силите на човек да се бори с Бога, има го и в Библията описано. Това е битката на митичният Яков с Бога, битката на "материята" с Духа, "битката" на Сатана с Бога. А както вече се разбра, Духът е пуснат от бутилката. Още Петър Дънов е посочил "засяването" на "шестата раса", подраса на Петата коренна раса. Изгрява слънцето на нашата улица, затова мракът е така мощен, затова мухите така яростно хапят, затова змиите зловещо съскат. Настъпва галактическото зазоряване, с началото на настъпването на Ерата на Водолея.

Амин

Всички знаем какво става, ако просрочиш деня за вноската а ако решиш да измамиш мафията, си подписваш смъртната присъда

На нас този филм ни го прожектираха в периода 1997-2003г.След като източи и умишлено фалира банковата система, полит-икономическата мафия затегна до невъзможност условията за теглене на кредити и извърши най-криминалната масова приватизация в целия источен блог.Сега са ни подготвили втора серия на същия филм.Силна обезценка на активите и изкупуването им от същата онази мафия при силно ограничени условия за теглене на кредити. А ПАПУАСИТЕ ще си останат потопени във спора-на 63г ли да се пенсионират или на 65г.

Оппала-а, сега я втасахме! Акции, доклади от ЕС, суксан-докуз гюрултия, а то - ония пак си ни рекетират, мачкат и т.н., защото намерили, хорицата, "пазарна ниша", направо пробойна в икономиката и финансите! Невероятно! И това в лето Господне 2010-то, когато се пънкаме и евро да имаме, и в Шенген да се намърдаме.... Тц-тц-тц, просто няма нужда да се хабя повече.

Поне като взимаш пари от мафията предварително знаеш кога и точно колко трябва да върнеш. Няма такси за броене, за обслужване, плаващи и потъващи лихвени проценти и всевъзможни други "екстри", от които банките да си пълнят гушите.

между банките и мафията, особено на фона на актуалната световна криза. Всеки банкер и застраховател е част от мафията. Така че няма значение кой е лихварят - важното е, че губещият винаги е редовият гражданин.

Май няма голяма разлика ако успяваш да си го погасяш

Прихода на мафията в Италия 135 милиарда евро, което е грубо 270 милиарда лева, а заложените приходи в българския бюджет са 17 милиарда лева.

Интересно, дали ЕС наблюдава така Италия - член на ЕС, както наблюдава България! По отношение на престъпността, разбира се!

И тези са му изървали края и няма оправия.