Яне Янев оспори изборите в Габрово

Партията РЗС оспорва изборa на кмет на Габрово на първия тур. Според партията в града е трябвало да се състои балотаж.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев оспори изборите в Габрово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе всички в Габрово знаехме, че тоя, освен че харчи парите на данъкоплатците за да идва всеки ден със служебните депутатски коли, за да оплюва другите кандидати, наринаха сума ти пари за платени репортажи и статии с които да изкарат какво ли не, само той че е чист - а всички знаем, че цялата инвестиция беше с цел да спечели заради 123те милиона които ни отпуснаха ЕС за водния проект, като вкара израелски фирми да ги "оползотворят" ;) Не мерси. Няма мислещ човек който е гласувал за купения от Яне даскал от ТУ.

Тука много психиатри сте се наредили, бре. Почвам да си ви представям като 62-годишната психиатърка, дето скоро направи експеримента с оплождането. С тези диагнози, дето ги раздавате наляво и надясно, с някаква нотка на "компетентност", го докарвате на излъчването й. Едни авторитетни такива сте някак си...

Прав е Яне !! За много неща ! Лесно се плюе, срещу него !! Не може цяла България да е Герб!Защо опозицията дреме, защо се мълчи а безобразията ?? Защо стоят в арестите хора, за които не се доказва нищо ??

Яне малко ми прилича на вувузела.

Ако един ден Лудото Яне спечели изборите,по инерция пак ще оспори резултатите.

Яне отвреме - навреме казва големи истини, но нали е низвергнат. Пък за Габрово съм сигурен, че пожарникаря им скрои шапката, той ви прецака в цяла България, че тях пи.

Ей опасен тоя Бойко ааа Комунистите като чуят за него и се насират от страх От тук нататък ще са винаги прецакани, остава им само да влезнат доброволно по затворите и да върнат откраднатото

абе тоя геизер не се ли спря след като го осветлиха в тесни контакти с трактора??!!не е ли вече за клиент на прокуратурата ,а не да ходи по избори и да сее лажи и простотии?мястото му е на политическото сметище!бита карта е да се маха! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

иэборите са иэмислени от капиталистите за да ограбват народа `эаконно`! Гласуват 25% мекерета на чорбаджиите!Честито Габрово-отново ще Ви яэдят!

ами да са излезли и останалите 75% ИМАЩИ ПРАВО НА ГЛАС да гласуват. Драпати си к....вете, пък после капиталистите ви виновни. Ей, че смрад бе

този смешник не разбра ли че тои е бита карта,само тои протестира.хората знаят кого да изберат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

как не ги е срам комунистите да говорат глупости. вместо да наведат глави и да си малчат както направиха в другите бивши комунистически страни те още тровят хората..

Готин шут е тоя. Има нещо лудо в него, но май не е опасен

Не съм му фен, обаче ... винаги най-лесно е човекът, който пръв казва неудобната истина да бъде обявен за луд.

Ами то и в "Под Игото" имаше един Мунчо....

Яне е неприемлив, но останалите сте също неприемливи! Отговорете му с данни, а не с плюене! И не го наричайте комунист, защото това ви издава колко сте безпомощни да оспорвате истината! По-кротко, де!

яне е прав . това е една огромна манипулация и фалшифициране на резултатите в полза на герб... понеже те управляват цялата държавна машина и манипулират общественото мнение ... като знам колко много хора , болшинството откровено псуват това неандерталско правителство , на дали имат истинска и 15 процентова народна подкрепа ... така , че да не се заблуждаваме . ако изборите се провеждаха по правилата , герб ще са гушнали букета ... а че има все още тъпаци , които им вярват , това е факт , но факт е , че стават все по- малко ....

отново една гладна червена кокошка която сънува просо,но няма да доживее да го види

Яне що не вземе да оспори произхода си, че май е правен и раждан в "дивия" на майка си.

Докато има спонсори и медии,които му осигуряват възможности за изява,Яне ще плюе и оспорва всички избори,дори и тези,в които не участва.Тук целта не е истината,а изявата,за да не бъде забравен.

верно че е хахав, и леко неприятен, но в 90% от случаите е прав!!! само кадето никой не го взима на сериозно! всички знаят че докато едните се опитват да купуват гласовете на циганите, биби купува цели секциони секции! бачка мащабно!!!

90%? Интересно, я ми напомни нещо от неговите приказки дето да се е оказало верно? Щото аз само за откроменни лъжи се сещам.

Да Бойко направо купува на едро,ей сега ми се обадиха че е купил 5 милиона гласа от Зинзибар ,бързо докладвай на Позитано На следващите избори да не ревеш след това ,че червените лумпени са станали по малко от 4%

Дали разминаването в гласовете не е в тези на РЗС :)

Яне,Яне,къде се навираш между шамарите вече!!! Не виждаш ли ,че си бита карта за дълги години! Просто така я оплеска с импийчмънта,че се декласира и изпадна извън борда!

този човек видимо не е в ред.От край време го знаем,забавляваме се с него. Никой не го взема на сериозно,но вече досажда. Няма мярка,за лечение е,горкия Яне.

Какво е изискването ти някой да ти е "на ред"? Да не ти говори кофти неща ли?

ето това не му е наред: След като неговата партия има кандидат кмет, във всички избирателни комисии има представители на измислената му партия. Неговите хора в тези комисии вълна ли са чепкали, та има толкова грешки. Какво излиза с неговите камъни, по неговата глава, или просто е по-лесно нас да ни прави на балами.

ЩОМ ИМА ИЗБОРИ ЛУДОТО ЯНЕ СЕ ПОЯВЯВА.АБЕ ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗЧАДИЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ЗАТВОРИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА.ЩО ЗА ЛИДЕР Е ТОВА МЕКЕРЕ-ПАЧАВРА-БОКЛУК??????

Ако се кръсти "СТИВ" по-добре ли ще ти стои?

Моля ви - хоспитализирайте го тоя!!!

Че трябва да се хоспитализира, може би трябва (поне за малко). Лошото е, че може да се окаже прав! Ако нямаш нищо против, той първи атакува изборите в Турция и се оказа прав (виж решението на съда)! Проблемът при него е, че патологично преувеличава, понякога до абсурдни размери, заради което трябва да мине през лечебния курс.

Тука много психиатри сте се наредили, бре. Почвам да си ви представям като 62-годишната психиатърка, дето скоро направи експеримента с оплождането. С тези диагнози, дето ги раздавате наляво и надясно, с някаква нотка на "компетентност", го докарвате на излъчването й. Едни авторитетни такива сте някак си...