Екоoценката за нефтопровода се очаква към февруари

За да е готова екологичната оценка по проекта "Бургас-Александруполис", е необходимо инвеститорът да внесе доклад с такава оценка.

Обратно в новината

Коментари - Екоoценката за нефтопровода се очаква към февруари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма петрол и добро. В петрола са заровени отдавна отминали времена. Толкова ли държите на връщането назад в онова време?

февруари, ще хванете руснака за тръбата

Россия не исключает судебного разбирательства по газовым долгам Белоруссии, заявил вице-премьер РФ Игорь Сечин в кулуарах Петербургского экономического форума. В суде будем разбираться, кто кому должен, сказал он, комментируя высказывания президента Белоруссии Александра Лукашенко, который ранее заявил, что не Минск Москве, а Россия Белоруссии должна за газ. Подробнее: http://news.mail.ru/politics/3991950/

Еко оценката ще ни спаси. Иначе като погледнем какво "ЩАСтие" цари в Украйна ,Белорис, Чечня, и Прибалтика зарази голямата "полза" - правителства се мятат като в рибарска мрежа до като Едните пратиха тръбите на дъното на Балтийско море , а пък другите не знаят на хората ли служат или на Дявола. Потока и тръбата за мързеливите и подли гърци- да върви в мраморно море. Сигурно е че ще стане като в Украйна- ако не руснаците , то гърците ще ни винят че от тръбите се краде.

Мащаба на мексиканския залив няма да бъде факт в бургаския залив, но един петролен разлив ще прекъсне туристопоток за стотици милиони. Имаме изгодя само от Южен поток. нямаме изгода и от Белене защото можем да построим 2 реактора в Козлодуй при нужда, има инфраструктура. В Белене няма такава

Странно, но г-а Караджова май има нужда от консутация с психиатър. Според мен не може да се казва, че за да има "ОЦЕНКА" трябва да има "ОЦЕНКА".

"....Ако не съдържа достатъчно качествена информация, докладът ще бъде върнат за доработване......" Ясно ми е каква ще бъде оценката в доклада. Нахалници сте ей, и то безсрамни нахалници!

каде го видя този туристопоток,от 4 години летувам и на сл.бряг,тои е почти празен?!

Катастрофата в Мексиканският залив ще доиде и в България ако се построи тръбата Бургас- Александрополис

Пращиш от интелект,също като пожарникаря! Може ли да се сравнява сондажна с преносна тръба! При пробив на първата настъпва катастрофа,докато при втората просто се спира подаването на гориво,до отстраняването на повредата!

И глобата да бъде платена от правителството на Борисов, което много копнее за екологията. Защо никой във Франция не се притеснява от строежа на Северен Поток, в Германия също така приветстват всички енергийни проекти, и само у нас "родолюбците" от герб не ги искат. ... И за какъв "поминък" говорят коментиращите? Какъв туризъм в гето от бетон наричано черноморието?

Бургазлии и всички останали говеда.Как пък намерихде прилика между Мексиканския залив и проекта. За такива идиоски изявления или ви плащат, или сте идиоти!

бес да ми пластат не сум суглсен..а састо наричате суграгданите си идиоти?приликата сус м.салив е че по трубите не тече мляко! а идиот и червен т.....р си ти-колко имаш по нматематика-можеш ли да сравниш з0 милиона и 1 милярд приходи от турисум? в сл. бряг хора има, не се притесняваи, те носят достатучно еур са да могат тупанари като теб да купуват грузки и турски домати..много ми се иска да се сапосная с теб..даи си гсм да си направим една среста, скупи? и ас живея в софя! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И глобата да бъде платена от правителството на Борисов, което много копнее за екологията. Защо никой във Франция не се притеснява от строежа на Северен Поток, в Германия също така приветстват всички енергийни проекти, и само у нас "родолюбците" от герб не ги искат. ...

НАЗДРАВЕ !

Еко вредата ще бъде огромна от един такъв проект... Видяхте какво стана в Мексиканския залив. Икономическата вреда обаче ще бъде много по-голяма.

дори дя минава през романя и там стане аваря е сущата работа - сте замарси и нашето черноморие *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трябва да си наистина голям наивник или много глупав за да сравняваш тръба на дълбоководен сондаж с преносна тръба! При пробив на едната настъпва трандиозна екокатастрофа,поради невъзможността да бъде спряно подаването на суровината, а при аналогична ситуация при втората - автоматиката /или ръчно/ моментално спира подаването и разлив не се получава. Познай от три пъти,без да налучкваш, кой от случаите за коя тръба се отнася!

и без екооценка е ясно,че нашият интерес не е там където целта е закриване на поминъка ни морски туризъм,за да отиде туристопотока ни в съседите ни.

Те и беz ток са живели добре дай да си го спрем а ? Предлагам да дадеш пример спираш нета лампичките пералнята телевизора печката телефона спираш да ползваш найлон и пласмаса спираш употребата на всякакви нефтопродукти не само бензина и се връшташ в каменната епоха щото всяка стока от бита ни иска или ток или нефт .

поредната лая от управляващите бб ясно каза че отхварля проектите

коя година мари моме нередовно?

бабите и дедовzите ни и беs петролопроводи и атомни zентрали са jивеели добре.не се водете по акала на ботуските и платените им слуги.Gоzе феса и компанiя