Правим резервации за влак 20 дни по-рано

"Български държавни железници" ЕАД въвежда предварителна продажба на билети за влаковете до морето през летния сезон, съобщиха от дружеството.

Обратно в новината

Коментари - Правим резервации за влак 20 дни по-рано | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БДЖ, БТК, БНР, БНТ....няма свършване на Социализъма - живеят още в лето господне 1982....

Мамини олигофрени.

настигнахме ги Европейците и така до края на България, да живее демокрацията и капитализма .

За софиянци и за море - лесна работа. Ама я се опитай да вземеш запазено място или билет с предварителна продажба от нецентрална гара - примерно от Горна Оряховица. Има бюро за предварителна продажба на билети в града на километри от гарата и ако влака ти прави някаква връзка - идеш ли за билет до града - изпускаш връзката одма. На всичко отгоре бюрото работело до 16:30. И ако си я студент, я нещо друго та да пътуваш в двете посоки - за навръщане билет можеш да си вземеш от там закъдето отиваш, ама запазено място - по никакъв повод и така е от 26 години поне насам. Аз през интернета мога да резервирам самолетен билет примерно от Дубай за Пекин, от Москва за Париж, а на място на гарата не мога да си купя билет и запазено място за след ден-два

Абе тия от БДЖ "още влакове взривяват". Годината е 2010. Хората по света го правят отдавна. Идете на сайтовете на италианските железници, на британските, на немските, френските и проверете за какво става дума. И идиот може да си закупи билет, да запази място във влака. Да провери цени, връзки. Да си планира пътуването. Хайде стига сте хвалили некадърността. Ура написах програма "Hello world".

Тези да не се мислят за извъзнемен транспорт?!?! 20 дена....