Цветанов призна, че следят съдии и прокурори

Много са представителите, както на правоохранителната, така и на правораздавателната система, които са обект на разследване, заяви вътрешният министър.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов призна, че следят съдии и прокурори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корумпираните съдии и прокурори са НАГЛИТЕ! Те са най-големите ПРЕСТЪПНИЦИ, защото се гаврят с нас, злоупотребявайки със служебното си положение, облечени в партийна власт! "Синдикатите са в.т.ч!" КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ТОВА Е ОСНОВНИЯ НЕДЪГ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО. Съдии и прокурори покровителстват престъпността, вземат рушвети и си затварят очите, обърнали са съдилищатата на частен бинес. Ядат и пият с мутрите, и им осигуряват протекция. Те самите са ненаказуеми и НЕДОСЕГАЕМИ, никой с нищо не може да им попречи. Държат се нагло и безцеремонно (а някои като палячовци). И много са ми интересни като кажат: Аз вярвам в бългаското правосъдие. Вие вярвате, аз обаче - не и-от горчив личен опит! Съдебната ни система е най-голямата и най-организираната престъпна група в РБ-я! Тя е причината за уродливостта на обществото ни. Колкото по-рано бъдат тотално подменени "родните ни мили магистрати", толкова по-добре. И най-важното - контрол над работата им! Нищо, че са независима власт. И тяхния труд трябва да може да бъде оценяван и който не става - на борсата! Когато има нетърпимост към престъпността на всички нива, когато всички станат равни пред закона, тогава и всичко друго ще си дойде на мястото!:-)Крайно време беше да се спре беззаконието наложено от самата съдебна система на обществото . Те са част от организираната престъпност ! Сега това най-после излезе наяве Децата им следват пътя на бащите си. Би трябвало тези хора повече да не са част от съдебната система. Нека си получат заслуженото. Защото нашата правосъдна система е абсурдна - раздава правосъдие, но в полза на престъпниците - просто зависи от мизата! Нека тази операция да се нарече"ЦИНИЦИТЕ "!

Корумпираните съдии и прокурори са НАГЛИТЕ! Те са най-големите ПРЕСТЪПНИЦИ, защото се гаврят с нас, злоупотребявайки със служебното си положение, облечени в партийна власт! "Синдикатите са в.т.ч!" КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ТОВА Е ОСНОВНИЯ НЕДЪГ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО. Съдии и прокурори покровителстват престъпността, вземат рушвети и си затварят очите, обърнали са съдилищатата на частен бинес. Ядат и пият с мутрите, и им осигуряват протекция. Те самите са ненаказуеми и НЕДОСЕГАЕМИ, никой с нищо не може да им попречи. Държат се нагло и безцеремонно (а някои като палячовци). И много са ми интересни като кажат: Аз вярвам в бългаското правосъдие. Вие вярвате, аз обаче - не и-от горчив личен опит! Съдебната ни система е най-голямата и най-организираната престъпна група в РБ-я! Тя е причината за уродливостта на обществото ни. Колкото по-рано бъдат тотално подменени "родните ни мили магистрати", толкова по-добре. И най-важното - контрол над работата им! Нищо, че са независима власт. И тяхния труд трябва да може да бъде оценяван и който не става - на борсата! Когато има нетърпимост към престъпността на всички нива, когато всички станат равни пред закона, тогава и всичко друго ще си дойде на мястото!:-)

ЗА МЕН ЦЕЦО ПОПОВ Е ЕДИН РЯДКО СРЕЩАН ИСТИНСКИ ПАТРИОТ ВЪРШЕЩ С И СЕРИОЗНО И СЪВЕСТНО РАБОТАТА, И НИКОЙ РОДООТСТЪПНИК КОМУНИСТ Т.Е. ПРЕДАТЕЛ(НАЙ-МЕКО КАЗАНО ) НЕ БИ МЕ УБЕДИЛ В ОБРАТНОТО, ЗА МЕН КОМУНЯГИТЕ СА ОБРАТНИ КАКТО В ПРЕКИЯ , ТАКА И В ПРЕНОСНИЯТ СМИСЪЛ, КАТО ТЕХНИЯ ЛИДЕР В МОМЕНТА-ХАХАХАХАХАХА!

i vseki policai moje da kaje che arestite ne sa politicheski! :) HA HA

Това с пийналия съдия е поредния гаф на "хващачите" на "престъпници". Сигурно ще дадат сега доживот на съдията, щото пил две ракии и щото иронизирал Цветанов, майтапейки се с лафовете му за "корумпираните съдии". Тоя, дето се вижда в огледалото и записва - с разрешение ли го е направил? Сега съдията трябва да осъди нахалника, дето го е записвал и да му поиска "импийчмънт", че друг път като реши да изкара някой лев със снимане на хора в ресторант, да слага микрофончето пред тях и да ги кара да натискат копчето, че да светва лампичката за запис. А сега - какво?! Дет вика Дянков: "Не знаех, че ме записват". За човек, изпил толкова, колкото се вижда, пишман "операторът" не е изкарал нищо, освен един бъзик от съдията с правителствените лафове.

Давай, Цецо

Изразът "класифицирана информация" не започна ли да се появява твърде често в публичното пространство?

Едно време в казармата ни степенуваха по-акъл.1Прост.2По прост.3.Най-прост.4Шофыор.Този бивш шофыор е пълен простак, но откакто откри свое кинематографско студио и започна заснемането на късометражни филмчета стана много популярен сред глупаците, а те явно никак не са малко и нищо чудно да го изберат за президент.Както се казва не е луд онзи който бърка в зелника, а е луд онзи който му го дава.

признал , че си върши работата

Време е и за акцията"Синдикати"!!

КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ТОВА Е ОСНОВНИЯ НЕДЪГ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО. Наблягам на думата общество, не използвам думата държава. Съдии и прокурори покровителстват престъпността, вземат рушвети и си затварят очите, обърнали са съдилищатата на частен бинес. Ядат и пият с мутрите, и им осигуряват протекция. Те самите са ненаказуеми, никой с нищо не може да им попречи. Държат се нагло и безцеремонно (а някои като палячовци). И много са ми интересни като кажат: Аз вярвам в бългаското правосъдие. Вие вярвате, аз обаче - не. Съдебната ни система е най-голямата и най-организираната престъпна група. Тя е причината за уродливостта на обществото ни. Колкото по-рано бъдат разпертушинени, толкова по-добре. И най-важното - контрол над работата им. Нищо, че са независима власт. И тяхния труд трябва да може да бъде оценяван и който не става .... айде - на борсата. Пък който я обърка в клякането - на специалната скамейка. Това е. Когато има нетърпимост към престъпността на всички нива, когато всички станат равни пред закона, тогава и всичко друго ще си дойде на мястото. Лека вечер :-)

Пеца, добре си се представил. А сега напиши трактат, който да започва с изречението: НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НЕДЪГ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА...

Дедо Йоцо ти си Пич. Ти и Яне сте пичове. Дай Боже повече пичове като вас.

Виж какво драги, ако визираш лицето Яне Янев- не ме слагай до такива политици.Първо ,аз не съм политик.Второ - не ми са по вкуса "политици" като Яне. Трето- не обичам думата"пич"!

КЬОРФИШЕЦИ,МЪГЛА И ПУШИЛКА.ДРЕБНИ РИБИ И КОКОШКАРИ.В СЪДА СЛАВА БОГУ ОЩЕ СЪДЯТ ПО ДОКУМЕНТИ ТА НА ДРУГИЯ ДЕН 99% ОТ АРЕСТУВАНИТЕ СА НА СВОБОДА.КЪДЕ Е СПИСЪКА С АРЕСТУВАНИТЕ И ОСЪДЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ.ТЕЗИ КОИТО РАЗКАПАХА БЪЛГАРИЯ И ОГРАБИХА МИЛИАРДИ.ИЛИ КОМУНИСТ КОМУНИСТУ ОКО............ОГРАБЕНИТЕ ПЛАЩАТ ВСЕКИ ДЕН.НАД 50% ОТ ХОРАТА СЕ БОРЯТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.ЗДРАВНАТА СИСТЕМА Е ПРИМЕР НА ЦИНИ-ЗЪМ И ГЕНОЦИД.В СЪЩОТО ВРЕМЕ САМОЦЕНЗУРИРАЩИЯТ СЕ "ЖУРНАЛИСТИЧЕС- КИ" СЛУГИНАЖ ЛЕЕ ЕЛЕЙ И ОСАННА...

Браво на г-н Цветанов! Стана ясно и на децата,че голяма част от съдебната система е част от организираната престъпност в България!Действайте твърдо,смело и безкомпромисно като в Италия1

И кой дава това разрешение на Цветанов? Ало, ГЕРБ, няма да се връщаме в ерата на комунизма! Ако имате такива мераци да се махате незабавно!

Какво се правиш на малоумен?Какъв комунизъм те гони тебе? Анархичния?Май не се правиш,ами си си такъв-говедо с генен дефект.

Избирателите му дават това право.

ами аз не съм му давал право да подслушва който му хареса. Щото ако се окаже че подслушва без надлежно разрешение това си е Лотъргейт на квадрат

Ей от там трябваше да се започне.полицаи и съдии са в основата на престъпността в страната.Цецо ще го проумееш.ти си спортистче и малко ти е трудничко. МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА Е НАСТОЯЩАТАПОЛИЦИЯИ СЪДДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРУЯ У ВЕК И ВЕКОВ

Следенето - добре ! Нали магистратите в огромната си част са основно звено на организираната престъпност , така че мярката е резонна . Обаче съм скептичен , щото в тях е и хляба и ножа , даже шунката. Мисля, че е крайно време в страната да се въведе съдебен борд / нещо като валутния такъв /. Разкарват се 90-95% от съдии и прокурори , конфискува се незаконно придобитото , което балансира бюджета и въпросните индивиди / ако не в пандиза / се пренасочват към селското стопанство , строителството или почистването. На тяхно място идват колегите им от ЕС. Може да е леко драстично , ама много ефективно. Със здраве !

Съдебната власт е независима. От какво е независима? Защото от Министерството на вътрешните работи очевидно е зависима. А от Министерството на правосъдието зависима ли е? Какво всъщност означава "независима власт"? Какъв е смисълът на чл. 117, ал. 2 от Конституцията? Висшият съдебен съвет също изглежда е подвластен на МВР ... А МВР кой го проверява? Значи МВР е независима власт? Боже, пази България! А кой е бог? А той има ли достъп до класифицирана информация? Ох ... Къде са ми хапчетата ...

Време е да се усили максимално натискът върху магистратите - техния безкрайно нисък професионализъм и ефективност вече сринаха популярността им до нулата, а от друга страна българското общество СЕ НУЖДАЕ ТОЧНО СЕГА от високоефективна и професионално действаща магистратура - ТОЧНО ОБРАТНОТО на това, което имаме в момента!!!!!!!!!!!!!!

Корумпираните съдии са по - нагли и от наглите, по - големи престъпници и от престъпниците ! За демокрацията на една държава се съди по това дали нейните съдии са обективни и безпристрастни или са корумпирани ! Онези от ВСС, които не отгаварят на необходимите условия, т.е. са част от мафията у нас, директно да изчезват от съдебната система ! Няма незаменими хора ! Ще има съд ' АНТИМАФИЯ ' ! Ще има и НАУЧНА ПОЛИЦИЯ ! Ще има и детектор на лъжата за корумпирани и нагли съдии !

Корумпираните съдии са по - нагли и от наглите, по - големи престъпници и от престъпниците ! За демокрацията на една държава се съди по това дали нейните съдии са обективни и безпристрастни или са корумпирани ! Онези от ВСС, които не отгаварят на необходимите условия, т.е. са част от мафията у нас, директно да изчезват от съдебната система ! Няма незаменими хора ! Ще има съд ' АНТИМАФИЯ ' ! Ще има и НАУЧНА ПОЛИЦИЯ ! Ще има и детектор на лъжата за корумпирани и нагли съдии !

Мафиота Иван Филчев проверете!Този Петрички съдия коли и беси само и само да вземи два лева!

Бог да Ни пази от борисов,цветанов и правителството на герб.

чудно засто всички предатели се правят на патриоти ?

ще унищожат всичко читаво останало в тази държава. Народите се страхуват от управление на военни. В световната история няма опит на подобно полицейско управление. от сутрин до вечер само полицейски акции и то за кокошкари. Един болен мозък ни управлява !

уфффффффффф да вземе да ни заключи всички и сам да си седи с бойко тамън ниама кои повече да тормози

Корумпираните съдии са по - нагли и от наглите, по - големи престъпници и от престъпниците !

ха ха ха, Цветанов да признае, че следят само политическите си противници Време е...

Убеден съм,че сте нормален, положителен човек.От личен опит знам,че такива хора трябва да умеят да се спрат преди да са ги завели твърде далеч.След това връщането назад става трудно и невъзможно!Моля Ви,помислете. дядо Илия

Крайно време беше да се спре беззаконието наложено от самата съдебна система на обществото . СРАМУВАЙТЕ се магистрати !!!! те са просто част от организираната престъпност ! Сега това най-после излезе наяве .Ето и децата им следват пътя на бащите си ...Както се казва- крушата не пада по далече от дървото .Би трябвало тези хора повече да не бъдат част от съдебната система .Нека си получат заслуженото . Защото нашата правосъдна система е абсурдна - раздава правосъдие, но в полза на престъпниците - просто зависи от мизата !!!!!Нека тази операция да се нарече"ЦИНИЦИТЕ " !!

БРАВО, ЧЕ ГИ СЛЕДЯТ, АМА ТРЯБВА ВСИЧКИ И НЕПРЕКЪСНАТО ДА ИМ СЛЕДЯТ РАЗГОВОРИТЕ.

Браво на господин Цветанов. Голям професионалист. Време е смяна на нацалниците на смяна - митници и др .

неграмотник