2-ма видели Веско да тича към реката и не казали

7-годишният Веселин Игнатов, който се удави в река Искър, е можело да бъде спасен още в деня на изчезването си - 27 април.

Обратно в новината

Коментари - 2-ма видели Веско да тича към реката и не казали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A преди години и една млада американка "ревеше" и молеше да и върнат децата: истината се разбра, че тя с колата си удави двете ангелчета. Yбийцата сега е в затвора!!! Hе знам какво да вярвам за милото дете.... Mир на праха му! Dано BOG помогне цялата истина да излезне наяве!!! и престъпниците -ако има такива доживот в затвора!

това е божа работа, всичко е предопределено, поне вече не се мъчи,както и това е спестено и народителите за в бъдеще- бреме!

Струва ми се, че хорицата много елегантно са се отървали от белята, която им е била на главата. Не знам дали са ги изследвали с полиграф... за родителите ми е думата.

Доколкото знам двамата свидетели са били натиснати да признаят какво са видели на 27 април едва преди дни.Мълчали са от страх и от глупост.

"Хора, нещо много гнило ще излезе от тази история." И аз мисля така. Ако фактите в статията са верни, пенсионерът и продавачкат си заслужават плюенето, защото няма как да не са познавали момченцето и семейството му, да не са чули, че се издирва. Но не мога да си обясня луди ли са тези хора или мазохисти, та "да си кажат информацията" СЛЕД като бе намерено мъртво детето, Бог да го прости, милото?! Ами то е ясно, че цял свят ще ги оплюе за проявено бездушие. Нещо хич не ми се връзва тази ситуация

Не са луди, но са прости като галоши. Хем знаят, че ще ги оплюят, хем не им се иска да изпуснат случая да са за някой и друг ден в центъра на вниманието. Виждал съм такива хора, готови са на всякаква простотия, само да си видят снимката във вестника.

ЖАЛКО ЗА ДЕТЕНЦЕТО .МНОГО Е ЛЕСНО И УДОБНО ДА СЕ ОБВИНЯТ СВИДЕТЕЛИТЕ ИЛИ МАЙКАТА НО ИЗДИРВАНЕТО Е КАКТО ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА -НЕПРОФЕСИОНАЛНО ...

Детето е било отгледано от дядо си .А родителите защо не са го гледали?

Ако си на повече от 13 години, въпросът ти е тъп.

ясно...дорогиран. Не че ще хванат виновника. А на българина пак не му пука и си гледа само собственото канче. И на улицата да паднеш, няма да има кой да ти извика линейка в тая страна. Както казавше една приятелка за имиграцията: "Отидоха си отвратените, останаха отвратените."

Да беее, тя майка му не й дремело и си седяла на гъза в работата, обаче, разбираш ли хората и били виновни, че не са се занимавали с детето! Ей, много са нагли тия, много!

Наистина сте неудобен, господине. Неудобен сте на отговорните и загрижените хора. Пенсионерът, продавачката и вие сте от един дол дренки, само че, типично по байганьовски, се мислите за непогрешими и този, който не мисли и не постъпва като вас, приемате за виновен, прост и ....евентуално "отнесен от вихъра".

Ти пък си една "удобна"! Кой те знае твойте деца коя слугиня ги гледа? Дава ли се такова дете да се гледа от възрастен човек? Направо са се отървали от проблема.

Тук има доста неясноти и нелогичност някаква. Като уж знаят дъртите двама, че детето е намерено мъртво вече, луди ли трябва да са били и да си признаят след 33 дни, че тогава са го видяли само да върви по шосето ??? Това, ама никак, не ми се връзва като първо. Второ: странно е, че при такова проблемно дете, майката все пак остава на работното си място, вместо да затвори бензиностанцията и да хукне да го търси веднага ?!? Поне при такъв случай аз бих. Трето: защо дядо му (който явно не е в състояние да се справи с такова дете) отива да дудня със съседка и допуска така чрез собствената си небрежност да изпусне детето, особено като знае с какво си има работа и след като такива бягства е имало и преди, и той си го знае!?! И четвърто: защо детето се търси по София и други населени места, като се знае от самите родители в що за район живеят - Нови Искър е от едната страна с влакови релси и река, а от другата с гора и блата (пътят към с.Кътина) ?!? За мен лично, това е странно да твърдиш, че дете , което не е добре с главата си, ще си сигурен ти и ще говориш как го било страх от водата уж, и няма да го търсиш пръво по посока релсите и реката като най-рискови места. Вижте чрез Google Earth -картата, живеят са на ул.Гина Кунчева, не далече от релсите на влака, а през релсите е реката. Значи, най-грубо казано, това дете някак си е преодоляло безпроблемно релсите първо (което също е чудо, могло е да го помете и влак) и след това е стигнало до реката, някак си без да го забележи никой, което също не ми се вярва. За да стигне до р.Искър, просто няма как, трябва първо да пресече релсите! Вероятно дори да е минало успешно и по улица Вечерница, която минава под релсите, при което се озовава в индустриалната зона преди Курило. Там има един канал (може още там да се удавило), който след това се влива в самата река, и така да е "стигнало" след 33 дни до Реброво. В индустриалната зона е толкова пусто, че и да е станала белята там, едва ли е имало кой да го забележи там. Едно е сигурно - вървяло е до един момент по шосето и някак си безпроблемно е преодоляло релсите на влака. А иначе пенсионерите са егоистични, невротични, изпитват нуждата все с тях да се занимава някой и светът да се върти около тях, все да са "многострадалната Геновева" и все те не са виновни - това над една определена възраст като типично поведение. Самите те се вдетиняват и стават страшни егоисти - вкопчват се яко за живота, ненаживели се, понеже съзнават, че не им остава много. Съмнявам се, че тия двамата, ако наистина са го видяли, ще си кажат за това сега, след 33 дена, за да ги линчуват. Но е възможно все пак. Тук в тая случка всички имат някакъв % вина. Факт е, че Веско вече не е из между живите и няма да се върне никога. Мир на детската му душичка и дано там "горе" е по-добре вече.

мн си умен ,то през дефилето влаковете вървят като трамвай петица-на 3 минути сигурно?и оттук като се почнаха едни разсъждения основани на неверна мисъл..............

От теб определено съм по-умен!!! Точно така и е станало явно. Ето, в една статия във в.Монитор с интервю с дядото Продан, той сам си казва : "На 27 април бяхме двамата с Веско вкъщи. Малко преди 12 часа у нас дойде една съседка, на която бях дал две лъжици кисело мляко за закваска. Жената искаше да ми ги върне. Когато тръгнах да я изпращам, се оказа, че съм забравил ключовете. Върнах се да ги взема и после се прибрах пак в къщата. По-късно забелязах, че вратата на гаража е отворена. Веднага изтичах да видя дали детето си е в стаята. Нямаше го никъде. Хукнах по улиците да го търся и стигнах до центъра на Нови Искър. Там започнах да разпитвам хората, които ми казаха, че им се е струвало, че детето се е качило на рейса за Курило. Зачаках там, като разпитвах всеки шофьор. Съжалявам, че тогава не се сетих да се кача на някой рейс и да го диря сам", обяснява дядото." А тези, които уж са видяли детето да се качва на въпросният рейс, казват, че им се сторило, че се качва , защото са го видяли зад рейса, и като потеглил рейса детето го нямало. Така те останали с впечатлението, че се е качил, а Веско явно просто е продължил доста бързо пеша по ул.Вечерница, която води точно към индустриалната зона и Курило. Явно е тръгнал точно към Курило и релсите и реката. Късмет е, че не го е помел влака, но след това късмета му е изневерил явно. А ако си умен ти, не е трудно да събереш 2+2. Ама явно не си, а си просто заядливо същество. Колкото до влака, да! минава често, защото е нещо като често използуван транспорт за Владо Тричков, Томпсън, Своге... и пътува доста наблъскан със селяни. Знам го от баща ми, които имаше вила на Желен и си беше купил пенсионерска карта за тая отсечка, влак има често за там. Като не знаеш не спори с другите, умнико!

И на мен не ми е ясно от какъв зор тези двама проговарят едва СЕГА?! Според мен сигурно и по-рано са проговорили, а СЕГА е удобно да бъдат цитирани... Освен това, вероятно и други хора са видели нещо, щом "гадателки" от съседното село (Луково май, ако бъркам името, моля за извинение) са "предсказвали", че детенцето е удавено. И аз мисля, че просто се отклонява общественото внимание. За мен,обаче, коренът на проблема е в невъзможността и/или нежеланието на обществото да се погрижи за РАЗЛИЧНИТЕ ДЕЦА. Не искаме "Могилино", а какво правим, за да се грижат РОДИТЕЛИТЕ за болното си дете, а не старите хора, които сами имат нужда от грижи?! Това е изводът, който трябва да си направим, а не майката или продавачката са по-виновни.

Послушах съвета Ви и погледнах Google Earth-картата. От което ми стана още по-чоглаво - като гледам колко завои и островчета прави Искър, явно си е било луд "късмет" въобще да се намери детенцето, ако наистина се е удавило още близо до дома си... Такова влачене на такова разстояние, дори и от река като Искър - не знам, странно, странно...

Убедена съм ,че това не е нещастен случай за какъвто се представя.Обикновено труп на удавник се изхвърля за пет-шест дни.Не може един месец трупа да не излезе от бързо течаща вода.Жалко за детето.Може би се прикрива доста жестоко убийство. Но за всичко са виновни родителите, защото са изпуснали детето.

"Обикновено труп на удавник се изхвърля за пет-шест дни.Не може един месец трупа да не излезе от бързо течаща вода." - освен, ако тази вода не го е заклещила в подводни камъни и клони, а май точно това е станало, съдейки по павърхностните наранявания.

Жалко за детето, но има нещо много гнило тук. Повече от 30 дни го търсят и нищо, а сега изведнъж се намериха и свидетели с имена, които го били видяли. Кой е луд да застане с името си и да твърди, че нищо не е направил ако знае, че всички го търсят. И стига сте плюли по всичко живо. Голяма трагедия, жалко за детето.

Тези двамата, свидетелите, дори не си дават сметка, че са постъпили безотговорно, те са убедени, че чуждото дете не е тяхна грижа. Затова не се чувстват гузни и си признават, че са го видели.

Жалко за детето, но сега двамата старци ли ще обвините?Че не били казали, ми някой да ги е питал?

Сега се сещам, че преди години, когато изчезна Пепи Терзийски и София беше окупирана от таксита, Костов им каза, че ще се срамуват ако узнаят истината. Сега ми се струва, че също може да стане така. Непонятно ми е как майка, на която е изчезнало детето ще остане да работи в магазина за да не я уволнят. Как таткото излъчваше спокойствие при Сл.Трифонов и много други неща ме смущават в този случай, но жалко за детенцето.

Да, това, че не си реагирал първия път като си го видял да тича по улицата, го разбирам. Но да видиш репортажа по телевизията и да не реагираш, като се оправдаваш, че не е твоя работа, е нечовешко. Тия хора имат ли деца? Как не ги гризе съвестта? Всъщност как тогава нещо не ги жегна? Боже, не мога да повярвам. Каква е тая летаргия, каква е тая апатия и безразличие. За мен тези хора имат вина. Не ги оправдавам по никакъв начин. Да не говоря , че всеки ден ни заливаха с информация за Веско. Глух и сляп да беше щеше да се сети, че това е детенцето. Почивай в мир, Веско!

? Ама защо си мислите,че всички имат интернет и гледат денонощо телевизия? Ако гледах само телевизия, едва ли бих разбрала изобщо за този случай!

Не са виновни тези случайни хора, виновни са родителите, че са го изпуснали.

Може и да не са виновни, но са бездушни и жестоки.

Хора, опомнете се ! Разсъждавате повърхностно . Водите се от репортажи на неграмотни репортери и т.н. Само няколко от пишещите тук са на прав път. Първо- никой още не е обяснил точно какво са правили майката и бащата през целия ден.Като се има предвид странното поведение на майката и особения поглед на бащата. Второ- изобщо не е ясно дали детето е удавено от друг /много вероятно !/ или само е паднало в реката.Едва ли обаче ще се разбере, защото нивото на нашето разследване далеч не е както във филма " От местопрестъплението ". На мен ми направи впечатление, че частният детектив побърза изцяло да оневини родителите -че не биха могли да имат нищо общо. Но кой знае ? Едва ли обаче истината ще се изясни както трябва- и ще си останем с догадките и слуховете......както в много други случаи като този.......

Ето това сте всички - едни гражданско отговорни МИШКИ!!! А после псувайте пак полицията, че нищо не прави...

когато е станало ясно, че се издирва дете, те са съобщили и това, че не са е журналистическа измислица! а преди това, когато още не са знаели, че е изчезнало дете искам да ви кажа на всички всезнайковци - ако се обадите в полицията и кажете, че сте видели само дете на улицата еди къде си ЩЕ ВИ СЕ ИЗСМЕЯТ само пробвайте, то е лесно да се пишат коментари от сорта на "в Америка хората звънят , куче да видят". Тук полицията ще ви каже да си гледате работата в 40% от случаите, в които в САШ биха се обадили

Хора, нещо много гнило ще излезе от тази история. Това с пенсионера и продавачката е само отклоняване на вниманието. Знаете ли колко е близо разстоянието от мястото на изчезване до това на трагедията. Как никой ли не се сети да претърси тези местности по-рано?

Видели детето на шосето и не го спрели понеже не било тяхна работа, окей, това мога да го разбера. Не можем да тичаме подир всяко непознато хлапе и да го питаме къде отива. Но нищо, ама абсолютно нищо не оправдава това, че после не са се обадили след като са видели репортажите. Какво значи чакали да ги потърси полицията?! Откъде полицията ще търси двама измежду десетки хиляди, за които даже не знае, че съществуват?! Абсолютно безобразие и тотално бездушие. Направо ми се повдига от тия две отрепки.

Вижте какво правят американците - куче да видят и звънят на полицията,че стапанина му не го гледа както трябва. Ние изпаднали в такава тъпа летаргия ,та чак до каталепсия- вцепенени и не мърдаме и като ни удрят даже. Важно е ние да сме добре - а какво става около нас -не ни интересува.- Затова съседите ни ще хвърлят пълни торби с боклуци от прозорците, затова ще паркира всеки където си иска и затова сме на тозди хал- тънем в мръсотия и безхаберие. Жалко за хубавото дете,жалко за родителите , жалко и за напълно опростачения ни народ. Гледайте Биг Брадър фемили и се кефете на огледалния си образ.

Тези хора откъде да знаят , по улиците има толкова много деца, трябва ли да звъниме в полицията за всяко дете без придружител.

А ако предния ден сте разбрали, че това дете се издирва, пак ли ще ни зададете този въпрос, а ако е вашето дете, няма ли да сте щастливи, че има информация за него?

Хора , детето го няма , вие вместо да му оттдадете нужната почит на него коментирате онзи двама бездарници.Майната им на тях, господ си знае работата.Мир на праха на дечкото....

Не ги корете, просто...селяни.Но понеже непрекъснато плюете политиците, помислете си за миг, дори и да си честен и способен политик, какво прайваш с такъв материал...

без да се ивинявам,но "аз",има ли някой ,който да не ВИ пречи?селяните пречат,мъжете ВИ пречат,всичко ВИ пречи!!пускате коментарите навсякъде по два или три пъти?или ги мислите за много стойностни,или имате проблеми с душевното здраве.моля ВИ опитайте един път да си помислите нещо положително за селяни,после за мъж и накрая за мъж от село!!!успех!!!

я първо погледни какви глупости си писала в новината за убитата жена и коментарите за теб,па тогава филосовствай....%#

Не ги корете, просто...селяни.Но понеже непрекъснато плюете политиците, помислете си за миг, дори и да си честен и способен политик, какво прайваш с такъв материал...

... Колко народ беше заклан заради невинна забележка или просто проявено внимание към някакъв проблем. А си направил забележка, ако някое "дете" рита, троши или драска из паркове, а "детето" или родителят му те е размазал от бой или разфасовал, че и отнесл във фризера си (имаше и такива случаи)... Затова и хората станаха апатични - защото тук зорлем го обърнаха на джунгла, след като предварително сринаха и окрадоха държавата и напъхаха главите на 95% от населението в мизерията - това да им е проблемът: грижата за собственото биологическо оцеляване. Случаят тук е друг, но обществото има причина "да гледа да не се бърка" вече в "хорските работи". Деградацията изцяло се е обърнала на проказа... Тука ПРО-то на янките е вече е "най-важният" кахър, който трябва да осигуряваме. Това им е главната задача на "слугите на народа", а не животът на "некачествения материал", на "някакви си болни", "социално слаби" и пр... Дянков тъкмо ще може да си направи "реформата" в здравеопазването и в социалната сфера чрез окончателното им закриване и съкращения на "излишните" "харчовете" за тях - да останат три-четири болници в цялата страна и 1-2 центъра за хора със специфични проблеми - а между тях: "прелитащи хеликоптери" за "спешни случаи". Всичко друго - цялата мрежа и приоритет именно на социалните дейности - да е ясно, че е "отживелица" "от комиунизма". А пък вече сме "в цивилизацията", където "няма безплатен обяд"... има инфантилни разкази за "пици", за "дни на свободата от правителството", за това, че "сиренето е с пари", здравето и животът на слабия е предмет на търговия по болниците и другите търговски дружества... И да си здрав и богат, вместо болен и беден, е задължително, за да оцелееш.

Ramana видимо нямаш дете със сериозен проблем и си финансово обезпечена след като нападаш така дядото и родителите. Майката е нямала избор и е трябвало да работи, още повече че едно дете с проблеми изисква много повече грижи и много повече допълнителни средства за да има някакъв шанс да се оправи и да не бъде изолирано от обществото. Средствата които дават за такива деца както и у нас така и в много страни в ЕС са толкова малко че не покриват това което се заплаща на специалисти които да лекуват деца със аутизъм. Само хора които имат шанс да са финасово обезпечени могат да се грижат за дете с аутизъм. Не всеки има възможност да намери такава гледачка която да е специалист и да и заплаща на всичко отгоре. Естествено е че дядото като неспециалист е правил всичко възможно да гледа детето, но уви това не е по силите на възрастен човек.

Тези двамата дали не са му "помогнали" малко, а? Как ви се струва? Според мен - има ченгетата какво да душат около тях...

Вижте родителските форуми - само някой дума да продума на някое дете - защо прави така или онака - и все ще излезе някой бабаит да му счупи главата, че "си пъхал носа, дето не му е работа", че "да не му е като по комунистическо време" и т.н. и т.н.... Колко народ беше заклан заради невинна забележка или просто проявено внимание към някакъв проблем. А си направил забележка, ако някое "дете" рита, троши или драска из паркове, а "детето" или родителят му те е застрелял или разфасовал и отнесл във фризера си... Затова и хората станаха апатични - защото тук зорлем го обърнаха на джунгла, след като предварително сринаха и окрадоха държавата и напъхаха главите на 95% от населението в мизерията - това да им е проблемът: грижата за собственото биологическо оцеляване. Случаят тук е друг, но обществото има причина "да гледа да не се бърка" вече в "хорските работи". Деградацията изцяло се е обърнала на проказа... Щото тука ПРО-то на янките е "най-важният" кахър, който трябва да осигуряваме. Това им е главната задача на "слугите на народа", а не животът на "некачествения материал", на "някакви си болни", "социално слаби" и пр... Дянков тъкмо ще може да си направи "реформата" в здравеопазването и в социалната сфера чрез окончателното им закриване и съкращения на излишните "харчовете" за тях - да останат три-четири болници в цялата страна и 1-2 центъра за хора със специфични проблеми - а между тях: "прелитащи хеликоптери" за "спешни случаи". Всичко друго - цялата мрежа и приоритет именно на социалните дейности - да е ясно, че е "отживелица" "от комиунизма", а пък вече сме "в цивилизацията", където "няма безплатен обяд"... има инфантилни разкази за "пици" и "дни на свободата от правителството", за това, че "сиренето е с пари"...И да си здрав и богат, вместо болен и беден, е задължително, за да оцелееш.

детето е насилвано психически и си е насилвано после са гго удавили а нали по тв то даваха кака уш са го видели иедна жена казала че си е неиното (може) ама аз не вярвам така после детето е одавено е така са го взели например то е отишло до магазина и някои е казаллл ела да ти дам например шоколадче и то го е взела обаче не шоколада е отровен а просто когато сетето е взело шоко;ада те са го грабнали и няколко дни е било изнасивано насилвано или насилвано това е станало според мен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мартинче, много филми гледаш, то няма лошо, но що не се опиташ да почетеш малко от учебника по български език и граматика, няма да ти е излишно, има какво да научиш!

Хора,спрете се.Още едно българско дете загина а вие търсите под вола теле.Тия хора тогава не казали нищо / ако е така наистина/ та сега ще кажат,даже и имената си дали. Лъжи,лъжи...жалко за погубения детски живот.

Дядото знае, че детето е болно и го изпуска. Майката знае, че детето е проблемно и не си тръгва веднага от работа заради златната заплата, която няма да получи, ако я уволнят. Пенсионерите пък си мълчат, защото не е тяхна работа. Защо после казват, а не си траят докрай? Има нещо много гнило...

Deteto e bilo blusnato ot kola oste pred kustata si, sled tova polujivo e hvarleno v rekata. niakoi e vidial , drug e 4ul nesto.vSI4KI, KOITO SA GO VIGDALI DA SE PODLOJAT NA DETEKTOR NA LUJATA,APTEKARKI I T.N .

Всеки ден десетки безпризорни деца щъкат по улиците. Погледнете около ромските махали. Трябва ли да се гледа първо цвета на детето преди да се звъни в МВР? Но нищо не оправдава пенсионера, че не се е обадил, СЛЕД като е разбрал за детето. А уж пенсионерите били с будна съвест. Дръжки. Само реват за пенсии.

Не знам кой крив, кой прав. Но, не може да видиш, че само дете на 7 години се разхожда по шосето и да, не го спреш да попиташ, каде са родителите му. Не ги оправдавам тези пенсионери. Не били гледали ТВ. Ок, никой не е длъжен да гледа ТВ, но си длъжен като видиш само дете да го попиташ защо е само. За мен трябва да има НАКАЗАНИЯ за такива хора. Ами, нали утре ще видят как някой изнасилва детето ви и ще си мълчат, без дори да се обадят в полицията, защото не е тяхна работа... НАКАЗАНИЕ.... А, колкото до родителите, те сега цял живот ще се самонаказват........

не забравяй, че децата на село играят на улицата и това е нормално по селата. Ненормално е да си в село и да си седиш в къщи, но това гражданите не могат да си го представят. децата от село са по-отговорни от свойте връстници от града. Живяла съм в град/София/ сега съм семейна/живея на село вече 15 г./ и все още не мога да свикна със свободата и спокойствието.

Да ама децата на село се познават, а това не е било от техните. Вървяло е само по шосето, но всеки се е свил в собствената си черупка и резултата е налица.

Всеки ден десетки деца тичат около нас, безумие е да ги ловим и преследваме. Колко от пишещите тук са спрели дете на улицата, за да го водят в полицията?! Що за кретенизъм е това?

Сигурно николко, но ако след като са видели, че то се издирва, както пише, че е станало и пак не са се обадили ....

Егати опашатата лъжа от 24 часа - ма гледам, доста народ се е вързал. Още малко ще напишат, че пенсионерът в заговор с продавачката са удавили детето. Браво.

може да е утрешната новина! Не бързай да разкриваш идеята, нали и утре вестникът трябва да се продава!

Всеки ден десетки деца тичат около нас, безумие е да ги ловим и преследваме.

и да звъним или да ги водим в полицията...

и да звъним или да го водим в полицията...

Това е много различно.Тук става въпрос за дете,което всички знаят,че се издирва.Какви са тези малоумни изказвания.

Тези двама " свидетели " трябва да бъдат дадени на съд!!!!!!!!!!!!! Не мога да разбера, как може да видиш само дете на улицата и да не реагираш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В какво сме се превърнали????!!!!!!

нали затова са родителите - къде е бляла майката че го е изпуснала. Че аз всеки ден виждам по 100 деца сами да си играят.. да не говорим за циганчетата

Каквито са хората в държавата,такава е и самата държава! Не е ли така! Въобще имаме ли държава? Кой за какво го е ЕНЯ въобще? Аз едно съм разбрал- ОТИВАМЕ ПО НА ЗЛЕ!!!!

Продавачката и пенсионера са типичната изрезка на тъпото ни бездушно общество. Как може да чакаш да те потърсят!!!!! Е, сега като са ги потърсили.....вече може да спят "спокойно"!!!

Огромни глупости прочетох дотук. Вероятно от хора, които обичат да плюят, седейки пред монитора, но не биха си мръзнали пръста, ако трябда да демонстрират тази гражданска позиция, която тук заявяват. От тази трънка заек няма да излезе. Като се обърне колата, пътища много. С нищо не са виновни тези двамата, обаче им подхвърлиха имената, та да имате по един кокал да се забавлявате. Това можеше и да сте и вие, помислете си не сте ли виждали 8-9годишни деца /Веско е бил едър за възрастта си/ да бъдат сами тук или там. Налице е нещастен случай, дори и родителите не мога да виня, защото се оказа, че винаги в други случаи са предприемали сериозни мерки по контрола на детето. просто идва един моменту когато нещата са се скъсали. Жалко за детенцето само.

Ако просто го бяха видели да тича, да, наистина човек не се замисля, но на следващия ден са видели, че то се издирва, познали са го и не са се обадили да кажат, че вчера са го видели! Ето това е тъпотията, явно това дете се търси, а те имат информация, макар и вчерашна, но си трайкат! Това е глупостта! Понеже повечето хора разсъждават, като Вас, затова сме и бездушно и апатично общество, т.е. не сме общество, а стадо!

Защо веднага трябва да се търси дръг виновен веднага се намериха хора на които д аим се прехвърли вината. Били го видели пък не били казали. нали майката казваше че е претърсила целият район а се оказа че там точно не били ходили, кое е вярно и кое не всеки трябва да реши сам за себе си

Никой никому не прехвърля вина, просто всички се възмущават от апатията на тия двамата! Как може, след като са разбрали, че детето се издирва, да не се обадят, какво ги е спряло, ако идеше реч за тяхно дете, така ли щяха да разсъждават, ами вие!

Много точно казано! Само да допълня и моето възмущение, от майката в предаването на Слави .Тя каза,че била на работното си място,когато разбрала за изчезването на детето и въпреки всичко останала до края на работния ден.Умът ми не го побира,какво е това майчино сърце ???

С всеки изминал ден се срамувам все повече и повече, че съм българка. Какви хора са тези изроди? Много добре са знаели, че детенцето е с проблеми. Нормално ли им се е видяло да тича само по средата на шосето? Дано нямат една нощ спокойствие от тук нататък. Хора, стегнете се. Заприличали сме на мърши без душа, които живеят от ден за ден. Държавата ни тъне в боклуци, всеки гледа как да излъже другия, за да е по-добре.....никакво гражданско общество и мисъл за останалите. Ако я караме така скоро няма да ни има.

доколкото знам и двамата са казали, че са го видели - това го съобщиха доста отдавна по медийте, но може би сега съжаляват за това, че на са го спрели навреме. така че не ги съдете хората. Това са журналистически измислици - да дадът на хората зрелища и ние веднага почваме да плюем. Кажете честно колко от вас излязоха да го търсят или всички ние само гледахме разлепената снимка на момченцето и цъкахме с език. колко от вас се оглеждат като вървят по улиците. може ли някой да каже преди има няма и 10 минути колко и с какви хора се е разминал по пътя. Или всеки замислен и забързан нанякъде на обръща внимание на околните. Колко от вас са подминавали близките си по пътя и то поради причината, че не предполагат да ги видят на дадено място и то точно когато вие сте там. За мен е нормално и логично всичко това. ненормална и нелогична ми се струва злобата, която се лее тук

ПРОЧЕТОХ САМО ТОВА -ВИДЕЛИ ДЕТЕТО ДА ТИЧА В СРЕДАТА НА ШОСЕТО,ОБЧЕ НЕ СА СЕ .... МОЖЕ ББ ДА КАЗА ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е ОСТАНАЛ ЛОШИЯ МАТЕРИЯЛ,НО НЕ БИВА ДА СЕ СЪРДИМ. ТАКА СИ Е ЗА ЖАЛОСТ..... 1. ДЕТЕТО ВИДИМО СИ Е ЛИЧАЛО ,ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ И КАКВО ОЩЕ ИМ Е ТРЯБВАЛО НА ТЕЗИ НЕ ЕДИН А ДВАМА ,,УМНИЦИ " ????? КОЛКО СМЕ ЛОШИ А ДА НЕГОВОРИМ ЧЕ И ТЪЪЪЪПИ...................