Разследват бизнеса на Сретен Йосич и Ковачки

Сръбската полиция проверява тайните банкови сметки на Сретен Йосич, известен като един от най-големите балкански наркобосове под името Йоца Амстердам.

Обратно в новината

Коментари - Разследват бизнеса на Сретен Йосич и Ковачки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕЗНАЯ КОЙ Е "ЯЗКО"НО ЯВНО НЕ Е В ЧАС И Е ГЛЯМ ГЛУПАК

прав е язко, Първанов знваеше за фалшификациите на изборите но си мълчеше...

Дядо Йоцо - Нострадамус на 21 в. Ти да не си се преродил ВЕ!

ГОЦЕ ДА МЪЛЧИ, ЧЕ ТОЙ НЯМА НАЧИН ДА НЕ Е ЗНАЕЛ.

Ето за какво Бойко ходи до Сърбия.Да скрои шапката на Ковачки.

а на варненските престъпници кога ще им дойде реда????

Ще ти разследват до края на това управление. След това ще дойде пак БСП( те си разменят по предварителна уговорка местата) и пак ще ги разследват до края на тяхното управление. После пак ще се върне ГЕРБ и ще продържава да ги разследват.... И така- до края на света...понеже българите не могат да измислят нито друго освен БСП и ГЕРБ...

Дедо Йоца, според мен си прав в по голямата част с изключение на това, че ГЕРБ пак ще се върнат на власт след време. ГЕРБ веднъж падне ли от власт, следва съдбата на НДсв. Последните 20 години стана ясно, че в България преобладават простите хора и е напълно възможно бСП да се върне на власт, но най вероятно ще стане в коалиция с "НОВАТА" партия на агент Гоце. После ще се направи "НОВ" ГЕРБ и така... На "умния" български избирател му най "НОВ" месия и всичко е ОК.

Владо, и ти си прав, но твоя вариант е за състояние на честни избори. В България няма честни избори, те се фалшифицират и вота се подменя. Това стана явно в последните два избора- за президенти и парламент.ГЕРБ ще разчита да остане на власт не чрез вота на избирателите, а чрез използване на сегашната действаща избирателна система в България. Тя е от време ОНО ,не е променяна 20 години ,напълно политизирана е ,държи се от управляващите партии и те местят и пренареждат пешките на шахматната дъска, използва се освен политизацията( ЦИК избран на политическа квота, без регламентирани права и задължения и в край на краищата той пренарежда накрая пешките) още в избирателния списък се въртят 1 милион"мъртви души" които се използват да се повдигат изкуствено резултатите на този и онзи и общата избирателна активност, липсва напълно компютъризация и софтуер въобще- такава избирателна система, където и да е ще бъде окачествена като ДЪЛБОКО КРИМИНАЛНА. , во в България действа бз проблемно. В последните избори БСП и ДПС държаха ЦИК и повдигнаха изкуствено процентите на ГЕРБ поне с 13 %, дадоха властта на герб с цел да защити гърба на тяхната олигархия. И ГЕРБ това прави- да си видял сега да разследват някой БСП или ДПС-олигарх?- Не! На он- Доганя и косъм не е паднал от главата. ГЕРб им научи чалъмите и ги повтори на кметските избори.Никой от 5-те олигархични партии БСП , СДС, НДСВ, ДПС и ГЕРб не желаят промяна на избирателната система, смятат чрез тнея пак да повторят номера и фалшифищати отново изборите за да останат в НС т.е да държат политическата власт. Избирателната система е едното лице на "новото олигархично робство" Българинът обаче е "залупен," и "сляп", защото европейския напредничав опит не познава от своя балканки мащаби и не може да сравни и да разбере колко е назад във всяко европейско начинание, как живее в "новото олигархично робство". Избирателната система аз виждам най голямата опастност за бъдещето на България.Единственият начин е ЕС да наложи на България нова избирателна система по модел на някоя стара членка, например на Франция или Швеция.

Важното е новия месия да не е "идея за България", защото ми е писнало от неуспели партийни секретари, които повтарят едно и също до смърт!

В Идеята няма нито един бивш БКП или партиен секретар, нито настоящ! И на мен ми е писнало от тъпи избиратели и при това клеветници!