Пак оперират Баретата, в ареста нямало хигиена

Златомир Иванов-Златко Баретата трябва да претърпи трета урологична операция, тъй като здравословните му проблемите не били отстранени с първите две.

Обратно в новината

Коментари - Пак оперират Баретата, в ареста нямало хигиена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То в болниците няма, та в ареста ли да има.

Интересно как чак като арестуват някой престъпник и започват едни разболявания а този пък чак до операции стигна само и само да се измъква от килията.

Да смени "Баретата" с "Каскета" или с "Панамена шапка" и хайде на Бахамите...Да се излекува хигиенно...

Чак да го съжалиш тоя !

Kато немогат да намерят адекватни доказателства да го осъдят ще го уморят от операции. Така - няма човек няма проблем

nqma nikakvo dokajatelstva sre6tu nego, osven pokazaniqta na nqkolko dokajani narkomani kato Dembi I Tihomir.A tova 4e gi darzat na sila vytre, e bezsporen faktor.Vse edin e nevinen do dokajvane na protivnoto

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Този боклук е готов хуя си да отреже, ако вече не са му го отрязали, за да излезе на свобода и да подгони свидетелите срещу него.

Баретата е старо лъжливо мекере, ама дойде видовден и ще стои на топло.

' Голямо количество оцетен анхидрид е открито и иззето от село Гурмазово, община Божурище. След като първоначално беше съобщено за един тон от веществото, по-късно от МВР официално съобщиха, че става въпрос за задържани осем тона. ' Нека Гумен Муйов да каже, докато той беше вътрешен министър, дали са хванали поне 8 кг оцетен анхидрид ! Или може би тази новина за 8 - те тона , задържани от МВР под ръководството на Цветанов, не е добра за Гумен Муйов ? Какво да се прави ? - Просто Цветанов и колегите му си вършат работата ...

Лелей!!! Та тоя бил жив идвалид !! Че като е толкова болен, защо го държат с недоказани обвинения !! Как ли е правил ударите си !!?? Странно !!

отдавна трябваше да е в затвора, а не в следствието. независимата съдебна състема до кога ще мотае делата срещу големите престапници?

Даа...Златко Баретата... здравословното състояние на един убиец и наркопласьор е от първостепенна важност за страната и трябва да бъде отразено в като новина.

Вече повече от година сътветния е в ареста и няма процес рещу него???? Някой да ми каже защо? Така може да минат още много години, и непрекънато да ни занимават с тази особа.

Темата ми изглежда частна, а не публична.