Съдят Папата заради секс тормоз от свещеник

Американец, който твърди, че като дете бил подлаган на сексуален тормоз от католически свещеник, подаде съдебен иск срещу папа Бенедикт Шестнайсети и висши представители на Ватикана.

Обратно в новината

Коментари - Съдят Папата заради секс тормоз от свещеник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Относно физиката и религията.Това , че повечето физици са религиозни няма нищо общо със съществуването на Бог.Дали има Бог , не може нито да се докаже, нито да се отхвърли.Най -вероятно не , но тогава би било много просто и безинтересно.Както казва един руски философ ,най-лесно е да си атеист.Така , че всеки да си избира да вярва или не.Проблемът идва от това , че хората не са достатъчно толерантни и демократични и искат да наложат своя избор.И този фанатизъм се представя , като висша ценност.Спомнете си как се дискредитираше религията преди и с какво озлобление се говори сега за атеизма.

"Божиите наместници" дали поне един единствен път са се запитали какво би рекъл техният господ за делата им покварени, защото делата им показват, че те не само изобщо не вярват в него, а дори се гаврят с името му.

Църквата ще си навре главата в пясъка и след някое десетилетие това няма да се помни па и да се помни кво толкоз . Кръстоносни походи инквизиция лов на вещици кво са няколко скандала за педофилия те изгориха една френска героиня па после зеха че я обявиха за светица кво толкоз .

Да,ужас е да се прилага такава присъда,но още има хора,които сънуват клади,понякога срещам във форумите такива хора...А Католическата Църква си призна за 3 млн. такива присъди в цяла Европа,без другите жертви на Инквизицията.И поиска прошка от света.Февруари 2004,последната Прощална Неделя на полския папа.Представяш ли си такова нещо да направи Турция?Да поиска прошка от нас и света за зверствата през отоманската империя,за Арменския геноцид,за Батак,за Васил Левски и т.н.?!!Сигурно говоря глупости.

Предсказвам ви: Ше фанете папата за тапата!

И досега никой не знаеше, че свещениците имат сексуални контакти с възпитуемите младежи? Почти повярвах.

Вербуват Дърти Американски педераси да плюят по папата!!! Как пък до сега не им пречеше папата?! Нали САЩ винаги е била "демократична" и е факт, че Англия и САЩ 5 пари не дават за Религия и Християнство, а се гаврят с всяка Духовност! Винаги е било така заради перверзните им наклонности!!! Изведнъж се нароиха една камара мъже дет ревът, че свещеника ги насилвал?! То пък преди време нямаше толкова педерастии, не като сегашните хомо-паради!!! Как пък няма един Свещеник хетеросексуален, все на гнусни момчета налитали. Да бе! Педофилията е само в главата на болни американски мозъци!!! Толкова се извратиха тия педераси, че ако някой не им пусне отзад веднага го заклеймяват за педофил. Народе, дигни се и защити Духовността си!!! Българите пък като дърта проститутка веднага се надупва и лее Антихристки пропаганди!!!

Бъркаш, драги! Американците са изключително религиозни.

Даа, много са религиозни САЩ, особено що се отнася до РОК-християнизации, събиране на десятъци, дарения за екскурзии на "мисионери" и друг вид супер печеливш ШОУ-бизнес. Добре, че тълпата им е абсолютно неграмотна та си мисли, че така служи на някакъв бог... Абе поклонници на Мамон и Венера, какво да кажа повече.

Да, изключително религиозни са и техният бог са парите. Вярват в него, искрено го обичат и му се кланят. Що се отнася до протестантството в САЩ, то по същество е по-скоро езическо вярване, защото отхвърля редица догмати на християнството.

Аз съм родена в католическо семейство.Не познавам български свещеник педофил,инквизитор или кръстоносец.Но бяха учили в европейски университети и всичко ни обясняваха на нормален български език.И носеха български имена,както и ние,не чуждоземни.Ако знаех поне един като този Мърфи нямаше да си мълча.Защо не са му поискали сметка когато е бил жив,сега какво очакват?!!

Ми много просто - не са казали нищо преди 20-30 и т.н. години, щото сега ЛЪЖАТ. Целият проблем е, че в САЩ почти всички "мъже" станаха ПЕДЕРАСИ, а Църквата не ги одобрява. Сега водят Война.

католическата църква ревностно пази своите тайни, особено когато те са мръсни. Да не би обявените за "блажени" български католици Босилков и незнам кои си още да са били такива? Те са били най-обикновени шпиони, доказано и документирано работили десетилетия против България. За което и са били разстреляни, което аз лично одобрявам. Но вместо да изкара наяве тяхната шпионска дейност, Ватикана ги обяви за жертви, мъченици и ги използва още веднъж и след смъртта им, както би направил някой педераст-некрофил.

А ти лично одобряваш разстрела на беззащитни монаси,както и мъченията им преди това,защото си комунист,а не защото имаш информация против тях,дори имената не им знаеш.

О, мой боже, правий боже! Не ти, що си в небесата, а ти, що си в мене, боже - мен в сърцето и в душата... Не ти, комуто се кланят калугери и попове и комуто свещи палят православните скотове; не ти, който си направил от кал мъжът и жената, а човекът си оставил роб да бъде на земята; не ти, който си помазал царе, папи, патриарси, а в неволя си зарязал мойте братя сиромаси; не ти, който учиш робът да търпи и да се моли и храниш го дор до гробът само със надежди голи; не ти, боже, на лъжците, на безчестните тирани, не ти, идол на глупците, на човешките душмани! А ти, боже, на разумът, защитниче на робите, на когото щат празнуват денят скоро народите! Вдъхни секиму, о, боже! любов жива за свобода - да се бори кой как може с душманите на народа. Подкрепи и мен ръката, та кога въстане робът, в редовете на борбата да си найда и аз гробът! Не оставай да изстине буйно сърце на чужбина, и гласът ми да премине тихо като през пустиня!... Хр. Ботев

В един виц се питаше- кой е най-големият гей клуб у нас - Светият синод. Стара истина е какво става по манастирите и какви гей оргии се вихрят там. Нищо чудно и унас да разкрият подобни скандали.

Ти участвал ли си? Откъде знаеш :) Наясно ли си, че много от слуховете са пускани от червените?

Все се сещам за онези предсказания (уж на Ностардамус), че тоя папа щял да е последния. За първи път чух за тях някъде към 1990. Тогава изглеждаха абсолютно фантастични, но сега вече се очертава пътечка към пълната катастрофа. Това е много як скандал - тия изроди ако не бяха попове щяха да ги линчуват. Ама както и да е - църквата ще пада, вулкана избухва - какво ли още ни чака?

Знам, че е възможно, но не мога да повярвам! Моят мъж е католик и той казва: "Вярвам в бог, но не и на папата, защото и той е човек, а щом е човек, значи е грешен".

Това е изказване, достойно за християнин, НО противоречи на идеята на Католицизма. Мъжът ти или не е католик, или не ти е мъж, или въобще си си го измислила набързо. Ако си дама, въобще.

НА ВНИМАНИЕТО НА ПЕДОФИЛИТЕ ОТ ВАТИКАНА....ВАРЕНЕ В КАЗАН ПОД НАЛЯГАНЕ АДСКИ НЕПРИЯТНО И ВИ ОЧАКВАМ ПО СКОРО

Има логика в това,което казваш.....Хм,наистина тогава -да дадат свобода на еднополовите двойки,вместо "тайно"да се присламчват към църквата и да тормозят децата под прикрите..Все пак си е ОГРОМНА ГАДОСТ това,което са правили десетилия!Милиони хора в Ирландия и другите западни страни са толкова шокирани,че не стъпват вече в църква и се срамуват,че са католици..

Свбодата им не намали педофилията, напротив. На път е да я легализира, де-факто, а след това и де-юре. Повлечем ли крак с извращенията, край няма. А и тогава ще ебат децата и ще казват 'то само си поиска'. Не, не се шегувам и не сгъстявам краските. Трябва да има линия, и не, не трябва търпимостта към извратените да се изражда в легализиране на извратеното като 'нормално'. НЕ е нормално, точка.

По твоята логика трябва да се легализират и педофилите (всъщност, те са били доста време в едно и също движение с хомодружинката, а после са се разделили, за пред публиката. Образовайте се малко, информацията в суров, необлъчен и негенно модифициран вид е на 1 ръка разстояние). Та, педедастите и педофилите са все една и съща стока, и ако се признае едното за 'нормално' въпрос на време е и другото да излезе на дневен ред. Това е тъжната реалност.

Те не трябва да стъпват на доста повече неща, ако се изкара ТОЧНА статистика за педофилите. Но доста народ систематично сочи само в католическата църква. И това става винаги след като се опънат на педалските бракове. Тогава започват инициативите. Педали,замаскирани като свещеници>Папата отрича еднополовите извращения да се наричат 'брак'>почва масова медийна изява как католическите свещеници са... педофили. Е, и педали, но това не се изтъква.

Абе, педал, искаш да легализираме педерастите-педофили, за да спрете да оплювате Папата ли?

Проблема са педерастите-педофили, не свещениците. Педерасти-педофили има и в училищата, и в болниците, въобще навсякъде. И най-често тези с неоформените дечица са именно хомо-педофили.

Проблема са педерастите-педофили, не свещениците. Педерасти-педофили има и в училищата, и в болниците, въобще навсякъде. И най-често тези с неоформените дечица са именно хомо-педофили. Ясно ми е за кого лобираш, но думите ти са без покритие. Даването на 'брак' за еднополовите двойки е формалност, която само скандалджия може да поиска. А църковното венчаване е просто анти-религиозно, няма католик който може да приеме педалите за отговарящи на религията.

Аз пък не мога да разбера, защо въобще ги траем шибаните попове във всичките им форми,след като на всеки нормален човек учил поне два срока физика и един история е ясно,че това са пълни глупости.Имайки в предвид и факта,че църквата е избила поне 4 пъти повече хора от колкото са урели и в двете световни войни просто нещата вече не им се връзват

Не разбрах, къде във физиката и в историята става ясно, че това са "пълни глупости"? А и областите на знание, както и целите на тези предмети, са съвсем различни. А случайно да ти е известно, че всички големи физици към края на живота си стават силно религиозни?

Ми то за целта съответния Войнстващ Атеист трябва да е УЧИЛ физика, а не неграмотен да повтяря заучени мозъчни промивки!!! Мани ги тия надрусани келеши, нека симпатизират на педерасите и да хулят Бог. Тия вече са мъртви.

Всяко стадо си има мърша и всяка мърша си има хора, които я следват.Папа или Мама, след като е толерирал педерасти, ще бъде съден.Трябва да се установи дали е подозирал обаче какво се извършва....Детектор на лъжата.Но свещениците са рискова група,дори и не католическите само.Работят с изоставени деца , работата е тежка и неплатена и те решават да се възползват, дали са женени или не няма значение.Изродска работа,има и наши попове педофили.Да обесят пет-останалите ще се замислят.

Факт, прекрасна маскировка за педерасти-педофили. Не са само там, обаче, и това е страшното. Но там се сочи, защото педерастите имат зъб на католиците, че не им 'пускат' църковен брак. Не че им трябва.... но педалите, активистите им, са много нагли и с много свободно време келеши.

Религията си е отживелица. Само човешката глупост дава възможност на хиляди духовни служители да лежат на гърба им и да безчинстват от безделие.

те очевидно не бездействат :-((

Не мога да разбера защо целият свят ги търпи тези канони и католически простотии. Да им дадат да се женят като нашите попове, та всичко да е наред. В кой век живеем? Не е нормално това.

А нашите попове като се женят после се търкалят пияни по пейките... Въобще за кво търпим религиозните глупости?!

Всеки може да подаде всекиго на съд, това е 'американската' (френска) система. Така и всеки може да реши дали и за кого ще се жени. Нали това е в основата на всички гей движения? Между другото, 90% от проблемите на папата са свързани с педерасти замаскирани като свещеници. Това явно е чудесно оправдание за един педал да не се жени, и чудесно ловно поле за малки момченца.