Пуснаха под домашен арест учителката, обрала банка

Апелативният съд във Велико Търново пусна под домашен арест 37-годишната учителка Поля Даскалова, която е обвинена за банков грабеж в Плевен.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха под домашен арест учителката, обрала банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на жената !!!!! Яд ме ,че ще и лепнат дестина години. Тези които крадат милиони не лежат и ден.

Трябва да осъдим държавата, за това, че ни докора до дередже да ставаме престъпници по принуда, а не по убеждение. Защото комунизмът много време се задържа и , май, още не си е отишъл.

Стига сте сиромахомилствали! Колко хора едва свързват двата края с мизерни или липсващи заплати! Отиват ли обаче да крадат? И не защото няма да ги хванат, а защото знаят, че това не е редно! Като оневинявате подобни престъпления с тежкото положение, с глада /макар че учителите не са най-слабо платените в държавата и едва ли гладуват в прекия смисъл/ или пък с факта, че по-големите лапачи били останали без възмездие, не отваряте ли кутията на Пандора? Че ние ще почнем да се колим тогава по улиците бе! Защото всичко ще е разрешено. Иначе, ако една циганка ви преджоби на улицата, дали така ще я оправдавате и дали, ако я хванете, няма да я спукате от бой? А нали и тя най-вероятно го е направила от глад и за да даде на децата си? Защо тя ще е виновна, а даскалицата - невинна? Защото едната има висши образования, а другата не е преценила колко пъти да си отваря краката и да прави деца? Ами и учителката не е преценила дали ще й е по силите да се захваща с бизнес! Въпросната случка действа особено морално разложително, защото показва как можем да потъпчем ценностите и да си плюем на суратя, да минем по тънката лайсна и да из-ВИНИМ престъплението.

Напълно вярно е написаното! Но понеже народа български толкоз е психясал вече, че за тези ценности едва ли се сеща. Направила го била от глад. Ай сектир. Направила го е от келешлък!!! А не от глад! Защото си е мислела, че няма да я хванат и ще фане пътя за САЩ(като че ли там ще прокопса като я гледам каква е проста чалгажийка) и няма да я хванат. Хич не я оплаквайте, ами да я осъждат и пращат поне за 20 години ако не и доживот!!! За да могат други като нея да се осъзнаят овреме преди да вършат простотии... Едва ли не национален герой я изкараха коментиращите сбърканяци...

Не можем да знаем дали е било направено "от келешлък". Хора, които я познават и може би са пристрастни, твърдят, че е била "свестна". Тоест нормално се е държала, даже добре Само тя си знае какви бесове са се въртели в главата й Навярно причината не е келешлък, а действително има финансов натиск. Но не и глад! Пък и човек нали затова има акъл, да си поставя граници!!! А боркинята за социализъм Велислава Дърева я изкара и Райна Княгиня на прехода даже! Пфу! Този народ съвсем е изфирясал, не си спомня кой е виновен, избира и въздига в култ герои - креатури на миналото, и отмъщава на дребно за своите неудачи, възхищавайки се на такива жалки "робинхудовци"

До: Bravo Polya ( нерегистриран ) 22.04.2010 16:19 Хайде стига със седерастки простотии на маймуница, чадо! Българските банки се броят на пръсти, една от тях е на приятелката на Боко, ама и тя е продала дяла си. Всичко е чуждестранно, каква комунистическа мафия те е патила? Пък и къде видя истински комунисти в България, че нещо не се сещам?

и мен ме вбеси този..

Въоръжен ГРАБЕЖ! какво трябва да направи човек , че да бъдде осъден??? По точно какъв трябва да си за да не те лови ни заКОН ни правосъдие...и едни въпрос с предизвестен отговор..."ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ПРАВОСЪДИЕ!!"

А госпожа Банева, която най-официално краде с милиони от държавата, кога ще отговаря пред Темида? А Банев, Софиянски, Гергов, Арабаджиев,Божков,М.Велчев, и т.н. и т.н. кога ще бъдат изправени пред съда. По лицето на тази жена личи, че не е престъпник. Не мога да кажа същото за по-горе изброените. Този сценарий / не знам защо/ ми напомня за " Клетниците" и каторгата за парче хляб

...Съдът отчита и факта, че деянието е било извършено при определена ситуация, свързана с финасовите затрудния в семейството на обвиняемата,(ами то и аз съм затруднен, немам с кво да си платя билета до Хаваите, други имат затруднение с последния модел Майбах, трети са затруднени с един хляб за довечера, така че...) както и че липсват данни, за да бъде направено обосновано предположение, че тя се готви да извърши ново престъпление.(така де, понеже последните дни е в ареста, не е забелязана да си купува воден пистолет или въдица например и понеже е даскалка по литература не може да се очаква да хакне интернетбанкирането на некои i-банки :-))) )

SICHKI BANKI V BG PRINADLEZAT NA CHERVENATA MAFIA. TAM SA OTKRADNATITE OT NARODA PARI. BALGARI, MASOVO OBIRAITE KOMUNISTICHESKITE BANKI I SI VRASHTAITE ZAGRABENOTO OT KOMUNYAGITE. OBIRAITE BEZ MILOST I SAMITE KOMUNISTICHESKI OLIGARSI-KRADCI. SHTOM NIAMA OFICIALNO PRAVOSADIE, VIE NALOZETE SVOETO LICHNO TAKOVA.

Поклон пред тази смела жена !

... предстои медицинска сестра да обере трезора на БНБ, въоръжена с иригатор, а лелка от детските ясли въоръжена с черпак и цукало да превзема военното министерство - е така, за разнообразие. И ми помнете думите...

Shtom v BG niama efektivno pravosadie za komiunisticheskite razboinici, Polya e nalozila svoeto lichno pravosadie nad chervenite izrodi-kradci kato nasilstveno si e varnala chast ot tova, koeto BKP/BSP/DS bandiugite v Balgaria sa otkradnali ot neinoto semeistvo. Komunyashkia "sad" e mngo chevrast i "savestno" izpalniyavasht zadalzeniata si samo spriyamo obiknovenite bedni horica, dokarani do otchayanie ot mega krazbite na komunisticheskite banditi. Idioti cherveni megakastratski, zashto ne osadite Cherepa, Mandzurkoff, Kovachki, Valio Toploto, Murgina, Gergoff, Paravanoff, Satanisheff, Ovcharoff, Gumen Putkoff, Maslarova, Liuben Goceff, .. i oshte stotici znaini komunoidni partiini bandiugi?

Свобода за горката учителка!!!!!Изроди,ограбихте майка България!!!Защо милиардерите не са в затвора!????????

Горката жена, тя ще обере парсата. Тези дето окрадоха милионите от нашия гръб ще се оттърват, ами барем някой от тях да се съжали и да върне от името на учителката парите на банката-да стори едно добро дело. Ако тази жена влезе в затвора съвсем ще загубя вяра в нашето правосъдие /не че сега имам такава, като гледам какви престъпници са на свобода/ И защо квалифицират жената в категорията въоръжен грабеж- с детски пистолет играчка купен за 1 лв е ограбила 21 хлв- чудо голямо станало. Това ли е най-голямата престъпница на България. Другите ги пущат още на следващия ден от ареста, а тя вече колко дни стои там.

Polya e novata "Raina Kniyaginya" na Balgaria. Tya dade primer kakvo triabva da napraviyat balgarite za da si varnat otkradnatite pari ot prestapnicite komunisti. Vaorazavaite se i sledvaite primera na Polya.

Това е възможно най-лошият пример за подражание. Преди да теглите кредити премислете добре, за да не стигате до такива отчаяни решения.

Правилно!Да арестуват съпруга и,той е виновен!

Накрая даже и ще я похвалят ми се струва. Ей сбъркана държава и тва си е!!! Като ви чета коментарите се хващам за главата! Пълна андрешковщина отвсякъде! Щом е откраднала малко(понеже всички крадат по малко) е герой, а тия дето крадат по повече(щото не всички го могат) им завиждат и айде само те да ходят в затвора... Щом е крадила мястото и е в затвора независимо колко и какво. А мен ако питате направо си е за разтрел, и не само тя!!!

Един ден народът ще разстрелва такива като теб, вервай ми! Че и някой и друг банкер-чифут може да го отнесе...

ИСТИНСКИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТОВА СМЕЛО МОМИЧЕ, А ПЪК ДОСТА Е ХУБАВИЧК...С УДОВОЛСТВИЕ БИХ И СЪДЕЙСТВАЛ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.ОБАДИ МИ СЕ , ЩЕ ЧАКАМ..

Дано и се размине на жената и успешно да замине за САЩ,виждаме всеки ден че нашата държава се е превърнала в мащеха за българите.

Ти добре ли си??? С тази присъда, която ще получи, никъде няма да може да замине.

http://dnes.dir.bg/news.php?id6257755

Лелее големи размери били ... истинските бандюги това са им джобните ... а горката за 20 бона ще и лепнат 10 годинки !

Mnogo shum za edna takava jenitsa, no istinskite kradtsi s mnogo milioni i miliardi si sedqt neobezpokoqvani po barove i svetski partita ...

Добре ,че сапуснали жената .Аз я опрвдавам ,защото 80% от обикновените хора са бедни и дори да работиш парите ти не стигат само сметките да си платиш.Жената го е направила от принуда, но съм сигурна че на нея ще и наложат голямо наказание.За тези ,които обрахаха милионите на България- 5000 лева под гаранция.

Аз бих и дал 2г. условно-такива престъпници са на свобода.....а и е взела от банка, не е обрала народа.

и на мене ми идва да хвана пистолет и да тръгна да обирам,до там ни докараха тъпите комунисти с тяхното управление,трябва да я пуснат жената-смешно е та тя не е ползвала истински пистолет....а тези които убиват са на свобода....

Трябва да е на свобода! Жената е жертва, принудена от системата да прибегне до крайност! Ако има присъда трябва да е условна, а политиците да си отворят очите до къде са докарали хората. Сега учители ограбват банки, а след година- две дали няма да се повтори януари 1997?

Tази учителка ще я осадят. добре. но да осадят голямите багабонти - това е наи-важното. но няма да ги осадят... Cрамота!

всъщност, само съдът може да докаже дали някой е виновен. До тогава само може да се предполага, че жената е обрала банката. Не само полицията не спазва правилото : Невинен до доказване на противното, но и медиите съвсем нагло погазват това право на човека

съжалявам я тази жена.дано й се размине както се разминава и на големите престъпници с истински пистолети.зад нея заставам

За кокошка няма прошка. За милиони няма закони. Само, че докога? На хората им писна.

Тъпи идиоти, пуснете даскалицата. Какво стана с Масларова, Мургина и т. н.

Трябва да осъдят всички банки за неправомерна дейност, убийствени лихви и условия по кредитите, незаконно облагодетелстване, пране на пари и др. За жалост, потърпевши сме клиентите им! Свобода за Поля Даскалова! Затвор за Цветанка Борисова!

Мозъченцатата им са толкова малки ,че не могат да осъзнаят,колко са малки и плиткоумни

Сакън! Ще вземе сега колежката да обере с прашка и джанки.....МОМН! Илиш ще вземе да открадне Училищния правилник.......... Защото тъпотиите на тези две институции и документите им еша си нямат и скоро ще струват цяло състояние на Запад - да видят белите хора как работим, с каква нормативна база и все пак вадим талантливи и можещи деца.....

незнам по какво си учителка, но поне се научи да пишещ

Естествено тази женица ще я осъдят поне на 10 г затвор. Но в същото време съдът си затваря очите когато требе да бъдат осъдени значително по опасни люде. Альооо съд и прокуратура от къде Цветелинчето има 1 милиард долара? Ако не знаете закого става въпрос шъ ви кажа ... това е дружката на безсмъртния ти министър председател.