Съдът решава за Сантиров тайно заради интимни проблеми

Заради проблеми от интимен характер Софийският апелативен съд САС заседава при закрити врата по мярката за неотклонение на съдията Петър Сантиров.

Обратно в новината

Коментари - Съдът решава за Сантиров тайно заради интимни проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един го болеше зъб,друг се напикаваше,този какво му е-не му става п.шк.та ли?Интересно как са оцелявали навън с тези тежки проблеми?

Е нищо де - те педерастите си имат даже организация. И пак според тая организация - не е срамно да си признаеш! Та да си си признае де - ще му влезем в положение :)

Засрамете се. За човек говорите. Гаврите се със здравето му. Ами ако се окаже, че има истински проблем? Ще мълчите тогава като гъзове.

ЕЕЕ ама моля ви, това звучи несериозно, да не кажа лигаво..."интимен проблем"???? Знаят да взимат подкупи,,,,а после да ги погалим и да ги съжаляваме -безсрамие. Ако съдът го допусне - за пореден път ще станат за смях наште магистрати..

Сигурно онази му работа ставала все по-малка и по-малко и това "видимо го притеснило". Или има хемороиди от интимно естество.

колеги сте един вид, а :))

Силно съм притеснена! Политици, висши чиновници, бандити - все сериозни и определящи фактори в нашия живот, са всъщност едни много сериозно болни хора! Да им се чуди човек как издържат стреса и напрежението на отговорната си работа! Предлагам на 240-те тюмбели в НС да гласуват закон, според който всеки от изброените групи, на когото се налага да решава "съдбините на народа и да взема отговорни управленски решения", преди встъпване в длъжност да минава щателен медицински преглед и съобразно резултатите - да бъде или не назначаван на работа!Разбрахте ли сега от къде ни идват всичките дивотии и откровени управленски идиотщини - ми управляват ни и правораздават болни хора с тежки диагнози !;о))

Предложение до парламента: Всички съдилища да си преместят в болниците .

и тук сте кажа - га яде кифтетата не рева, а сега болен

d4

българските подсъдими- най - болните подсъдими. ама то при това здравеопазване к,во искате. боледуват хората. кой от зъби, кой се напикава, кой с патерици и бастуни... смеееееххххх!!!

Трипер?

Опала! И въпросния магистрат се разболя, до сега не е ходил на лекар , но има хронично от много години заболяване. Г-н Цветанов за да се оправи страната по-добре е всички :магистрати в т.ч.адвокати, притежатели та скъпи автомобили с год. деклараций без доход, силови застахователи да се вкарат за лечение в болници под ПОЛИЦЕЙСКО наблюдение за такъв период който предопределя заболяването- Моля внесете предложението в НС за гласуване на такъв закон, ефекта ще е ПОРАЗИТЕЛЕН, няма да има вече толкова болни - грижа на държавата за част от народа, няма да се правят различни операции, нагли, медузи и т.н. ще се намалиполицията, по-бързо тези хора ще се въстановят и могат да работят и за себеси и държавата ВСИЧКИ ДОВОЛНИ!

ами ако неуточненото заболяване е психично,как да приемем работата на един такъв съдия,или май адвокатите развращават лекарите ни.

и тоя се разболя

наакал се е

Понеже чеат коментарите отгоре надолу, та до теб стигнах накрая! Минаха през трипер, сифилис и всякакви други неудобнио заболявания, ама ти ме уби! Смях се с глас!