Депутат адвокат не се яви и отложи дело за убийство

Софийският градски съд не даде ход на делото срещу Илиян Тодоров за убийството пред столичната дискотека "Соло" и го отложи за 18, 19 и 20 май.

Обратно в новината

Коментари - Депутат адвокат не се яви и отложи дело за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие, които вярвате, че България е свободна и демократична страна, вие дори не подозирате колко е мръсно всичко! Колко мръсни, долни и лишени от морал са типовете, на които е поверена нашата безопасност. Те дори не се интересуват кой е виновен и кой е невинен. Набелязват си някой за виновен и после на всяка цена се стремят да го изкарат виновен. Ако не в едно, то в друго. И обратното. Друг някой е невинен и каквото и да извърши, все е невинен.

Десетки приятели се били събрали пред залата! Това ми е достатъчно да се убедя, че този е рецидивист и убиец!

е то ся кво излиза син на партиец ,защитаван от адвокат -депутат - чудя се защо изобщо да наемат адвокат семейството на пострадалото момче,ще го оправдаят,по добре да наемат снайперист......

хокеистите са едни от наи-наглите и брутални спортисти! мойте съболезнования на родителите на починалите, но не съм сигурен че това момче е 100% виновно! може просто да не е имал друг начин да се защити! а и те са били трима, а той сам! какво да прави, да стои да го размажат от бой ли??? съдът ще каже дали е виновен, или не!!!

Жърналистите да не спят , а да отиват и да питат Гоце какво трябва да се прави в тоя случай.

СЕГА РАЗБРАХМЕ ЗАЩО В ПРАВНАТА КОМИСИЯ НА НС ЯВОР НОТЕВ Е ПРОТИВ ИДЕЯТА ЗА РЕЗЕРВЕН ЗАЩИТНИК. ЗА ДА "ВЛАЧИ" ДЕЛАТА С ДЕСЕТИЛЕТИЯ.

защо човек от Народното събрание има право да му бъде адвокат? какъв е този абсурд? има очевиден конфликт на интереси. Но в Абсурдистан нищо вече не ме очудва. И този ще го пуснат пак да убива.

Браво на приятелите на Васко и Кирчо така трябва не оставяйте и този път да се размине!