Интернет във влака до края на годината

Работим по проект за интернет в чакалните на гарите, като това ще стане реалност съвсем скоро. След това ще се мисли и в някои от бързите влакове да има до края на годината.

Обратно в новината

Коментари - Интернет във влака до края на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колкото и да е смехотворно, все пак е крачка напред!!! ама чак пък проект!!! хахахаха

дааааа, велик проект ще е . сигурно рутера от 40лв ще премине през 10 фирмици, специално регистрирани за този велик проект и накрая ще се инсталира за по 2000лв бройката.

Браво г-н Министър :) Да бяхте казали аз щях да Ви спонсорирам с едно рутерче, че да пуснете интернет на гарата в града ни! Само така! Трябва да има прогрес, че инак закъде сме? :)

Идеята е добра, нека я реализират. Но има и други, елементарни неща, които могат да превърнат железницата в предпочитан транспорт. - 1. Връщане на вагоните с купета. Атмосферата на пътуване не е подробност. Гъчкането на пътниците в някакъв тесен вагон без лично пространство е безумно. Всеки има собствено мнение за температура, вятър и прочее, т.е. никакви общи климатици. 2. Гарите - отоплени и чисти.Навремето някакъв кретен беше дал заповед да се държат през зимата отворени вратите на Централна гара е студено и да не нощуват бездомниците там. 3. Влаковете, да станат в крайна сметка БЪРЗИ, поне на средноевропейско равнище. И да се комбинира разписанието им с това на автобусите. Не е наша работа, че са враждебни помежду си, да се разберат.

Този "проект" всъщнпст би могъл да бъде просто един ADSL в чакалните , двадесетина лева на месец е. но сега ще се викнат консултанти, ще се пишат доклади, ще се дават премии и след 6 месеца и един милион лева ще се подпищше договор с някой тарикат да му дават по 1000 лева на чакалня на месец.

Всички тези инициативи са много хубави, НО! Прави ми впечатление, че всичко е насочено в полза само на София и няколкото по-големи градове. После се чудите защо всички хуквали към столицата. Хора, България не е София! Направете както се прави в една Германия, в една Франция например. Създайте комуникации, пътища, обслужване, такива че да няма значение къде живееш, в София или в Дивдядово. Иначе, разберете че България ще изчезне от картите на света. Разбутайте малко общинските ръководства, кметовете феодали, които са обхванали в лапите си цели общини и смучат силите на отрудения български народ!

Да вземат да окошарят тия дето целят в влаковете с камъни.

Пожелавам на всички ви да не се налага в ежедневието ви да ползвате обществен транспорт! Смрад, мърсотия, нередовно пътуване, блъсканица(ососбено петък вечер) - това е БДЖ, градски транспорт и останалите. Аз лично на обществен транспорт у нас не съм се качвал от 4г.

................................................................/////////////////////////???????????????????????/////////разбрахте ли какво искам да кага няма и разберете................. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако и влаковете започнат да идват на време всеки ден може би наистина ще заприличаме на държава от ЕС...за пътуващите всеки ден с БДЖ е ясно, че вероятността за пристигане на работа на време всеки е ден е мнооооооого малко вероятна...

аз пътувам всеки ден с влак и е винаги навреме!

Браво, това са стъпки в положителна насока.

da ne se li promenqt 6te zalejat!

ако сложат по 1евро на час за нета , работата пак ще е хубава , но българска ,както се казва, а аз не вЕрвам да е без пари. та и това ще е както всичко друго , на 5-кратно по-висока цена и т.н., знаем се отдавна .

НЕРАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ ХВАЛИМ С НЕЩО ЕЛЕМЕНТАРНО, РАЗБИРАИРАТЕ ЛИ КЪДЕ СМЕ ?

Влак ще има до края на годината само по интернет!

Някое ICE до 200 км/х ще видим ли скоро по направленията София - Варна - София и София- Бургас- София?

Чистотата на влаковете не зависи само от тези, които ги чистят, а и от "прасетата", които се возят. Въпреки всичко, аз винаги пътувам с влак, където и да се намирам по света.

за всеки случай никакъв интернет и телефони във влаковете да не ги блокират като самолетите

ИНТЕРНЕТ В БДЖ. СМЯХ СМЯХ СМЯХ. Тази статия да не е от раздела с вицовете

Ako slojat i kontakti samo s vlaka shte patuvam !

Стига сте намирали косури на всичко което се направи.

СРАМ е БДЖ за България. Наложи ни се да пътуваме с влак до Варна-експрес и бърз от София по Великденските празницжи. СРАМ, ПО(ЗОР, НЕМОРАЛНО е да има ръководство на БДЖ, което държи влаковете първа класдса в това окаяно, мръсно и тежко състояние. Мирише, немито, несменяни седалки, тоалетната-няма пример за мръсотия в най-изостанали държави и бедни в света. ПОЗОР за Министър на транспорт и началници на БДЖ. За какво им се плаща? Къде отидоха и отиват парите?? Как може да пускат първа класа с тази цена на билетите в смрад и неудобоство. Наложи се от вмирисва да стигнем до физиологично гадене, да стискаме и да не ползваме 8 часа тоалетна. НАКАЗАНИЕ за отговарящите за БДЖ влакове София Варна-София. Това и в преди един век не го е имало. ГЕРБ къде са. Качете се всички на този влак и прекарайте 8 часа, ако сте добре, обадете се.

Май някой е пестил пари и се натоварил на най-бавният влак, а? Следващият път си вземи Ускорен бърз влак пък да видим. Аз лично пътувам до Бурас с УБВ редовно и стига за нула време, чисто е и се пътува идеално.

Най-гадното нещо са тоалетните. Ако си с дете как ще го заведеш в тази тоалетна???? Тези влакове трябва да се спрат те са опасни за здравето.

сереш преди тръгване и не се напъваш през пътуването, или стискаш или се насираш , щом те е гнус да влизаш в клозета ,избора е твой

Ей ,господинчо !!! Работя в Пловдив и с очите съм си виждал как излиза пътнически вагон - измит отвътре и от вън !Това ,че в тях се качват прасета без възпитание / без първите 7 / е отделен въпрос ! Преди да си подготвен не плюй върху труда на другите!!! Ако не вярваш обади ми се да те заведа там ,където чистят по 24 часа! И ако отново смяташ да се изказваш в този ред - не ти гарантирам нищо - там работят за 300 лева и хранят семейства!! И пак ти казвам за това изказване пре хората ,ойто се трудят да ти е комфортно на селската мутра НЕ ти гарантирам ДЪЛГОЛЕТИЕ!!!!!!!!!!!

Брей... дано да стане.Но преди това нека си оправят гарите, защото няма къде да се седне, пък какво остава да работиш с компютър там.... хахахахахаааааа

E,браво!!!!!

Колко ли време ще изкарат тези рециклирани вагони, като се знае къде са правени / завода в Септември/. Там бяха възстановени и спалните вагони на Моллов от които половината вече не пътуват и са с неизвестно бъдеще. Но да не бъдем толкова черногледи.....

ХУБАВИ ИДЕИ НО ДАКОТО НАИСТИНА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ГАРИТЕ И ЧАКАЛНИТЕ ДА СА УДОБНИ С ИНТЕРНЕТ ЧИСТИ И УЮТНИ, И ПРЕДПАЗЕНИ ОТ ДЖЕБЧИИКИ ЦИГАНИ НЯМА ДА ИМАТЕ УСПЕХ Т.Е СИГУРНОСТ И ВЕЖЛИВОСТ ОТ ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ ДОБРА ИНФОРМАЦИЯ И Т.Н

А до 20-50 години ще има ли ВЛАК у нас?! Поне Европейците под "влак" разбират нещо мноооого по-хубаво от това, което е у нас. Интернет Хахаха Смешници, Интернет в Градския Кенефффф таман до циганката дет иска леФчИ

Тъп и злобен коментар. Мисли позитивно за да излезеш от кенефа, в който живееш

супер коментар според мен.. с интернет по чакалните, наи-много да покажем на крадците какво имаме, че да им бъде по-лесно

браво! време беше да се размардат - ако слоят ви-фи и вав влаковете - вече само с тях ще патувам!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.