Пикът на миграция към София ще е през 2025 г.

През 2025 година населението на област София-град ще достигне 1,277 млн. души. Това показва демографска прогноза на НСИ, разработена тази година.

Обратно в новината

Коментари - Пикът на миграция към София ще е през 2025 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в София новодошлите ще посреща Батман и ще ги настанява из комплексите си. Те могат да съберат милиони.

Сичкото шоп на гурбет у София.

Егати, чак дотогава ли трябва да чакаме, за да спре притокът на селяндурите?! И да не вземат сега да ни се обидят?! Има си хас, и таз добра!Те нали си знаят там някъде, вътре, тайничко и дълбочко, че са си такива и такива ще си останат, ако щат 50 имота и 1000 коли да си купят в полите на Витоша.....Сега по-сериозно: от какво се страхуват да си признаят, че са от село, защо, докога - мно-ого е тъпо! Ето, ние не крием, че сме селяни от село София - тогава я е имало 150 - 200 къщи, я не...И се гопдеем с това, не сме принцеси и лордове, но и не сме мутри и мутреси! И последно: до не се бърка свещената исконна дума "селянин" /който впрочем ни храни всички/ със....."селяндур" - това вече е отделна тема за разговор друяг път...И умната дотогава - ние ви наблюдаваме....

Трудно ще стане, до 2025 Софията най-вероятно вече официално ще е сметище и няма да става за живот...

Институцията НСИ според мен е крайно време да бъде затворена, защото е напълно излишна. Всички данни са им нереални и там работят масово някакви бабички, които нищо не разбират и гледат компютъра като извънземно. А в същото време ние им плащаме заплатите....

Без шопите !!! Не ни слагайте у тая скапана сбирщина наречена София.

Ни моат ми съ намажат на малкия пръст.!!/Култова реплика от Биг Брадър/....Селяните на село!!

И тези хубавси от НСИ взимат заплати !? От онези, нашите пари !?

и пак глупости, тая статистика я няма никаква. поне да бяха написали колко народ живееше в софия 1990г. и да преброят с колко са се увеличили. какво ми броят дати които никой не го интересуват. много тъпо учреждение, по-добреда го закриват. ето една кризисна, както вика бойко, мярка.

Алооо!Статистиката! Вие вярвате ли си?По-тъпи статистически данни скоро не съм чувал.Само във фирмата където работя, а тя е малка, от 1995 г. се изредиха 6-7 провинциалиста които все още са си София и не се изнесли по родните си места.

Ебати лъжите-София била 1.3мл,каква е тая статистика бе,София е поне 2мл ,този прекрасен град които беше се напълни със селяни.Сериозно съм се замислил да бягам по селата.

Бягай там им е мястото на всички "софиянци"

Наистина в София живеят нерегистрирани хора, но софиянци да не ги обиждат, защото те им им плащат луди наеми за стари апартаменти, а някои дори ги купуват.Така че, колокото и да не ни харесват провенциалистите имат нужда от нашите пари. Така е и в чужбина -не ни обичат, но се радват като им вършим тежката и мръсна работа за малко пари. А между другото много малко от така наречените софиянци са кореняци, така че да не си вирят носовете. Истинските потомствени софиянци са възпитани и толерантни хора за разлика от новоизлюпените. Впрочем хора разни и интелект различен, месторождението и местоживеенето не е меродавно за културата на човека.

Заради тях поскъпнах наема и цените на софиянци.

Данните на НСИ се базират на официално регистрираните живущи в София, а нерегистрираните хора на всички ни е ясно, че няма как да бъдат преброени! Елементарно!

напротив, аз посочих как могат да бъдат преброени. Това е статистика, а не МВР, за Бога.

Лелелеле!Тия са много смешни от НСИ!Аз не знам тая сграда до кога ще стои и ще е пълна с идиоти,които само вземат пари за данни,които нямат връзка с реалността.Тя София отдавна е минала 1.5 млн,бе ,овци!Я,се огледайте-ама като не са регистрирани-не плащат тук данъци,само цапат,а после -боклука е на софиянци.Я,вън от София-и то по-бързичко!

Давай народе всички се изнасяйте натам .... всички помияри поне :)

Да бе, вижте в София колко мноооого селяни се изсипаха -по диалекта и простотията си личат.

Да бе, по другите градове няма интелигенция. Вярваш ли си. Всички извън табелата "София" са галоши? Лош ти е дилъра. А диалектите са част от българския език. Не виждам нищо срамно. Има и шопски диалект. Нормално е хората да говорят по начина, по който го правят и заобикалящите го. Това става неусетно.

Ти пък като "софиянец" дали не говориш на диалект? Или си мислиш, че шопския диалект е книжовен български език. По диалект и ти си селянин мойто момче. А относно простотията, първо е простотия да пишеш подобни коментари, а второ аз познавам поне десет софиянеца от които 8 са абсолютни простаци и единствено за обект на моите подигравки за друго не стават. Разбра ли сельо ?

Според много източници (напр. КАТ, Столична община - детски градини, Министерство на образованието и др.) хората, живеещи постоянно в София, са над 2 млн. още от 2005-2006 г. насам. Тези от НСИ живеят в някакъв свой си свят. Да, същите те даваха информация в края на 2008, че криза няма и не може да има!

точно казано!

Идвам, идваам! Стуличани ши съ мойти внуци!!!

Какво се оплакват "софиянци", за 5 години населението се е увеличило само с 20 000 души и то основно от естествения прираст. Какво да кажат Ню юрк и др. големи мегаполиси кадето се изсипва население от целия свят включително и "софиянци". Ама те нщо не казват ами се кефят защото има кой да им работи и плаща осигуровките. А Вие сте неблагодарни и мърморковци. Затова казват, че българина е все недоволен, а то кво излиза не било българина а "софиянеца"

20 000 души за 5 години са новорегистрираните адресно в София. Тук не се включват хората, които работят и папат в София, а ако си плащат данъците го правят в родните си места. Факта е че всяка трета таратайка по софийските улици не е със софийски номер, точно поради адресната регистрация на собственика и. Факт е и че вечерно време дори по крайните квартали човек трудно намира място за паркиране.

Извинете ме, че премахнах софийското жителство. Ама нали и аз съм селянин.....та рекох....

Беж към града. Там ви чакат строителите и лихварите

Ми то тогава няма да го има кенефа бе.Дувара вече се руши

Докога, бе хора? София се напълни с цялата измет на България....

боклук при боклук отива.

alooo от къде си взимате данните бе хора...знаете ли колко народ живее в София и няма адресна регистрация...а се води на адрес в село Горно Чукарово????В момента в София Живеят над 2 000 000 души!!! Това ми напомня че работят като в правосъдна,кат,мвр и т.н.