Стотици жертви при силен трус в Китай

Земетресение в северозападната китайска провинция Цинхай е отнело живота на над 300 души, над 8 хиляди са ранените, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Стотици жертви при силен трус в Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така САЩ винаги измерват труса, без значение къде е? Значи ли това че контролират всички Сеизмологични Институти по света?

Тия са комунисти на кой му дреме, а и без това са безчет.....

През последните 2-3 години земетресенията с магнитуд над 6 са близо 5-7 пъти повече спрямо предходните над 100 години следене на сеизмичната активност. Някъде четох, че Китай е една от малкото страни, където правителството НЕ провежда масова заблуждаваща кампания за това кое точно причинява тези бедствия. Най-вече защото се вижда доста ясно в небето. Това също така е и реалната причина за изтеглянето на Гугъл от Китай, за да не може останалия свят да обменя информация толкова лесно с Китай. Не се тревожете, очаква се и ние скоро, към средата на лятото, да видим същото това нещо и в нашето небе...

Имаш сериозни основания за този коментар-съгласен съм за изкуствения произход на трусовете и ми е чудно докога света ще се прави на разсеян. Не ми е ясна прогнозата ти за БГ - та ние добре ближем з...ците на Американците!?

Моля, кажи малко повече. Ясно е, че САЩ ги причиняват земетресенията, но как?

Ми много просто: американците купуват контрабандно тайвански чипове, монтират ги в южноафрикански диаманти, които след това замаскират като телескопи и ги изстрелват в орбита с руски ракети. После с вуду магии активират чиповете по време на зимното слънцестоене на Юпитер и готово...само още не ми е ясно как го докарват това с магнитуда?

по линия на HARP, центъра е в Аляска. Има не малко общо инфо в Гугъл. Руското май се казваше Суран, а китайското не знам. Но преди една две седмици имаше земетресение към 7 степен в Калифорния. Явно лудите са насвобода и са намерили и друг начин освен ядрения, за да затрия земята. Само дето въпроса не се повдига в ООН.

В Женева на 19-ти юли са се провели тайни преговори между Хавиер Солана, Кондолиса Райс и ирански високопоставени служители. , на която е било обсъдено отказ от американска инвазия в Иран за сметка на поддържане на ниския долар и цена на петрола от 150 долара за барел. Защо? Ами защото Китай ускорено търси петрол заради олимпиадата. От своя страна Китай вдига цената на горивата на вътрешния пазар и цената на световните борси пада до 124 долара за барел. В стремежа си да забавят ръста на китайската икономика, САЩ прибягват и до ... земетресението в Съчуан от 12-ти май 2008, довело до гибелта на над 90000 души. Както информира Sorcha Faal внезапното посещение на премиера Путин във Франция е било вследствие изявлението на китайския президент Ю за предупреждение към ЕС да не се забъркват със САЩ, защото ще има съответни мерки срещу САЩ заради земетресението в Съчуан. Точните думи на китайския президент към САЩ били: "Спрете или ще ви погребем !" И заканата му не била безпочвена. В ядрения полигон на езерото Лоп Нор Китай притежава най-мощната система в света за влияние върху йоносферата с колосалните 4 гигавата мощност енергия.

Стефан, за Нибиру ли става въпрос? Моля те дай малко повече инфо.

Ужас...лека им пръст на хората

loa rabota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moje bi gospod gi nakazva za vsi4ki fal6ivi stoki i virusi proizvejdani tam !!!!!

Господ не наказва никого! 50% са човешки дела, а другите 50% - на природата.