25 данъчни уволнени за корупция и измами

25 инспектори от НАП са уволнени заради за корупция и участие в схеми за източване на ДДС през последната година.

Обратно в новината

Коментари - 25 данъчни уволнени за корупция и измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да дадем имената на корумпираните данъчни, няма да бъдат освободени от работа- бъдете сигурни.И сега ни замазват очите със стара информация. Достатъчно е да се обиколят жилищата и имотите на данъчните служители и ще се разбере кай какво получана под бюрото. Не може с заплата от 450-500 лева да се правят луксозни ремонти, да се отопляваш на климатици и да поддържащ стакъв стандарт на живот- всяка вечер по заведения и нови тоалети. Съветвам господин Стефанов да провери как живеят неговите подчинени.

нека тук във форума да издадеме всички корумпирани данъчни - имена , градове , престъпления

За уволнението като незабавно първо действие - добре . Но защо нищо не се чува/чете за : - разследване на мрежата (която явно има); - възстановяване на окраденото на инстинските му собственици; - обезвъзмездяването на пострадалите за нанесени щети и/или пропуснатите ползи ! ? И не започва ли всъщност да се оформя една изключително порочна тенденция `пито-платено` .. но без въобще да е платено ... и/или `кой таковал таковал, кой не е да е` !? Едва ли ще е здравословно приемането й .

А вие какво разбирате под предаване на правоохранителните органи.Пък и вече кой ги брои тях за корумпирани-най-нагли са в съда,депутатите,лекарите,в земеделието и в общините.Не остават по-назад полиция и образование.

Обикновено престъпилите закона ги съдят! Каква е тази привилегия за данъчните - само да ги уволняват???

за да ги уволнят, вероятно са единствените останали честни и почтенни служители там. Иначе няма логика, просто не се връзва