Хванаха военен за въоръжени обири в София

Военен е задържан по подозрение за два въоръжени обира в София, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха военен за въоръжени обири в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ни чака,след като кадрите за армията се избират от кол и въже.

Четете внимателно! Заподозрян не означява виновен. Второ това е момче с по-малко от година служба в армията. Веднага започна дежурното плюене по останалите около 30000 военнослужещи или може би защото това е единственият случай на заподозрян военен в престъпление в последната година.

"Хванаха военен за въоръжени обири в София"

НЕ ВИЖДАМ ВИДЕОМАТЕРИАЛ. ИЛИ ПРИ ЗАДЪРЖАНЕТО МУ НЕ СА БИЛИ ПОКАНЕНИ ДА ПРИСЪСТВУВАТ ХОРА ОТ МЕДИИТЕ С КАМЕРИ? СРАМ И ПОЗОР - ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, НАЙ-ЕЛИТНАТА НА БАЛКАНИТЕ, И ПОМЕН НЕ Е ОСТАНАЛО. ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ КАКВИ ЛИ НЕ БОКЛУЦИ ВЛЯЗОХА . ТА ДРУГО НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ - ЗА ДА СИ НАЕМНИК ТРЯБВА ИЛИ ДА СИ МНОГО, АМА МНОГО ЗЛЕ ФИНАНСОВО, ИЛИ ДА СИ ПСИХО. В КРАЯ НА КРАИЩАТА ВАЖНОТО Е ДА ВОЮВАТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ, А АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ПОТУПВАТ НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПО РАМОТО.

Jurnalistite lajat.V B.G.veche njama prestapnici/osven nie i nashite hora/.

Господа управляващи как не ви е срам? Не оправдавам войника, но на какво дередже са със заплатите редовите служители в армията и МВР? За нищо не ставате, само се биете в гърдите. Гледайте да направите така реформата, че старите началници да бъдат заменени с нови/сигурно с по-голям брой/ и на всеки да се пада по един беден войник.

Нормално - и аз служих в това поделение - 42600... Там всичко живо е за лудницата!!!

Ами с тази политика за съсипване на армията, в нея ще останат абсолютно безнадеждни боклуци и подобни новини ще станат ежедневие. Положението вече е докарано почти до степен от която нататък е по-добре без военни.

Ха ха пак хванали кокошкар и се бият в гърдите ..... господа полицаи до кога ще ни хвърляте прах в очите хванахте ли някой наистина голям престъпник. Тоя нещастник явно е нямал какво да яде завалията но той ще опере пешкира.

Големите успехи на ЦЦ и ББ в борбата с престъпността. За великденското спокойствие на форумци: този със сигурност ще осъдят и затворят. Все пак е въоръжен грабеж.

Как е бил задържан? Без белезници сигурно... И докъде го докараха тея престъпници...с оръжие да крадат по 100лв.Жалко, че ги взимат от хора за които са много пари :(

Че то в България има ли разлика между гангстер, полицай и военен ? Може би само с нашивките. Е то ясно. Ако не е полицай, ще е военен. Цялата униформена паплач в България като че е подбирана със специални тестове - тъпо, още по тъпо и като вече се свърши обхвата на скалата, го правят или полицай, или военен. Ами не еднократно съм заявявал ,че най-големите отрепки,които не могат да се реализират в нормални живот отиват в армията и полицията.Малко ли му е тая заплата та още?Значи и армия и полиция имат свестни хора но според скромното ми мнение съотношението е 95% към 5%.Сами се сещайте за в чия полза!!!

Imash mnogo promito, manipulirano mislene. Po-skoro e lipsa na podhodiashto obrazovanie. Bylgaria sega e prosto edno kradlivo, kriminalno obshtestvo. Da znaesh ne kriminalno projaven politik? Da znaesh kakvo oznachava borec? Da znaesh BG biznesmen ili dyrzhaven sluzhite kojto da ne govori za dalavera? Da znesh kakvo e dalavera? ... Mislish li che tova sa samo plocai i voenni?