Медведев отхвърли призива за смъртно наказание

Президентът на Русия Дмитрий Медведев заяви, че извършителите на терористичните нападения трябва да понесат отговорността си за извършеното, но прилагането на смъртно наказание в Русия е невъзможно, тъй като правителството е поело задължения по този въпрос.

Обратно в новината

Коментари - Медведев отхвърли призива за смъртно наказание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мит-ко/я ... а магариите, дето твоите ги натвориха в България -- тях ясно ли ти е как ще бъдат трактовани !?

Няма смъртно наказание, защото няма да има и съд!... Терористите ще бъдат унищожени", както се изразяват Путин и компания. Съпротива по време на арест, опит за бягство и т.н. Нищо ново под слънцето!... Започвам да мисля, че официален Кремъл организира тези атентати - така държат руснаците в постоянна психоза и ги контролират (КГБ, Путин и с-ие...)

демагози, ако беше 'за смъртното' сигурно щяхте тавана да оакате в злобата си. Защото руснаците реагират адекватно, а не като нападнат някоя държава заради нефта.

..не бе адекватно реагират и у нас я виж Цецо Сифоня как адекватно арестувал...

Разследването на самоубийствените атентати в Русия напредва бързо и ще разкрие кой стои зад тях, заяви също руският президент. абе музишки идиотъи, нали чеченскя главатар си призна, че стои зад всичко това, кого другиго ще тарсите? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Научи се да пишеш като хората и после критикуваи, тъпако! Ако си слушал новините внимателно, не е доказана автентичността на това видео. Мужици били - ако не бяха те, сигурно щеше да поздравяваш бея у вашето село с Мерхаба ефенди! А нищо чудно и да си някои фес, та ти е мъчно че не е така...

Няма смъртно наказание, защото няма да има и съд. Терористите ще бъдат "унищожени", както се изразяват Путин и компания. Съпротива по време на арест и т.н. ...

Започвам да мисля, че официален кремъл организира тези атентати - така държат руснаците в постоянна "психоза" и ги контролират (кгб, путин и сие.....)

Наистина ли вярваш в това, а какво правят всичките тези терористи в Кавказ според теб- овце ли пасът ?

Много хубаво го казва президента на Русия гх. Медвеев. Смъртното наказание само ще ги избави от мъките с които ще изкупват греховете от атентатите!