По-скъпи цигари от днес

От днес цигарите поскъпват заради увеличението на акциза от 1 януари. Увеличението е средно около 1.50 лв. на кутия, предаде „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - По-скъпи цигари от днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

80 процента от пушачите си купуват цигари без бандерол.

аз мога да намеря бяло и снио вицторъ без бандерол по 3.50.не са менте има 2 вида вицторъ без бандерол нямат нищо общо с тези които показаха не ги звемам от пазара,а от магазин под тезгяха. филтара е като оригиналните 3.50 бяло и снио вицторъ без бандерол при 4.ш0 в момента сас бандерол далавера. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е те сега ше се напълни бюджета на хер флик - ще има и за здравеопазване и за пенсии..

Спадът в потреблението на "Акцизните " цигари е над 50%, но на кой му пука, освен на "Регистрираните" търговци като мен, който скоро ще хлопнат врати, защото циганите на пазара ни взеха бизнеса.

ДО 3,60лв. за кутия си купувах с бандерол.Оттук нататък започвам да си купувам от контрабандните.И збор колкото щеш.Вчера си взех чудесно Виктори на 3лв.5лв.са ми много за цигари.Лудия Дянков да му мисли от кои балъци ще събира пари.А можеше плавно да качва цените в рамките на няколко години и щеше да има повече приходи.

За цигарите ясно,но кога ще влезе забраната да не се пуши на обществени места.

ДО 3,60лв. за кутия си купувах с бандерол.Оттук нататък започвам да си купувам от контрабандните.

Aми да си ги пушат скъпите цигари...има и по-евтини, навсякъде!

но до тогава бюджета им няма да получи нито стотинка акциз от мен. Бойкот на всички акцизни стоки до дупка!

Я моем да пушим, моем и да не пушим. Ако искам и по 100лв да е кутията пак ще пушим. А ако не искам и без пари да ми ги дават нема да ги погледна.

Браво, Мишо! Така правят истинските европейци. Дрпуго си е да си красив, здрав и мускулест. Сигурна съм, че жените го оценяват. Едва ли биха си губили времето с някой димящ и смърдящ, вечно оплакващ се от живота мухльо.

Спрях ги преди 2 месеца и съм много доволен. :-) Вместо цигари си купих предплатена 6 месечна карта за спортен комплекс и сега освен че не пуша, спортувам активно всеки ден /като съм си платил ще ходя :-D/. :-) Да си пълнят бюджета от който си искат, аз моите пари няма да им ги дам. :-D :-)

евала Мишо и аз така ще направя :)

майната ви11

Няма страшно , от миналата есен насам контрабандата процъфтява. Такова чуди не е било от Костово време. Всяка втора сергия продава цигари без бандерол. Не мога да повярвам , как това е възможно без политическа протекция.

Целта е точно тази, затова го направиха, да се пълнят гушите на други, не за бюджета, то е ясно.