Грабят агнета по 5 лв./кг. живо тегло

Разграбиха агнетата на животинския пазар в Благоевград по 5 лева за килограм живо тегло, а вносът на замразено месо от чужбина ни измъкна от джобовете по 1 лева, жалват се стопани, цитирани от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Грабят агнета по 5 лв./кг. живо тегло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драга ми Веселина, направо ме разнежи...хълц мммм....захвърлям ножа, прегръщам агнето и се захласвам в нежни ласки и оставям агнето да умре от старост, пък гостите.....гостите ще ги прекарам с по един боб, та да има да пърдят. :-)))))

Георгиев, яяя ходи да пасеш лапада на живо, пък ме остави да си хапна печено агнешко .

От тази статия ми се отяде агнешко.На Великден имаме българско домашно парти,но май няма да ям или ще кусна малко от чевермето и ще наблегна на другите гозби.Аз в ежедневието не ям месо от бозайници,защото организма им е като нашия.Предпочитам пилешко,риба и морски дарове.Вместо да колят тези сладки агънца-бебенца хората могат да поднесат на празничната трапеза печена сьомга или фламбирана-много е изискано!А агънце може да дадете на някой тъжен човек за домашен любимец.Липсва ми моята умна котка,домът без животно е мрачен...Извинете!

ami s tova 4e sa agneta:)))

Къде са природозащитнищите ,които реват за едно куче,а сега се колят хиляди агнета,с какво те са по - различни от кучетата?

Ти виждаш ли разлика между това да убиеш животно за храна/прехрана и да убиеш животно за удоволствие? Мислиш ли, че природозащитниците могат да убедят всички хора да станат вегетарианци, за да не се отглеждат и колят животни за месо? Докато, от друга страна, всеки нормален човек е чувствителен към садизма от страна на човека (защото това си е чисто човешко качество, за съжаление) към друго живо същество - например скорошния случай с кученцето Мима с отрязаните лапички. Въобще - тъпо сравнение си изказал.