Рязък спад на цените по морето

За 25-27 евро на ден по системата ол-инклузив се ангажират стаи в четиризвездни хотели. За Великден по Черноморието се очакват у нас гости от Румъния и Русия.

Обратно в новината

Коментари - Рязък спад на цените по морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намали ли ? Не ме интересува. Ние сме в Гърция на островче без тълпи от алл-инклусиве дебелаци

време е да се махнат визите за руски,беларуски,украйнски,молдовски и други туристи от СНГ Трайно губим милиарди за реалната икономика

Още трябва да ги намалят в сравнение с качеството услугите които предлагат, персоналът който се наема по хотелите обикновено е неопитен тей-като хотелиерите гледат да плащат много ниски заплати и качествения персонал е по круизи и чужди курорти.

Интересното е, че аз за 24 евро на човек ще съм в Гърция в началото на месец Май. Хотела е 4 звезди, комплекса включва доста екстри, но най-хубавото е че няма да има мутри и чалга. И естествено да не забравяме, че няма да съм в бетонно гето, все едно съм попаднал на басейна в кв. Люлин, а и все пак става въпрос за доста по-топлия месец Май, когато в Гърция е възможно да става и за къпане вече.

И тези, като онези. Цените на имотите спадат, бързо купувайте, че започват да се вдигат...хаха

Монго ми е смешно. Тази година пак съм на ривиерата (Френската). Пък може и до някой гръцки остров да отида. Със сигурност, на гърците са им изгланели задниците повече, от на нашите. Пък и някак си Last minute-пакетите неочаквано поевтиняха. Алчните ганьовци на нашето море да мрат в мизерия.

Нека булдозерите дойдат сега !

ПОРЕДНАТА ИЗМАМА

Никога повече няма да правя тази грешка - да плащам максимална цена и в замяна да получавам услуга която ми разваля настроението (намръщен персонал, лоша храна, липса на организация... абе пълна мизерия), а не да получавам удовлетворение. От 2004-та не съм ходил на БГ Черноморие, няма и да стъпя! Да си седят мутрите в хотелите и селяните от чужбина на 1/3 цена, без мене и семейството ми, няма начин да ме върнат в тая мизерия!

Кога пък нашите курорти са приемали нормални туристи само разни безработни бабички от германия и алкохолици от русия и скандинавските държави ,затова нашите курорти приличат на Кенеф хотели за милиони а около тях капалачарши ,смрад от миризми на кръчми ,тоалетна и т н т , затова все повече и повече ще пълним джобовете на нашите комшии защото те поне знаят как се прави туризъм.

Има време, има.До към 5-10лв. на ден... ще клъвна тогава.Ама 5-10лв. на ден на мен да ми плащат, да не си помислихте нещо друго... Иначе няма начин, руснаци и германци, чупят си карата кой първи да дойде в България, смешници...

Лъжат, лъжат! Никакъв спад няма! От алчност ще фалират, ама цените няма да намалят.

dano falirat mutrite i doidat istinski biznesmeni ,koito razbirat ot turisti4eski biznes

Рязкият спада се изразява в това, че от 50-54лв. са минали на 25-27евро.

Това е много лошо - сега ще почне да се влачи простолюдието по плажовете - разни мизерници ще ядат евтини сладоледи и ще люпят семки! Ще си паркират москвичите и таратайките навсякаде.Трябва да има курорти за богати хора и такива за масата!!!!

Ами, има такива курорти.

Sus sigurnost tazi godina nqma da po4ivam po BG 4ernomorie. Mnogo se radvam ot tozi fakt. Novinite, koito 4eta za na6ite kurorti, 4e nqmalo koi da gi pose6tava edva li ne, o6te pove4e me radvat, i tova e zaradi al4nosta i naglosta na bulgarina. Obojavam Nessebar, no go susipaha. Navsqkude se lee 4alga v izobilie, a tova e prosto otvratitelno. Slun4ev brqg- su6to, Ravda su6to. Cenite sa brutalni, obslujvaneto e pod vsqkakva kritika....... Predpolagam tova sa dostatu4ni dovodi za da ne pose6tavam pove4e na6eto ina4e tolkova krasivo i priqtno 4ernomorie.

"Вече не градят"? Сигурно не е останало свободно място...

В статията е забравено да се спомене, че All Inclusive в България не е като по света. Тук човек ако си плати, после пак го изнудват да плаща, защото, видите ли, то не било всичко включено. Освен това, като включим разбитата инфраструктура, огромните дупки, неподдържаните общи части и мръсотията ( с изключение на няколко курорта) - 25 евро за ден си е огромна сума. За същите пари можете да отидете в Турция, Тунис или Египет, където обслужването е на ниво, не трябва да воюваш с персонала за правата си на турист.

prav si no v tezi musulmanskite strani mnogo bombi garmqt :( tam ne vouivat s/u policiq i armiq a s/u turistite!!!

Сега ше писша пароли и др. глупости 1 час, та и някой оператор щял да го одобрява после...Работни места ли си създавате???

prav si glupava e novata s-ma no taka e v BG vsi4ko hubavo se razvalq za da vzeme nqkoi tapak premiq 4e e vavel ne6to novo !!!