Обвинението обжалва присъдата за Радостина

Зам.-окръжният прокурор на Варна Радослав Лазаров е обжалвал присъдата срещу 21-годишния Георги Цветанов, на когото беше наложен доживотен затвор за убийството на студентката Радостина Евтимова.

Обратно в новината

Коментари - Обвинението обжалва присъдата за Радостина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя,дето обжалва,дано на него да се случи подобно нещо-ще вие като куче и тогава ще разбере какво е мъка у ужас.Кретен

Абе какви са тези глупости бре? Как така възрастта му била смекчаващо вината обстоятелство? Ако беше пенсионер, щеше ли това да е утежняващо вината обстоятелство? СЪДИИ - НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Искам сега всички тия дет смятат че този изверг е невинен, дето в някъкв период през миналата година са писали, казали или намекнали, че е задържан грешния човек, да прочетат мотивите на съда и да поразмислят малко. Просто е глупаво да се смята се г. е невинен.

Това изчадие не трябва да излиза никога от затвора! Да го шибат манафите докато пукне там. Стискам палци на прокурора! Не ни трябва изверг, пуснат на 50-60 год да затрие още някой!

Присъдата трябва да е най-тежката - доживотна БЕЗ ЗАМЯНА!!! По принцип съм милозлив човек, но за такива чудовища милост не трябва да има! Който си е направил труда да прочете мотивите на съда (от линка в статията), с описание на всички гнусотии, които е извършил в онази нощ, едвали може да мисли по друг начин! Ще спомена само едно от "най-безобидните" неща, които нямат връзка с престъплението, но говорят много - в телефона си пази снимки на умрели животни и мъртви човешки ембриони в легенче!!! БЕЗ ЗАМЯНА!!!!

не разбирам какво става с хората....що за изверги са българите ...как е възможно толкова често да има такива убийства в толкова малка държава....колко злобни изверги .....

баси противоречивите мотиви. ХЕМ Убийството е извършено по особено мъчителен и жесток за жертвата начин, а убиецът представлява и сериозна заплаха и за обществото, ХЕМ магистратите са взели предвид и смекчаващите вината обстоятелства - чистото съдебно минало на Георги Цветанов и възрастта му Някак не върви и не се върже... Да почива в мир момичето!

ключително високата степен на обществената опасност на деянието и с високата обществена опасност на извършителя. Убийството е извършено по особено мъчителен и жесток за жертвата начин, а убиецът представлява и сериозна заплаха и за обществото. Има много по опасни за обществото и държавата индивиди, а не някъв изперкал! Осъдете на доживотен затвор хората които са виновни хиляди българи едвам да оцеляват ежедневно!

И бащата в затвора-до живот-няма оправяне инак.Самозабравила се пасмина.

Neznam kvo pravi ma tva momche si e za el. stol kato cheta detaylite kum prisudata .

JONGLIRANE S DUMITE E PRISASTO NA NASCHITE PODKUPNI MAGISTRATI ,PCT!!!NAVJARNO TI SI EDIN/A OT TJAX!!!

Как може годините да са смекчаващо вината обстоятелство?Пълнол човек,който има право да гласува.При зверството,което е извършил му се полага възможно най-строгото наказание.Това е изверг.

Прокурорът обжалва присъдата за Радостина - На тази Радостина каква присъда са й наложили, че да я обжалва? Оправете си заглавието - няма много общо с текста вътре.

Вземете и се ограмотете малко. Прокурорът не обжалва присъда, а я протестира. Подава не жалба, а протест.

От заглавието личи пълната неграмотност на пишещите.