Пренареждат стоянките на ”жълтите коли”

Столичната община започва преглед и актуализация на таксиметровите стоянки, каза за БТА заместник-кметът по транспорта Любомир Христов.

Обратно в новината

Коментари - Пренареждат стоянките на ”жълтите коли” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами те закиват стоянки ама по тротоарите си седят качени и за пешеходците няма място.А недай си боже да им напавиш забележка, че са на тротоара веднага на бой налитат щото са мн смели.

Тия таксиджии опикаха и осраха цяла София. Нали са свикнали да вършат тези работи по дворовете си, преди да дойдат тук. Наблизо има обществени тоалетни, но не им се дават 40 стотинки, а иначе те гледат в ръцете, па и се сърдят, ако не им се даде бакшиш. Тия сигурно си мият ръцете най-много един път в денонощието. Таксиджиите са по-зле и от безстопанствените кучета в това отношение. Полицията минава покрай тях като на парад, слепи и глухи, сигурно защото пият много вода. Пък с какво се занимават по нощите повечето от тях, само полицията не знае.

И кога ще почнат да ги глобяват за това, че стоят по паркоместата в синя зона или на места, където паркирането е забранено? Или спиране за слизане и качване на пътници, където спирането е забранено?

А КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СЕ СЕТИ ОБЩИНАТА ДА НАКАРА ТАКСИМЕТРОВИТЕ ФИРМИ ДА ОСИГУРЯТ WC ЗА ШОФЬОРИТЕ ПО СТОЯНКИТЕ, ТА ДА НЕ СПИРАТ ПО ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ ДО ПАРКА (И НЕ САМО ТАМ) ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ СИ НУЖДИ?