Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу

Ние не сме искали никой да не си извинява, а изпълнителната власт да не ни се меси и да казва, кой каква присъда да получава, каза говорителят на Съюза на съдиите Нели Куцкова.

Обратно в новината

Коментари - Куцкова: Борисов, Цветанов не е Барозу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говорителят на Съюза на съдиите отбеляза, че в съдебната система има много хора, които си вършат съвестно работата, въпреки че това не се забелязва ... Ами осдтаналите, които са повече? Не се забелязва защото няма резултат.

Крайно време е да се направи анализ за причините за забавянето на някои знакови дела, каза още Нели Куцкова. Кой, ма Нелче, да го направи? Вие ли сами ще си правите анализ? На кукуво лято. Нали до сега 20 години сами си правите анализи, давате си оценки и се контролирате. Или ние да ви правим анализа. Ами нали сте недосегаеми, пардон, независими. И не давате никой копче да ви каже, да не говорим че ще ни разрешите да ви анализираме делата. Всъщност правилно казваш, Нелче: ДА СЕ анализират. Значи филанкишията да свърши тая работа, значи никой, значи отново нищо да не се пипа във вашата прогнила кочина. Браво!!!

Материалът се събуди от следобедна дрянка и отново се захвана да плюе в стил Азер Меликов. Пенсионерска му работе. поне да бяха по-грамотни. Ама какво искаш от бивши партийни секретари - те никога не са учили като хората - как да са грамотни? И по стар болшевишки обичай не си пишат и името. Пишат До КГБ. Колко пъти да обяснявам че моят псевдоним в мрежата е KGB. не случайно ББ ги нарече лош материал - тъпи, упорити и безпределно верни на Партията. Дали тази пария е комунистическа или социалистическа няма значение - важното е каквото вождът каже. Той и вождът им същата стока ама нейсе. Та по отношение на псевдонима, ами научете го бе хора. Или за вас важи извстната шопска приказка: Хуй да е , да му го вкараш - акъл не можеш. Умници в БСП много. Всичките пълни с акъл. Пълни с акъл колкото мъди с кокали, ама те си мислят че са гениални. И всичко знаят. като едни същински комсомолски активисти и партийни секретари. Интересен е песонажа на партийния секретар. Уж не е сътрудник на ДС, а всичко докладва. Уж се води на работа (и то на най-восокоплатените длъжности), а не мож го гвана и за 5 стотинки работа да свърши. Уж знае всчико, ама като трябва да свърши нещо все други търси. И накрая, все той прав, а иначе и чеп за зеле не става от него. Ето това са писачите на БСП. Дали са платени или не това не е особено важно - те манипулаторите обикновено са платени. Но явно ги е хванала старческата деменция. Ей, хора опомнете се. Това че забравяте какво сте приказвали е по-малката беля. Страшното е когато попаднете в ситуацията на плановост. или като беше казал един виден симпатизант на БСП: Много съм добре. Правя всичко по график. Ето, например всяка сутрин редовно пикая в 7:00. След това сера в 7:15. и в 7:30 се събуждам. Така че уважаеми другари-посерковци, вземайте си хапчетата и ходете редовно на партийни събрания. И не давайте акъл по форумите - пазете го за себе си. Че ще ви трябва да се ссщате какво тярбва да правите точно преди да се събудите сутрин.

Като чета мненията по-горе, оставам с впечатление, че много съдии вместо да си пишат решенията по делата, пишат във форума. НАП да започне такава проверка за доходите, каквато правиха на футболисти и чалгаджийки. Дали и техните имоти отговарят на доходите.

Ма ти наистина си КГБ -Категорично Глупав Българин.Такава лекция по комунизм партиини структори не бях чел.И това е нормално за хора за които не се занимават с партии, а се интересуват от реалния живот.Затебе гатегорично сеотнася израза-Когато човек се роди идиот то е за винаги.Толкоз ,ако не си разбрал то епо лошо за теб не за някой друг.

В тоя доклад критикуват Цецо ,че не си е свършил работата кокто трябва и не дава годни доказателства за пред съда, ама той се прави, че не така и продължава да се прави на герой.Но нали вие сте пристрастни та затова сте над тия работи и Куцкова /егати фамилията/ ви е крива.Е па малко се осъзнайте.Какво трябва да стане според вас и вашия фюрер.Ние ги хващаме нашите упоненти без истински доказателства,тях ще ги изфабрикуваме по късно, а вие в съда ги осъдете по бързо и хич не им цепете бъсмата защото ние знаем, че те са виновни.От къде не е важно.Важното е ,че наивниците ни вярват и ни подкрепят.

Жалко е, че докато всички политици и чиновници си играят на думи реформите буксуват,народът определи кои политици да си отидат,но останаха протежетата им окупани в администрациите.

Права е Куцкова, но няма кой да я чуе. А от тези, които я чуват, няма кой да осмисли казаното от нея. Ама то мисленето не е лесна работа, не е за всеки. Виж плюенето е друго нещо...

Много специалисти по КГБ се навъдиха. Явно бившите партийни секретари от БКП, апосле техните синоове и внуци намат друго какво да правят та се специализират в история на КГБ и ДС. Е, навремето са учили история на бКП и история на КПСС и други идиотизми, така че нека да им е простено. Някои екземпляри от редиците на симпатизантите на БСП-БКП явно много се дразнят когато видят някой с псевдоним KGB да им казв истината в очите. И по стар обичай на партийни апаратчици тях ги интересува не какво е казано, а кой го е казал. Ако същото беше написано от Азер Меликов, Станишко, или Агент Гоце, щяха да му се възхищават и да припадат от умиление. Всъщност, те са се възхищавали на избраните произведения на полуграмотния бай Тошо, на олигофрена Брежнев и на още хиляди знайни и незнайни партийни апаратчици - като се започне с партиния секретар в цеха, от когото и чеп за зеле не става (той затова е станал партиен секретар), и се свърши с тъпоумията на Генералния секретар. Няма значение дали на БКП или КПСС. Така че злобата, която материалът храни към всеки който оплюва лъбимите им партийни тъпунгери с чугунени глави е обяснима и разбираема. А това че по адрес на моята скромна персона се сипят хули може само да ме радва. Чете материалът, образова се. Все е по-по;лезно да прочете моите постери, отколкото великото произведение на др. Сергей Дмитриевич Защото сме онанисти . Или май беше Защото сме социалисти. Всъщност то е почти същото. Глупостите написани там няма значение как ще бъдат озаглавени. Още повече, че съгласно постулатите на Ленин - от живото съзерцание, през абстрактното мислене и от там - в практиката, функционерите на БСП-БКП са илюстрирали блесящо теорията му. Дълги години си мечтаха те да дойдат на власт, както млад тинейджър си мечтае за гърдите на Памела Андерсън. Това живо съзерцание може много успешно да се определи като политически онанизъм. И когато Доган предложи услугите си, те с радост откликнаха. Но вместо гърдите на памела, плучиха дебелия грездей на Манаф Мехмед. Така, вследствие на абстрактното мислене от политически онанисти те се преобразиха в политически проститутки. Четиру дълги години те практикуваха най-стария занаят в политиката. Резултатът всички го виждаме сега - пълен провал, далавери, станахме за резил в ЕС - това е последния стадий на философските превъплъщения на БСП-БКП. Е, тяхното любимо ДПС ги изхвърли като мръсен парцал, след като му свършиха мръсната работа. Сега на ход е ББ - да им смачка главата като на отровна змия. така философските прозрения на великия Ленин ще стигнат своя логичен завършек. Що се отнася до Кучкова - за такива най-добре нищо. Тя се провали на политическата арена с гръм и трясък, така че сега е политически труп. а за труповете или добро или нищо.

Права е Куцкова. Това е съд,а не репресивен орган за неудобните в политиката опоненти на новата власт! Тогава да върнем 9 септември и всички под ножа ,които не са съгласни с полицейщината в страната ни. Невинен си до доказване на противното ! Когато има кадърна структура, да доказва вината, а не да вее кирливи ризи като байрак пред медиите, погава ще има и добра съдебна система.До тогава- ЦЦ ще ги лови, ВСС ще ги пуска. Ако на някой от форума му е много лесно по съвест ,под политически натиск да осъди недоказано виновен човек, да отива в съда,не даваме само акъли. Колкото и пари да ми дават - не бих работила тяхната работа и също не бих направила компромис със съвеста си.

Е добре де госпожо Куцкова, Все пак НЕЩО ЩЕ НАПРАВИТЕ ЛИ, или ще продължавате да стоите като чадър над престъпниците. Защото Вие(съдебната система) и Първанов(президента) СТЕ ЧАДЪР. А може и да сте от тяхната страна??? Знае ли човек? Аз съм сигурен че Вие лично и Президента сте от страната на престъпнопстта!!! НО се надявам да е останал някои свестен сред съдебната система...???

Крайно време е да се направи анализ за причините за забавянето на някои знакови дела Ами например излизането на адвокат в отпуск за българския съд е допустимо основание за отлагането на делото. До всички с оспоримите и неоспоримите доказателства - кое доказателство какво е, чия теза, експертиза и т.н. да се приеме се решава от съдията. Така че да не се правят на ударени. Ако независимия съд реши че черното е доказано бело (и обратно)- това е неоспоримо (но слава богу може да се обжалва) .

Няма страшно! Моя интернет доставчик ми е скрил даже MAC адреса. Даже и в гугле не ми излиза!!!

Kutskowa -vie ste na hod,sled laskawiq doklad za wa6ata bezgre6ka rabota,polu4en ot Bruksel..ako se ne laja,pak wi troposaha na parwite stranitsi da ni obiasniawate kolko ste ,rabotni i kompetentni...horata wi kazwat korumpirani ste,nekadarni ste...wie ste 4ast ot mafiqta..wie interpretirate,umni sme,nezawisimi sme..6te si prawim kakwoto 6tem..abe ,ia si takowaite onakowata..nikwi tam ot Briksel pak ziawat sre6tu nas..4akai da zvanna na na6 Kras4o,trqbwat mi preporaki...toi znae kak da gi oprawi tezi ot Bruksel!!!!

Kutskowa -vie ste na hod,sled laskawiq doklad za wa6ata bezgre6ka rabota,polu4en ot Bruksel..ako se ne laja,pak wi troposaha na parwite stranitsi da ni obiasniawate kolko ste ,rabotni i kompetentni...horata wi kazwat korumpirani ste,nekadarni ste...wie ste 4ast ot mafiqta..wie interpretirate,umni sme,nezawisimi sme..6te si prawim kakwoto 6tem..abe ,ia si takowaite onakowata..nikwi tam ot Briksel pak ziawat sre6tu nas..4akai da zvanna na na6 Kras4o,trqbwat mi preporaki...toi znae kak da gi oprawi tezi ot Bruksel!!!!

ЗАЩО НИКОЙ ДИРЕКТНО НЕ КАЖЕ ЧЕ НЕМОЖЕ ДА СЕ ОСЪЖДА ЧОВЕК ПО ЖЕЛАНИЕ НА НЯКОЙ А ТРЯБВАТ НЕУСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ЦЦ И НЕКА НЕКРИЕ НЕКАДЪРНОСТТА СИ ЗАД СЪДА. НЕПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ ДА ВЛЕЗЕ В СЪДА БЕЗ ДА Е ВИНОВЕН А САМО ЗАШОТО НЯКОЙ ИСКА ДА ГО ОСЪДИ..........

Kakvo chte kajete na tova,che 18magistrati ot VSS sa priatelcheta na Krasio?Pri 25 CHLENA SASTAV NA VSS?Na praktika ima rabotecht organ na mutrite v sadebnata sistema na BG.Nai_visshiat organ E RAZVADNIK na korupcia!A OTDELNITE SADII? EDNI MALKI BEZHABERNI BOLTCHETA?NO MNOGO SKAPO PLATENI!

Много тъпо си се къстил, а си5горно си мислиш, че си оригинален, но не си.По това което си писал личи,че си мислиш,че си и умен, но четейки го човек разбира ,че и това не си.Щом свързваш нещата само със социализма който го няма вече двадесет години то здраво си заорал в миналотоВсе едно чета колко страшно е било при фашистите, и колко добри са били партизаните.И понеже и те нямаха мярка с тия приказки додеяха на всички.Сега всичко се повтаря,но на обратно ипак започвате да втръсвате и да ви напразват.Това е пробрама, не се знаете мярката и скоро никой няма да ви вярва.Писна ми да слушам, чета и гледам да това време, а обърнете се с лице напред в бъдещето, а най вече живеи с настоящето, което заради умници като тебе хич, ама хеч не е розово.Докато си ровиш назад и ни занимаваш с неща дето всеки знае и е бил съпричастен по един или друг начин, то времето си минава, нищо реално не се прави, а ако се прави то непременно е грешно и трябва да се разследва и се спира дава се на прокурор минава време забатачва се естествено то се проваля и вече си енаистина за прокурор и вместо да съдят тия коитоса го забатачили продължават да съдят тия които са събрали смелост да работят.И ако съда не намери доказателствата им за достатъчни, то той им става виновен.Е АМАН!!!

Наблюдавай!! Ще видиш, че Куцкова ще си остане в съда, дали адвокат, дали съдия. Тя е професионалист. Пътникът е Цецко. Той фактически няма никаква професия. Като ми кажеш в коя област е компетентен, се обади.

Браво Куцкова!! Във всяка гилдия си има мърша и това е факт, но всичко статва на базата на доказателства. Освен това аз лично слушах какво каза и говорителя на ЕК, защо форумците го пропускат. Човека каза, че искат повече присъди основани на честни доказателства, а не на популистични разкарвания до съда. Може да го чуете по новините на 23.03.2010, ако не сте го чули. Това говори ли на някой нещо?!?! Дали говори само за съда. Хаха. А що се отнася до Куцкова много хора трябва да замълчат. Забравихте ли, че именно тя осъди Ц.Кънчев и когато го помилваха написа открито писмо до Първанов. Ето ви част от текста ............Господ Първанов, като съдия Ви казвам: Цветелин Кънчев е престъпник. Той е престъпил законите на страната. Нещо повече, сторил го е в качеството си на народен представител. Това, което направихте, е срамно. Вие подривате всеки опит за борба с престъпността.... Нещо да кажете?!?!

Куцкова е много права. Не е само вината при съдиите. За да се стигне до успешно финализиране на делата се почва от събирането на доказателствата за вина и се свършва с евентуална присъда. И всякакви други подробности по веригата. Ако просто опандизват под диктовката на политическата конюнктура - с какво гербаджийският съд би се различавал от народният съд по 9 септември? А и всички опандизени без неопровержими доказателства - просто продължават в Страсбург и осъждат българския данъкоплатец да им покрие щетите. Няма да е ББ, няма да е ЦЦ - всички дружно ще им платим още веднъж (щото пак сме ние, които плащаме за безумното родно правораздаване на българска почва)...

Куцкова, ами да дойда аз да ви разпределя делата, че от пресконференции май не ви остава време да си вършите основната рабата! Освен това ако искате аз ще направя задълбочен анализ защо се бавят делата. Аз естествено не мога сам да свърша тази епохална работа, ще искам да ми помогнат няколко човека, да кажем 20-25 близки мои приятели ще ми свършат работа. Работата ще продължи около 10-20 месеца. Естествено ще уговорим някаква малко възнагражденийце към по 2000-3000 лева чисто на месец на всеки, пък на края на година и по ваш пример някоя 13 и 14 заплатка. След представяне на анализа някое бонусче по 10000-20000 лева на човек мисля, че е съвсем резонно и приемливо и за двете страни. Та така - ако си заинтересована от моята оферта звънни ;-)

ТОЧНО ТАКА!ПРАВА Е Г-ЖА КУЦКОВА.ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ СТАНАХА!ЗА ЦЦ ДА НЕ ГОВОРИМ,ТОЗИ ЧОВЕК Е НАПРАВО ГЕНИАЛЕН УМ,А И КРАСАВЕЦ ПРИ ТОВА!

Крайно време е да се направи анализ за причините за забавянето на някои знакови дела. 1. Кой трябва да го направи този анализ? 2. Какво значи независима съдебна система ? - от кого да е независима?Ма вие май искате да не независите от никиого. И това е възможно, но само ако средствата за вашата издръжка отпаднат изцяло от гърба на данъкоплатеца... Не може хем да ви плащаме тлъстите заплати и бонуси, хем да не искате да давате отчет на никого за калпавата си работа. 3. Защо човек, като ви слуша, остава с убеждението, че вие водите война срещу правителството? Тази война не е в полза на съдебната система - обществото ви плюе и определено му е писнало от вас. 4. Кой печели , Куцкова, от тази война ? - печелят вашите клиенти- бивши облечени във власт държавни престъпници, и определено - печелите и вие - обогатявате се пак на наш гръб. 5. Губим всички ние, останалите, които един път ви плащаме заплатите и бонусите, и втори път - пак губим, когато не виждаме тези, които са ни крали там, където им е мястото.

Май ще признаем че Яне не е луд дето иска нова конституция и да започнем сами да си избираме съдиите...не че народът е узрял за по-добър избор де то се видя на последните избори как избра баш мафиота за премиер но трябва да се започне от някъде и единствения начин е избор и прозрачен начин за отзоваване на съдии

Куцкова-муцкова всички които са коромпирани г-н БОРИСОВ да им види сметката, цялата съдебна система е за трансформиране аут на коромпираните съдебни магистрати, те са безпардони и нагли

Кажи им Социалисти и не ги обиждай повече ! Аман от тая червена паплач..

Куцото Нели, ако Цветанов не ти е никакъв то тогава Барозу явно ти е някакъв! Тоя извод си правя от твоето изказване. Сега остава въпроса какъв ти е Барозу - роднина ли, шеф ли, съгражданин ли, градски ли, селски ли... Вместо да ни занимаваш с подобни куци изказвания, вземете се в ръце и започнете да работите в името на справедливостта и реда в тая държава!

От телевизионните интервюта на Цветанов и Куцкова тази сутрин Очевидно става ясно, че управляващите България мутри са си поставили за цел несамо да завземат Президенството, но и да поставят начело на съда и прокуратурата свои хора, които да си затварят очите пред безобразията и беззаконията на ББ и ЦЦ. И още - трябва да се отвлича вниманието на народа от кризата и нарастващата беднотия. Къде е премиера тази седмица, когато трябва да се вземат съдбовни за страната решения?! Това договорче можеше да се подпише на ниво зам.министър. Както разбрахме, местната преса там дори не спомена за посещението му, но тази разходка под палмите струва на българските данъкоплатци стотици хиляди долари. Затова заставам символично зад г-жа Куцкова като последен рубеж в борбата срещу управляващите мутри и банкери.

куцкова е некадърна и изкукала стара мома, на която всички са и виновни, защото е некомпетентна ! Докладът е написан не от хората на Борисов, а от ЕС - явно толкова са затъпяли и самозабравили, че и това нищо не значи за тях ! Отвсякъде им показват червени картони за некадърност и въпреки това наглостта, безочието и липсата на морал ги карат отново и отново да се оправдават с ... вътрешният министър ! Извинявайте, че хващат престъпници и ви създаваме работа, за която взимате и 13 и 14-та заплата - това достатъчно добро извинение ли е ? Защо и кой избира такива некадърници като куцкова и докога ще ги търпим ?

Куцкова я помня като кандидат за вице-президент през 2001 г., и тогава и сега казва верни неща, но няма кой да я чуе. Цветанов иска нещо просто - както депутатите гласуват всяко предложение на правителството, така и съда да издава присъди съгласно указанията на полицията. Въпросът не е дали с това се нарушава Конституцията и е основание за освобождаване на Цветанов, а кой печели от противопоставянето между Цветанов и съда ? Отговорът е известен но все пак сме вече в полицийска държава и знаят I.P. адреса ми, интернет-доставчика ми, както и на всички участници във форума.

Куцкова призова за по-справедливо разпределение на работата между съдиите, защото има съдии, които са пренатоварени и колабират, а други нямат работа. Абе, КУЧКОВА, аз ли да дойда да ви разпределям работата? Сама си казваш колко сте некадърни и некомпетентни, че сами не можете да си разпределите работата, камо ли сами да си направите системата работеща. Колко акъл трябва, за да проумее човек това нещо?

Ама и Вие , др. Куцкова не сте Фалконе , че да се ежите толкова... Българск съд си е за съд,ама кой да го съди?Над него бил господ, ама нали и той бил българин...

Това е чиста проба безочие.

Куцкова колко престъпници осъдихте до сега.За вас все няма доказателства защото сте подкупни и нямате смелост да ги осъдите.По добре е за държавата даплаща на друг съд а нашия да се закрие.

Г-о Куцкова, най-добре е да си подадете оставката. Всички ние ви плащаме данаците, плащаме ви и 12, 13 заплата и ред други облаги. Ако имате морал, за който претендирате, направето го.

Абсолютно права е жената, ама нали тълпата е облъчена от постоянния хленч на ББ та е загубила вече чувство за реалност. Естествено, че съдиите произнасят присъди на базата на представените доказателства, а тези доказателства се представят от некадърната прокуратура и продажните ченгета на Цветанов

Боже мили - абе кой ще ви чака кефа да се анализирате, а кога ще започнете да работите, а не само мазно да прибирате подкупи!!!!!!!!!!!!!

Бове мили - време е да се направи анализ - абе кой ще ви

Г-жа Куцкова, по принцип е права, но те погазват принципите и вече са станали само говорители на престъпниците!

Все си мислех ,че българина е интелигентен, но сега съм убедена, че не е. Какво плюете само по съда!Какво ще кажете за полицията, която, за да оцелее подминава всяка корупция на мастити бизнесмени и хора, облечени във власт, защото нямат стотинки да си купят един топ хартия; защото нямат бензин да регистрират правонарушение, защото отпуснатия от държавата такъв е изразходван за лични облаги - срещи,задачки, полска работа и т.н..Полицията одавна е купена от тези господа, за жалост...Бих искала да обърна внимание и на третия играч в отношениета съд-полиция и това е прокуратурата. Защо тя услужливо остава в миманса и нейните действие остават незабелязани. Припомням ви, че съдът работи с доказателства от прокуратурата, и че най-напред престъпника плаща на прокурора, за да иска по-лека мярка, или...на по-късен етап да оттегли обвинението. Всъщно какво си губите времето - корупция има навсякъде - у нас, у Вас, в работата, в здравеопазването,в България като цяло, при съседите, в света. Има я от появата на стоковите, а на по-късен етап на паричните отношения и всъщност никой нищо не прави, за да я изкорени, а услужливо се адаптира към нея!!

Да не се засягат съдийте ,а да мислят с главите си какви присъди дават.Не може да убиеш при катастрофа един и да осакатиш друг и присъдата да ти е уславна. И не е само този случай, те са се превърнали в недосегаеми престъпници,защото да отсъдиш такива присъди си е чисто престъпление.

нещо гнило има в нашата правосъдна система имам чуството че са част от крадливия октопод

Значи, има значение не какво е казано, а кой го е казал, дори когата е едно и също? То и Станишев се оплакваше, че ЕС му се меси. Но сега ние плащаме. Между независимост и безотговорност има разлика. Ако някой не го е разбрал случайно.

Какво е общото между Нели Кучкова и Пламен Орешарски? И двамата са нереализирали се номенклатурчици про социализма, впоследствие издигнати от СДС (то да бяха смо те такива...). Сега и двамата защитават интересите на номенклатурата в лицето на БСП, ДПС и други партии от бивши и настоящи номенклатурчици. Практиката показа че за номенклатурата цвят няма. И поредното диказателство за това е политическото номадство. Има такива мушмуроци, които смениха по 5 -6 партии. Само и само да останат във властта. Това беше основната причина за разпадането на СДС. Това е основната причима за разпада на НДСВ . Нали никой от вас не се съмнява че партията на Царя, без Царя като патрон щв си отиде по живо по здраво, а по-скоро скоропостижно. Веро има съдии, които са честни и почтени. Има и хора, които се скъсват от работа. Също като доктори, инженери, полицаи и т.н. Но че има и корумпирани то се вижда с просто око. И което е по-лошото няма адекватно наказани магистрати. Такива безобразия, които се изнесоха в медиите, ако станат в САЩ този повече никога няма да бъде магистрат. Не само съдия, за съдия никой никога не би го избрал (там, кой знае защо длъжностите на магистратите са изборни), но и като прокурор, а даже и като адвокат. Магистратите трябва да си оправят своята къщичка - сега вече официално и от ЕС им го казаха. Не че те не си го знаеха от преди. И да си вършат работата за която им се плаща. A тя е да вкарват престъпниците в затвора, а не да ги пускат.

очилата усойница. Боли ги когато им казват истината в очите.

Нели Куцкова е доказан юрист и професионалист.АЗ ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ МИНИСТРИ ДА ПРЕКАРВАТ РАБОТНИЯ СИ ДЕН ПО ВСИЧКИ ТВ КАНАЛИ,ХЕМ ДА ИМ ВЪРВИ СТАЖА,ХЕМ ДА ГОВОРЯТ В ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО ЗА СВОИТЕ УСПЕХИ И ДА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА ТАКА ЧЕ ТЕ ДА ГИ ХВАЩАТ И ДА ГИ СЪДЯТ.ДАНО ДА СЕ ОПРАВИМ

Как има сурат тая да се появява в общественото пространство, след като в ранните часове на работния ден днес колегите й направиха поредната простотия почти да оневинят Мургина ?! Заради подобни правосъдни малоумия сега трябва да изстрадаме увеличение на ДДС, за да се запълни дупката, която оставят всички тези мургини и техните партизански поръчители от тригъзата ламя. Кого точно защитаваш, Куцкова?

Има начини да се накарат съдиите да работят по-ефективно: 1.Да им се иска обяснение за неприключени дела в срок.Няма работа -няма заплата. 2.Няма ли справедливи решения -Уволнение завинаги от съда.Да се назначават нови хора и да се махнат от яслите старите и корумпирани съдии. 3.Не им внушавайте ,че са богоизбрани и над обикновените хора-много са повярвали ,че са такива и с тях не може да се говори. 4.Кушлев да им прибере скъпите имоти и коли,които са от всичко друго ,но не и от заплати. 5.Да заработи отдел за вътрешен контрол на корупцията и знаково да обяви първите подкупни съдии и прокурори 6.Понеже е трудно да се бориш с окопали се юристи-спрете им бюджета,създайте нов съд,не им давайте да гледат дела,докажете им ,че не са по-силни от държавата.

Всички много добре знаем къде се корени проблема с престъпността и безнаказаността в България. Именно в съдебната система. А те магистратите се държат нагло и безочливо. Дано скоро да им дойде краят!