Лукашенко ”затвори” нета

Президентът на Беларус Александър Лукашенко подписа вчера указ, налагащ държавен контрол върху интернет, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко ”затвори” нета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бобо ,не започвай спор преди да си сигурен, в това което пишеш/ говориш. Лукашенко е роден в населено място във Витебск / Беларус/ Родът му е някъде от Украйна. Беларус е държавато където Лукашенко вилнее като един от последните диктатори на Европа - наред с Путин и Медведев ... Не намесвай напразно Украйна в случката със забрана на вече общодостъпната световна мрежа / нет за информация ...

горкичкият, ти си гугъл (обяснявам - безкрайно) тъп ..щото Лукашенко не е в Украина, ама теб като ти казаха от ядката на ГЕРБ да плюеш питай найнапред бе, смешнико....))))

акъл не вирее!

Подружка, Столинградска битка при Столинград ли е била? Моите родители например са си живели и преди, и след това, така че не ни стряскай с простотии, че живеем само заради прищявката на Сталин и Хитлер да започнат тая касапница. Малко срам все пак да имаш, защото ако ги нямаше разните червени и кафяви боклуци (комунисти и националсоциалисти) нямаше даже да съществува СтОлинград!!!

Компютри в Беларус също толкова достъпни както и тук - и живеят хората не е по зле от България.

Преди да изливаш помия в форума - прави разлика между комунисти и партийни ръководители , ползваши се от своето положение. Днес е годишнина от Столинградска битка - там загинали половин милион комунисти , за да можем да живеем сега. Малко срам все пак да имаш

Ти наред ли с главата? Лукашенко - украински лидер? Е , тогава какво да се смеем на Желева за Грузия в Близкия изток. Беларус и Украйна - това е различни страни. !!!!!!

В Беларус до колкото знам, малко хора могат да си позволят компютър, а още по-малко интернет. Така че, главно ще си цензурират богаташите. Така излиза.

То и в западна Европа и САЩ свободата е илюзия, ама нашите и беларуските политици дори и не се сратаят да го прикрият.

Прочетете къде е роден уважаема,после ме учете на география!Прави ви чест че пишете грамотно,но се налага да разширите познанията си.В дадени области.

Евалла бате, така се прави :)

Аз например бих наложил цензура на разни червени селтаци като Ого или Дедо Йоцо зяпа

Контрол.

Най-добрия комунист в Европа е пребоядисания комунист. Такива, като Меркел, Борисов, Цветанов, Цачева и сие определят политиката на ЕНП. Бойко е един рафиниран Лукашенко. Не нарежда директно, а подготвя закон в този смисъл. Нали вече е демократ, не комунист.

Не че ме вълнува, ама това американците си го въведоха още при създаването на Интернет, за да си нямат главоболия. Само дето не го публикуват, но това е друга тема.

При нас и телефоните се прослушват, а там е демократична конституция. А при Путин с нета всичко е наред. Никакви проблеми, погледнете само сайт ехо москвы пердаши коя година антиросийски материали, и проамерикански и ништо им няма.

Абе бастуни прости, нищо общо няма това, което е направил Лукашенко с това, което искат да направят тук от МВР. Като не разбирате не говорете глупости!

аман от генерали от КГБ....то и ние бяхме до скоро като беларус.....саветски братушки щяха да ни правят проститутки и мизерници ако не беше новото правителство....

то в България , законът за нетдоставчици същиат буква по буква.

Първо това не е комунизм, не се пражете на идиоти. Второ в Белорусия няма опозиция, има недоволни които продължават да вярвят че в България с встъпването в НАТО настъпи рай, но опозиция няма, има сопуланковци.

ujas.... div ujas. Taka se zapochva totalitaren rejim.

Смешник............. на 20 ти век са руските евреи, покорили руския народ по известни, като болшевики.

този защо ми прилича на бате гойко и мвр

amerikancite 6te go demokratizirat li?

Спрете да унищожавате бедния народ с ГЛОБИ и задължителни здравни усигоровки,неможете да направите режим,ще ви изолира Европа и гражданите на България ще ве осъдят в Стазбург държавата,не ставайте смешници:)

Грешката на 21 Век. След време щесе изучава в учебниците по политика и ще ме цитират мен :). Спираш нета и падаш от власт.

Тоз е толкова прост, че нищо чудно.........

Ами този доста е закъснял, в ЕС отдавна има го този контрол,е, нямаше държавен указ,ама попитайте действащи доставчици как са нещата в БГ

Ето това са приятели на другарите от БСП. Как са пропуснали да обменят опит по-навреме?! Също можеха и още някой журналист да малтретират чрез ДАНС! И можеха да питат дядо си как успя да разстреля 2730 души противници на режима им след 45-та. Да не мислите, че не са си го мислили изродите от БСП?! Охооо! Знаят те как се прави политика! Дедо им е разправял как се държи прост народ в железен юмрук. Личат си амбициите на дребните змийчета. Само че изтърваха България в ЕС и сега просто вече няма как! Ей-така им свърши болшевишката сага.

kak se razmechtaha i nashite cherveni bokluci!

Много ми прилича на напъните на нашите полицаи...... да не са учили на едно и също място

Не се притеснявай моето момче!! Лукашенко не е последния диктатор в Европа!! Борисенко е!!Скоро и тук се очаква затваряне на нета , щото само глупости пишете за диктатора!!И си провери смс-ите на телефона! Щото може да ти е изпратил Той!!

Баси глупака....

Какъв куманизъм, бе, ольооо, тва е десната политика на БеБе-то - ама в действие!

Разбира се,че такъв подход могат да имат само мръсните комунисти!Ето затова целият свят трябва да направи всичко възможно,за унищожението на чумата на XX век-КОМУНИЗМЪТ!Най добрия комунист е мъртвия комунист!Дай боже всичките комунисти да станат такива добрички!

Този човек е луд!

Ей ви на истински акт на тероризъм спрямо населението. В 21 век това е все едно да сложиш по един шпионин до всеки човек денонощно в 20 век. Жалко за хората останали в Беларус - страна която явно е по долна и мафиотизирана дори от България, което по принцип е малко възможно.

Иха този като нашите. То и при нас скоро така ще стане. Добро управление си имаме. Аз се надявам както Кушер пита Китай за нета, така да попита и нашите управници.

Това е ужасно,нямам думи.Това е тотално потъпкване на всякакъв вид човешки права.Дано да изгние в ада този мръсен Украински комунист-не случайно го наричат последния диктатор в Европа.

Е това нашите откога го искат.

Браво на колегата.Така трябва да се действа.Ако нашият ръководител другарят Станишев беше се усетил по-навреме,нямаше да сме на тоз хал в опозиция.

Комунизмът се завръща - НЕ спете спокойно деца!

Не очаквах че паднеш толкова , че да се заяждаш за правописна грешка. Хората които загинаха там бяха комунисти - и единствена привилегия която си позволиха - да умрат. Никого не искам да стряскам - но моля да не се бърка с морал на комунист с български и руски партийни другари без всякакъв морал. Знам че добре разбираш какво искам да кажа - но ако искаш да се заяждаш....

Мечтата на всички комунисти (и фашисти) по света е да контролират тотално всичко в живота на другите хора, но тях - никой и никога да не ги контролира и сравнява с никого! И най-добре за тях е да се затворят границите на една страна, за да не може никой на никъде да шава, а хората да се насъскват един срещу други, да се следят един други, да доносничат и да си съперничат и да се избиват взаимно за парче хляб, бутилка олио или пакет тоалетна хартия... А само върхушката горе да има всички материални блага плюс привилегии и да се гаври с хората и с потребностите им.

Щатите да се замислят и за др.Лукашенко...

Борисенко да направи и тук същото!! Ай сиктир от коментари и плювачи срещу ГРАБ!!! САМО ГРАБ/ГЕРБ/!!!