Арест за баптисти, извеждащи деца от Хаити

Хаитянската полиция е задържала вчера 10 американци по подозрение, че се опитвали да изведат от страната 33 деца през границата с Доминиканската република без необходимите документи, съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Арест за баптисти, извеждащи деца от Хаити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да Ви прощава Господ. Откак свят светува всякакви идиоти използват Божието име за какви ли не недостойни, срамни дела.

Досега не съм срещал нормален последовател на тази църква, която си е чиста секта. Да ми прости Господ, но това тяхното не е вяра, а чисто промиване на мозък

До Лорая Силсби: нали знаеш - пътят към ада е постлан с добри намерения. За опека и осиновяване на деца си има закон и ред.

Баптистите да дойдат в България да изведат всичката циганска паплач от тук.

Замисли се все пак къде е правната страна на въпроса. След като нямат правомощия от местното правителство и утре ще ги съдят, (може би чичо Сам ще ги освободи, нотова е др. въпрос) явно има нещо сериозно незаконно.Може би разсъждаваш така, защото нямаш нищо против тези баптисти да отведат 100 - тина циганета на някъде без документи...??

Тука само идиоти коментират явно.

Безобразие и гнусотия, ей не се свършиха мародерите. И тези живеят в демократична Америка и са американски граждани-баптисти! Пази ни боже от тях!

Ей, американски гъзоблизачи, какво ще кажете за поредната история на тези гадове.

пак ли американци, и се чудиме от къде се разложи нашата младеж, ами от американския модел, който ни наложиха преди 20 г.

Лично президентът разрешавал-ама че начин за борба с корупцията в тази страна...

i as tui pisah taka im se pada

po dobre da se pomisli kak vseki da pomogne na galdnite i bednite deca otkolkoto da se uslojnqva procedurata i milioni deca da se na ulicite kato bg cigancheta

а с десетките принуждавани да проституират заради храна кво праим........а с тези които законно ги продават със съгласието на властите........Бе хора са най добрите спасители......после завинаги ще бъде заробена тази страна.

просто са искали да ги заведат в the land of the free and the home of the braves; навремето така са закарали на екскурзия в САЩ милион африканци-нищо ново...

Оф аман от тия!

Глупаци прости.Секти има в главата ви.Това е най-разпространената църква в Америка.Идете и вие помагайте на хората като знаете.Хаитянско правителство няма.Тази държава е фалирала като такава.

А после аз съм лошият.

Така се прави. Това е голям проблем. Аман от загрижени секти.

Да, съвсем чисти и демократични намерения имат! Малко педофилийка, а после може да хапнат младо месце от което дете не слуша. По американски образец, санким!

Защо не напишеш да идват но да вземат и омешаните българи и крадците не зависимо от кой етност са и да ударят катинара ... То много лесно се пише само против циганите защо , не изброиш 10 именити български крадци и париците който са откраднали . Изброй ги защото и двамата ще ги връщаме и не само двамата а и не родените деца и всеки един работещ на 300 лева и пенсионер със 250 лева пенсия .

ne mi puka za teq cigani

Май целта им далеч не е по хуманна,май им трябват донори,а не се ли сещате?

повечето съвременни канибали са в хрусия