Блеър: Страхът от тероризъм ни тласна към война

Бившият британски премиер Тони Блеър призна, че Саддам Хюсеин не е станал по-голяма заплаха след 11 септември 2001 г.

Обратно в новината

Коментари - Блеър: Страхът от тероризъм ни тласна към война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А оръжие за масово поразяване в Ирак не се намери .............

Лъже мръсникът.

за значително по-малки неща след края на Втората Световна е имало показен процес....

Тоя процес е един фарс!

Na vsichki im e iasno kakvo stana, kakvo Bushmena i Bleikata napraviha i zashto. Sega do stenata, tehen red e!!!

Цял свят излъгаха и водиха една никому ненужна война. Сега там целия регион ще пламти поне 10 години. Определено както Милошевич го съдиха, ако всичко е честно и неутрално, така и Буш и Блеър трябва да бъдат съдени.

Социалистите като Блеър способстваха, разпалваха и участваха в организирането на двете световни войни и на стотици местни войни. Не страхът им - самите те са виновни за стотици милиони убити, осакатени, унижени и милиарди поробени. Лъжат, че не са от главните виновници и, че са само слуги - главни виновници са защотото са в управлението на човечеството, предали са първоучителите си и заблудените от самите тях - за да са господари на от тях поробените и за да мърсят човешкия род. И терроризма, и страха от него създадоха пак самите социалисти от всякакъв вид и котило. Те са ... насилниците, грабителите, на людете мъчителите.... Да знаете тази песничка на платилите с кръв и мъки втората соц - война, г-н Блеър? Не? За Вас се пее в песента и то от тези, които отдавна Ви коват здрав сандък. Няма прошка за Вас и подобните Ви, г-н Блеър!

Саддам започна да продава петрол за евро.Това е причината за войната.Великобритан също не е в еврозоната и за това подкрепи САЩ.Всичко друго са политически спекулации и откровени лъжи.

Глупости за малоумници. Страхът бил виновен.

Ами да, не им беше удобно на американците и англичаните да нахлуят в Ирак и да кажат направо:Дайте ни вашата нефт и газ! Затова са измислили някаква заплаха. Нека да съдят сега Блеър и Буш.

А бомардировката на Югославия с обеднен уран за какво беше?

За Караджич може,а за Блеър не може. Буш и Блеър в Хага-незабавно.

Всяко друго решение освен участие в преследването на арабските убиици бибило престъпление !Тони Блеър е постъпил абсолютно справедливо като е дал карт бланш в дейстивията за спасяване на човешката цивилизация от варварите!Затова и не сто хиляди ,а само стотина/по-вероятно 50-тина/ от 65 милионното население на Великобритания са протестирали!Това нищожно присъствие е показателно за положителната оценка,която народът и обществеността дават на участието по спасителната операция!А тези с късите мозъчета,които не разбират нищо от същността на големите стъпки на великите световни ръководители могат да си смърдят,все пак демокрация е!Ще ги изтърпим някак си,докато отидат да спят!Бог да им е на помощ,когато ги напънат арабите!

ХАХАХАХА-смешник:))) не нападна бившите съвети бе льольо,те гарантирано разполагат с такова оръжие. Дано се срещнеш на оня свят със Садам,и той да ти е старо куче малоумнико.Това е моята клетва за безчинствата ти-не искам сега да те съди земен(еврейски) съд. Горе да те съдят помиярино.....:) ми съображение беше да изпратя абсолютно ясно, мощно и непреклонно послание, че след 11 септември, ако сте режим, ангажиран с програма за оръжия за масово поразяване, независимо дали Иран, Северна Корея или Ирак, трябва да спрете, каза Блеър.

и за кво утепаха човека за нема нищо. нито химическо нито ядрено оръжие имаше. само нефт. айде сега да осъдиме военнопрестъпниците блеър буш ...

Войната пък породи тероризъм, той породи страх, страхът - война, войната пък...Една въртележка, която движи бизнеса с оръжие и смърт...Наздраве, Тони! Да ти е сладко! Ти си пич и половина! Колко умело го извъртя! Евала!

Страхът от тероризъм не е оправдание. Сега какво излезе? Че Буш и Блеър са убийци, понеже по тяхна поръчка бе убит и Саддам. Дори и да е бил диктатор, народът му трябва да го съди, не Европа и Америка. И смъртната присъда е била несправедлива, понеже Ирак очевидно няма ядрено оръжие. Нали помня, първата грижа на евро-американските войски, нахлули в Ирак, бяха петролните кладенци. По принцип, не понасям арабите, които са диваци. Но и не приемам да ни въвличат във война с тях.

Не десетки а 1500 хиляди т.е. 1 500 000 до сега!!!

Нека не се залуждаваме. Ако от страна на англичаните нямаше 179 убити, никой нямаше и да се сети да обвини този малоумник в престъпление. Обвинението е не заради тове, че Ирак е напълно унищожен икономически и много цивилни иракчани избити, а просто заради тените английски жертви.

Тия, фашистко копеле, ги разправяй на английските дебили. По-могат евентуално да ти повярват.

Беще ни страх и затова убихме десетки хиляди хора - как звучи, а?

Срахът от нещото, което сами създадоха за да оправдаят имперското си поведение ...или хегелова диалектика в действие...

Лакомията ги тласна нататък, не друго! Белия прашец на Садам си излезе блъф - даже Колин Пауъл го призна. 8 години по-късно Осама си е все още виртуален образ, който от време на време се появява за да не го забравят... В Щатите и една пиратка не е гръмнала при наличие на милиони мюсюлмани за последните почти 9 години, десетки инциденти с оръжие и нито един терористичен инцидент - явно терористите са много виртуални... Теро си беше поредното изобретение на американците и колкото повече време минава толкова повече му лъсват белите конци. Аман от плиткоумни конспирации - те са само за плоските американски умове.... И на Луната стъпиха със мистификация, и Кенеди го убиха чрез такава....

Сервилността и лакомията ви тласнаха към война !!

Блеър, всички знаем истината .... Лъжльо.

Е те на това му казвам добро оправдание! И аз от страх да не ме окраде, взех та утрепах съседа! Значи не съм виновен!

Страхът не може да бъде оправдателна предпоставка за престъпление срещу човечеството.

Събралите се граждани издигаха лозунги Тони Блеър е военопрестъпник. Прави са!

Да, Тони Блеър е военопрестъпник и трябва да се съди, защото заедно с побратимия си нападнаха по набеждение и предположение една суверенна страна, унищожиха ръководителите й, разориха икономиката й и сега фарисейски я спасяват от разрухата. По-рано военопрестъпниците ги съдеха, а сега им търсят подходящи международни постове. Историята обаче няма да забрави този срам и те ще бъдат -ако не осъдени, поне заклеймени!

Да тероризъм от терористите в Гуантанамо, които всъщност не са терористи ;) По големи терористи от низвергнатите евреи, които всъщност движат корпорациите и следователно и политиката на Г-7, 8 и 20 и т.н няма.

koga shte ima seshtoto v bulgaria.da slushame sakspurgovski i pasi za utshsyeto na bulgaria v voynata .

Иракския национален музей с безценни експонати от древността от страх ли го ограбиха?Да не гръмнат находките от Вавилон?

А кой плаща войните в Ирак и Афганистан? Оказа се, че ги плащаме сега всички земни жители с изключение на тези, които инкасираха печалбите! Затова поне 5 милиарда жители на планетата трябва да предявят граждански искове за по 1 долар към Буш и към верния му пудел Блеър! И към дупедавците от Коалицията!

TIA AMERIKANCI VURSAT GLYPOSTI A POSLE SE STRAXYVAT. NO AKO NE PRESTANAT. NAISTINA CIAL SVIAT STE SE VIDIM V ZYDO. ZASTO PREDIZVIKVAT SUDBATA. NEKA DA JIVEEME V MIR. NEVIJDATE LI S TIIA KLIMATIZNI PROMENI IDVA KRAIA NA SVETA. SAMO VOINI NI LIPSVAT. POMISLETE I SE SPRETE.

И садам ли ще изкарате терорист бе мишки насрани по-голяма наглост няма никъде и какви оръжия търсихте май намерихте само заземени самолети и повечко калашници

Исляма е варварска религия. Факт.