”Ню Юръп”: Желева не може да бъде спасена

При сегашната атмосфера в Европейския парламент кандидатурата на Румяна Желева за европейски комисар е неспасяема.

Обратно в новината

Коментари - ”Ню Юръп”: Желева не може да бъде спасена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желева е свръх амбициозна. Евала! Ама амбициозен не винаги е равен на умен, както не е равно между мускули и акъл. така че бат Бойко прибирай си бързо от Европата дадената вересия, че става лошоооооо.

И в крайна сметка човек става престъпник когато го осъдят,а не когато го пише във вестника. Това за България ли го казвате или по принцип? То и по принцип не е вярно, защото ако те осъдят несправедливо за убийство, не ставаш убиец, а и истинският убиец вече е станал престъпник, макар и неосъден, но за България пък не можем просто да изброим неосъдените престъпници.

След като няма вариант Б, на следващите избори няма да има вариант ББ!!!

След като няма вариант Б, на следващите избори няма да има вариант ББ!

НЕ СЪМ ПОЛИТИК НО Р.Ж. НЕ СТАВА ЗА ТАЗИ РАБОТА.МОЖЕ ДА ЗНАЕ НЕ ДВА А ПЕТ ЕЗИКА ДА ИМА СТО ТИТЛИ ПРЕД ИМЕТОСИ НО ЗА ПОЛИТИКА Е СЛАБ ИГРАЧ. НЕ МИ ПУКА КОЙ ОТ КАКВА ПАРТИЯ Е НО ББ СИ НАВИ НА ИНАТА ДА МАХНЕ КУНЕВА И ЗАЩО ???С ТОВА НЕ Е МАХЛЕНСКА ИГРА НО И ТОЙ ТОЛКОВА РАЗБИРА ОТ ПОЛИТИКА ЯВНО. МИСЛЯ ,ЧЕ ПЪРВАНОВА ЕДВАЛИ Е ИЗНЕНАДАЛА НЯКОЙ БЪЛГАРИН. ТОВА СИ Е БГ МАЙСТОРЛЪК. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ СРАМУВАМ,ЯЕ СЪМ ОТ ТАЗИ ЦЪРВОЛАНИЯ..........

Проблемът на Бойко Борисов не е, че е избрал Румяна Желева. Всеки може да бъде подведен (макар че, тук е мястото да попитам - къде са му съветниците). Проблемът му е, че след като всички видяха нейната (не-)компетентност, продължава да се инати и обвини цяла Европа в комунизъм. Само че, господата там не произлизат от пост-социалистически държави и за разлика от самия господин Борисов, никога не са членували в комунистически структури. Освен, ако либералите, управляващи половин западна Европа от 1945 насам, господин Борисов не смята за комунисти. Уважаеми господин Борисов! Сред най-големите достойнства на един политик е това, да си признае грешката и да я оправи. Тогава всички ще му вярват. И няма да се получава такова разделение на нацията на за- и против-. Освен ако това не е целта Ви. Но ние знаем, чий похват беше това толкова десетилетия. Но както казвате Вие, няма бивш комунист.

Има нещо,което ми прави впечатление - при управлението на БСП всеки,който изнасяше неудобна истина, бе квалифициран,като фашист и предател,при диктатурата на Борисов,квалификация е комунист и предател. А истината няма окраска,колкото и да боли! Желева не може да ни представлява,няма никаква опасност декларацията и да е наред, и ако не е безмисления инат на Б.Б. щетите за България от тази кандидатура,биха били значително по-малки. Но ако нещо характеризира управлението на Борисов до тук,то това е,че за всички несполуки му е виновен някой друг,но нали знаете на кривата ракета,космоса и пречи!

В нормална държава един външен министър щеше да си еаправил отвод и дори да си е подал оставката-достатъчно е че е тамесен в международен скандал.Дасе е подготвила,ама като е свикнала да прави кариера с асансьор-няма навик да учи.Ние сме виновни, се примирихме да гласуваме по партиен,а не мажоритарен принцип.Така, се намести в политическото пространство и въртиепашката Първанова.Ако има начин-наистина да я отзоват

Амбициозна е жената, знае 2 езика, но политическата й кариера вече е съсипана. Компроментирана е , има или няма защо. Аз съм дълбоко убедена, че не е спечелила пари от неверните данни в декларацията си, но просто така е било. Името й е опетнено, благодарение на нашите комунисти и Бойко ще трябва да понесе негативите от това. И България, разбира се.

Абстрахирам се от този казус и говоря по принцип. Интересите на държавата, т.е. нашите, изискват висшите ни чиовници и екперти да имат експертно знание, да знаят поне английски и френски-двата работни езика на ЕС, да имат широка обща култура, както и добро познаване на протокола. И това трябва да бъдат изискванията на обществото. Но летвата е занижена. И по отношение на чиновниците, и по отношение на журналистите, и по отношение на самите нас.

Извинявам се , тъкмо си видпх грешката Intelligence се пише с двойно L

Не е проблем, че желева не знае английски - и Стоян Ганев сричаше. Проблем е, че е лабилна, глуповата, партийно обвързана (е, това е повече проблем на Бойко)!

Голям смях сте вие българите!!! Какво толкова се косите, че сте се изложили пред ЕВРОПАТА. Тя, Европта боб реди за вас....Румяна Желева се изложила - и какво от това??? Голям праз! Както винаги българинът се притеснява за чуждите неуспехи, кърши пръсти за големите европейски дела, това за да забрави собственото си мизерно съществуване.

Е ДА СЕГА СЕ ИЗРИВА КАКВО ЛИ НЕ С/У ЖЕЛЕВА,КУНЕВА БИЛА ШЛИФОВАНА ,А КОЙ ЗАТВАРЯШЕ ГЛАВИ СЛЕД ГЛАВИ, БЕЗ МНОГО МНОГО ОБЯСНЕНИЯ? ДА ШЛИФОВАНА Е ,КОЙ ИМАШЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧИ В ЧУЖБИНА ПРЕДИ 1989.?Е СЪЩИТЕ ВИСШИ КОМУНИСТИ,ПОДЧЕРТАВА ВИСШИ КОИТО И СЕГА СА НА ДОБРИ ПОСТОВЕ.ЖЕЛЕВА Е БАШ ТОВА КОЕТО СМЕ ПОСТИГНАЛИ ГОРЕ-ДОЛУ ПО АМБИЦИОЗНИТЕ СЛЕД 1989 Г.ДА ПО-ВЕЧЕТО ЖЕНИ В BG СМЕ БЕЗ ПРИЧЕСКИ,БЕЗ АРМАНИ ,НО УПОРИТИ И УМНИ,ЖЕЛЕВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕВРО КОМИСАР И УСЕЩАМ,ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ.

правилно ли съм чул,че ББ каза:РЖ е професор?

че в тази ситуация се споменава Ирина Бокова - дипломат от кариерата, международно призната, с която заслужено се гордеем! За пореден път си спомням за шведския крал Густав V, който обичал на бродира. И в неговата дипломация, както и в бродериите му, никой никога не е забелязал възелче на обратната страна.

АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА - ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРИЯ!

То ние тук в България сме неспасяеми,камо ли г-жата Желева.

какъв беше този палячо Желев в БТВ ! що за дъpжание ....

Да пратят Младенов. Поне хората на Her Majesty Inteligence Services са винаги стилни и интелигентни. Както се казва Боев, Емил Боев.

Това просто не мога да не го изкоментирам.Колко Българи били завършили Харвард и прочие.И какво от това.То сигурно и от Еритрия има ерудити,за Индия и Пакистан да не говорим.Да се върнели,е нали царя дойде с цяла кохорта такива и какво от това.Първо се усъмнихме защо са си оставили доходните длъжности на запад,а после те ни показаха защо са ги напуснали.Сегашния финансов министър като е завършил в Принстън и Мичиган е най-оплювания човек тук по форумите.До преди 3-4 години тук се пишеше как искаме като в Чили едва ли не.Е те ви те сега ГЕНЕРАЛ.Вчера гледам по телевизията за протеста пред Н.С. един човечец към шейсетте да ми обяснява как не искал да му четат Имейлите защото щели да ги използват някога срещу него.Още не мога да се отърва от потреса си.Никой не ви е казал да нямате мнение,само ви моля да не ми обяснявате,че само то е верното.И моля ви не искам да чета биогрофии особено публикувани тук от разни анонимници.То първо ние да си видим биографиите и после да ставаме хронекьори на другите и да не забравяме,че само преди няколко години се публикуваха други биографии,а преди това и други.Само че не там е ключа от бараката.Изложила ни Р.Ж. може да е изложила тези които са я изпратили там,но не може да изложи 14 века история.Такива като нея не могат да ме изложат,както и не ми пука от мнението на един немски книгопродавец или статията в някакво издание с незнамси какъв тираж или не знамси на коя страница.Аз за себи си съм открил,че това което ще направу в живота си ще го направя сам или с приятели и близки и въобще не ме интересува кой какъв е.И в крайна сметка човек става престъпник когато го осъдят,а не когато го пише във вестника.Затова пак ще каже ключа от бараката не е там където го търсим.И отново лек и приятен ден на всички...Боже що работа можеше да се свърши вместо да четем и да пишем по форумите,не е истина просто.

Най-доволен и щастлив от цялата ситуация ще бъде съпругът на госпожа Желева .Поне така сподели при Ани Цолова.Желая им много щастие.

Татьо ми който е завършил АОНСУ и е бил тук там каза така : Всички са на една хранилка :))))

Тази сутрин по БТВ, съпругът на г-жа ЖЕЛЕВА също показа ограничени възможности.Мисля,че с нищо не допринесе за разсейване на облаците около кандидатурата за еврокомисар на външната ни министърка,дори напротив - още повече задълбочи съмненията около тях!!!

ТОВА СА ВАШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИНЦИПИ - УМИРАЙ, НО НЕ ПРИЗНАВАЙ. ОКАЗВА СЕ, (ЧЕ МАЙ СЕГА НИ УПРАВЛЯВА НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ - БЕЗУМНО БОГАТИ 35-40 ГОДИШНИ КЕЛЕШИ, ЛЮБОВНИЦИТЕ ИМ И МУТРИТЕ ЗАЕДНО С ТЯХ. ЕТО ТОВА СТЕ ВИЕ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ.

Би трябвало да се отнеме българското гражданство на г-жа Антония Първанова!!! Такъв позор!!! Който не зачита родината си, не може да зачита нищо друго. Нямаме нужда от хора, които продават бъдещето на страната си.

такава възможност дават само в Банкя и в Ротарито в Бургас....смешник си ти май че и тъпанар

Ако биографията на Желева, написана от адв /9.58ч./ е вярна, то г-жата си е явна кариеристка. Свикнала на синекурни длъжности и да командва. Сега ми стана ясно защо отговори на въпросите за Конго, че това щяло да се върши от нисшия персонал и нея не я интересува. Тя си мисли явно, че ще седи в кабинета си в Брюксел и по телефона ще командва и управлява кризите по света.

НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА. КУНЕВА ДОВОЛНА ЛИ Е ВЕЧЕ? ЗАЩОТО ТЯ /КУНЕВА/ НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ ДОКАТО БЕШЕ ЕВРОКОМИСАР. ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВАДЯТ ВСИЧКИ ДЕКЛАРАЦИИ НА ЕВРОДЕПУТАТИТЕ ОТ 2007 Г. ДА ВИДИТЕ ЧЕ И ДРУГИТЕ НЕ СА ЧИСТИ.

Е добре, кажи ни за КОГО трябваше да гласуваме? Ти за кого гласува? От всички възможности за избор, които имахме на изборите, кой според теб беше по-подходящ? Отново Станишев и НДСВ ли? Да, честно казано имаше само един- Иван Костов, ако имаш предвид него, си права, но иначе кой друг?

Kakvo revete ne moga da razbera. Tova ne e partien post, a post na koito se otgovarq za polovin miliard dushi, i ako gospojata ne e kompetentna da se ottegli. To4ka!!!

Загадъчна биография има тази Желева - веднага след дипломиране в СУ става член на УС на приватизационен фонд Труд и Капитал !!!!! Грамотна жена и гений по рождение! Преди това буквално няма стаж, а след това бурно се развива в бизнеса и за 3-4 години след като събира парички се доразвива и в политиката

Неспасяема.

Тия кокошки ни изложиха.....

От преди 3 часа Майкл Чьорни обявен от испански интерпол за международно издирване

Вместо Бойко и ГЕРБерберите да търсят световни комунистическо-масон конспирации да се снишат и да си позабършат лайната. И на малките деца стана ясно, че Бойко се е понасрал, така че да не се прави на луд, а да си прибере смешните креатури!

Изразявам пълно съгласие със споделеното от Селянина с колелото (15.01.2010 г. 10:35ч.) Да си ходи-грозна, комунистическа въртиопашка. Толков ли бате Бойко не можа да намери някой/я/ с добра визия, чисто минало? Все пак ГЕРБ не е ДПС, където дефицита на кадри е все известен. В ГЕРБ има млади, неопетнени, амбицирани хора. Визията внася респект. Не е случайна българската поговорка: Лице пи.е продава.......

АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА - ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРИЯ!

Ако се окаже, че Желева няма конфликт на интереси трябва да остане.Не е толкова зле, Аштън да не е по-добре?!

Излагащо е тази нагла и грозна мутреса да представя България в ЕС и изобщо да бъде в правителството!

Hora, vie minavate vsikakvi granici su zlobata si, edv li poevcheto ot tuk pisheshtite sme dostatuchno kompetentni, che da opredelniame Jeleva dali slujava posta ili ne. PROVETERE CHIA SNAHA E KUNEVA - NA GENERAL OT DARJAVNA SIGURNOST, posle komenitraite koi kak e sitgnal do daden post. VSICHKO E IGRA za jalost:(((

Еми да ,в крайна сметка ще се окаже ,че с декларацията й всичко е наред, и че не е толкова некомпетентна, но ще е дискредитирана вече за жалост.

Hora, vie minavate vsikakvi granici su zlobata si, edv li poevcheto ot tuk pisheshtite sme dostatuchno kompetentni, che da opredelniame Jeleva dali slujava posta ili ne. PROVETERE CHIA SNAHA E KUNEVA - NA GENERAL OT DARJAVNA SIGURNOST, posle komenitraite koi kak e sitgnal do daden post. VSICHKO E IGRA za jalost:(((

ХОРА,НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ...НАЛИ ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ????? СЕГА СИ СЪРБАЙТЕ СУПАТА..............

Било жалко, че българи се противопоставили един на друг? Жалко е, ама каквото повикало такова се обадило, а който си играе с огъня ..... Фактите са, че Желева, без да има необходимост сама повдигна официално темата, че срещу нея имало някакъв заговор от Първанова и публично я обвини, а можеше да се престори на умна и да си го спести, защото тогава скочиха нормалните европейци и поискаха да се даде думата и на Първанова. Едва тогава Първанова отговори публично и на дачеч по-грамотен английски език за какво става дума!

ББ беше готов да подкрепи Меглена Кунева, но точно от ЕНП му казаха, че е много важно кандидатурата да бъде партийна. Поради липса на кадри, той посочи Желева, въпреки че тя не е на това ниво. Сега ЕНП ще я наложи с изнудване и тя ще им е безкрайно благодарна, защото видя, че без тяхната намеса няма да стане еврокомисар. Така че ще бъде много послушна, а те може би точно такива хора си търсят - некадърни, но много послушни. За тези, дето плюят БСП, да прочетат биографията на Желева по-долу. Тези, дето казват, че нямаме право да изказваме мнение, защото сигурно не сме по-умни от нея, да кажат колко българи за тези 20 години завършиха Харвардския и други престижни университети по света и какво стана с тези хора. Не се ли питате дали сред тях няма такива, които ще ни представят по по-добър начин, да не кажа блестящ, но никой не ни пише за тях. По вестниците и в партиите са все едни и същи и те са ни мерилото, а има все пак и други. А пък този, който сравнява Желева с Левски, много Ви моля не смейте, не потъпквайте светините български!

Да си ходи-грозна, комунистическа въртиопашка.