Европейските либерали порицаха ”острия език” на Борисов

Групата на либералите и демократите в Европейския парламент (АЛДЕ) отхвърли днес нападки на премиера Бойко Борисов във връзка с изслушването на кандидата за комисар Румяна Желева.

Обратно в новината

Коментари - Европейските либерали порицаха ”острия език” на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много верно си описал метастазите в организма на държавата ни. Не съм съгласен само с твърдението ти,че цялата тази сган и измет е партийно оцветена - криминалните пари нямат цвят и мирис...

САМО ТАКА!

Поразиите, които нанесоха ан България Станишко и Доган са толкова големи че уволнениетъо на няколко стотин партийно назначени номенклатурчици е най-малкото което може да им се случи. ДА, би трябвало да сме правова държава. Най-малкото защото сме членове на ЕС. Но не сме, и в това е основния проблем. И как да сме правова държава, когато назначенията от време оно са партийни. Магистрати и политици си пият пиенето с пресъпниците, шибат им курвите, карат им джиповете, корупцията стана емблема на тройната коалиция. Восшият ешелон на партиойната номенклатура се е сдушил с бандити от всякакъв сорт - и обръчите от фирми на Доган и нашите момчета на БСП, Маргините, Маджо и още хиляди знайни и незнайни бандити. За каква правова държава може да говорим в такъв случай. А репресии трябва да има. За престъпниците и свързаните с тях лица. И в отговор на партийните назначения трябва да има партийни уволнения. Това е.

Да може да е на другото място, важно да не е в лицето. Култура братче.

С този твой сценарий на репресии и уволнения ти действително си оправдаваш псевдонима! Имай предвид,че все пак сме правова държава /колкото и банално да звучи/. Ако Бойко започне да изпълнява този сценарий,обаче,после всички ние ще плащаме за обезщетенията на уволнените - след като съда ги възстанови на работа! Аналогични случаи имаше в близкото минало - когато небезизвестният Стоян Ганев предприе чистка във Външно министерство и след това държавата трябваше да плаща обезщетения на възстановените от съда дипломати...

Абе не ги ли виждате тези европейци, че са по-големи помияри от нас. Всички са се събрали да защитават частните си партийни интереси. Можем да кажем за тях че важи девиза Масони-революционе от всички страни, съешавайте се. Не сме по- лоши от тях, само дето много се топим един друг и служим на чужди господари, а не на народа си. То за Станишев и компания не се учудвам, те са били винаги интриганти, интернационалисти и лизачи, а и конспиратори! Чии деца са, кой ги изучи на наш гръб?Няма бивш комунист и бивш негър. Предпочитам да съм българин с достойнство, а не европеец без самоличност. По-добре да го разпуснат тоя Евросъюз, но и това време ще дойде. Защото нали ги видяхте, хилят ни се като пачаври когато трябва на тях да им е неудобно че задават неприлични въпроси. Г-жа Аштън не е по-красива, нито по-умна от Желева, но е англичанка /баронесали?/ и нямаше проблеми с послушковците. А на Станишев ще кажа да иде при рокерчетата-те знаят какво го правят!

защо си мислите,че нашите тъй наречени политици ни управляват,те изпълняват това което им казват по силните,независимо от световната посока,жалко че само имаме природа като швейцарската,но и техния неутралитет.

Опомнете се докато е време! След 1-2 години ще ревете от Б.Б. и ще го разпънете на кръста. Мислете с главите си, а не чрез телевизорите си. Нещата в България отиват в грешна посока. Не си мислете, че няма вече корупция в България - има, само че е овладяна от ГЕРБ. И не само, че има, но и хората които са замесени са некомпетентни както Желева. Едно по-едно нещата започват да изскачат и много скоро балона ще почне да изпуска въздуха. И пак Ви призовавам - мислете със собствените си глави, а не чрез телевизорите си!!! Защото всички действия на политиците са за наша сметка - те поръчват, ние плащаме!

каквото почукало,такова отговорило май много сте чувствителни господа европейски демократи,като ви оспорват мннението.

Дано поне Барозо и ЕП ни спасят от пожарникарят-премиер всеки лансиран от него кадър, е пример за присъщата му селяндурска простоватост и дебилски наивитет. Помагай Барозо, помагайте от ЕК.

Айде пак коментират и тук най-компетентните голи гъзове.

порицават борисов,да порицаят и доган за изцепките му,защо е двоен стандарт,както преди време тръбяха нашите социалисти.

Разбира се, че го правят, но не в лицето на събеседника си!

Боко взе да се оплита все повече и повече и опасно настъпва границата между грубоват мачо и завършен комплексиран простак

до всички моля да подкрепим г-жа Желева за еврокомисар, защото ще ни я върнат иначе като външен министър,което реално погледнато си е катастрофа за България

Конфликт на интереси няма е казал Барозу. А Първанова е излъгала че Румяна Желева все още притежава 60% от тази фирма Глобъл консулт. Вижте Търговиския регистър че не е така. Първанова е зависима от СИК-знае се нейна връзка с водещ член на тази групировка

Бившият телохранител на бившия комунистически диктатор на България няма никакво право да ни напада по подобен начин, заяви Мартин Шулц. Г-жа Желева е елемент от стратегията на Борисов да определя за комунист всеки, който има мнение различно от неговото. Призовавам г-н Борисов да се откаже веднага от подобен модел на поведение. Г-жа Желева и нейната некомпетентност представляват олицетворение на правителството на Бойко Борисов, твърди още Мартин Шулц.

Как така остър?! Да не са му заничали н устата? Според мен е месест, слюнчест и осезателен, като всеки друг....А порицание ми напомня за Другарския съд и комсомолските събрания от дале-е-ечното минало.

Каквото и да пишете, едно е ясно.Некомпетентност и игнорирането на законите минава без проблеми само в България...

Не мога да разбера как спят тези европейци? Толкова фалш на едно място. Ако криеш задния си двор, говориш скромно, литературно и ходиш гладен, лъснат и избъснат, то ти си по-добър човек от този, който показва това което е, говори както говорят всички около него и има крив ръб на панталона. Това господа се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ и никога не е било положително качество. Нека сега се изразя грубо - Нима европейците не пърдят?

Дотук добре - казал падащият от 16-ия етаж стигайки до 8-я. Така си мислят и необолшевиките от БСП. И си въобразяват че са направили нещо. Нека да резюмираме какво са направили. Злепоставиха един български кандидат. Защото, нали се сещате че главната заслуга за злепоставянето ее на БСП и ПЕС. Някой от вас бил ли е на одит? Може и светец да си, ако аз те одитирам и искам да те очерня в заключението на одита ще изглеждаш по-черен от дявола. Или нека да об ърнем въпроса. Я да препитаме онези дето питаха Желева. Ама да ги изпитаме сега, след скандала. И да ги препитат от ЕНП. Ще ги изкарат такива неграмотници и мафиоти че циганите от Столипиново ще изглеждат нещо като хибрид между Айнщайн и Исус Христос. Да, Желева не се представи добре. Но това важи за повечето от кандидатурите, минали досега. Кой повече кой по-малко не се представи добре. Вярно е че Желева се представи най-зле. Но също така е вярно че тя беше препитвана най-недоброжелателно нататък нещата за България и ББ са сравнително прости. Ние изпихме до дъно горчивата чаша. Най-многото което може да се случи е отхвърлянето на Желева. И еввнтуално задействане на план Б. Но това не е всичко. Сега ББ е на ход. И жална им майка на тези, които се опитаха да го ебават. НДСВ ще го отнесат заради Антония Първанова (всъщност на нея самата малко й пука за това - тя си взема 17 хил Евро месечно и нищо не я интересува. Гледа си живота ). Те, единствени от тройната коалиция бяха пощадени от чистклите. ББ ще махне всички царски хора от средния ешелон на упоравлението. А тези, които не ги махне ще му се кълнат във вярност до гроб. Те знаят добре примера с Минко Герджиков и ще станат по-верни Гербери и от самия ББ. Жалко че голяма част от тези хора са способни. Ама в тази ситуация на кого му пука? Ще го отнесат и БСП. Ако засега малко нещата се бяха уталожили сега ги чака нова вълна от уволнения, следствия и притеснения. Не глупаците от висшия апарат, Станишко и компания, които спретнаха цялата тази работа, но средният ешелон. И тук ударът ще бъде жесток - ББ няма защо да се съобразява с никого. А е време да с епокажат зъби на социалистите от ПЕС в Европа. И с помощта на ЕНП да ги супурдисат.

За пореден път се убедих, че избирателите на Боко тиквата са тъпи и малоумни комплексари. Жалко за майка България където малоумни избиратели избират пожарникар и мутра за премиер!!!

Желева е едно голямо НЕДУРАЗУМЕНИЕ!!!Срам ме беше,че съм българин докато и гледах резила!Да не знаеш къде е Аденския залив и къде е Грузия!!!Това и едно дете го знае !!!

След този срамен скандал от страна на БСП и НДСВ, окончателно захвърлям членската сикнижка и никога повече няма да гласувам за тези гадове. Желева е достоен и много работлив човек.

Ne ostar be momcheta,TAP!

Борисов - безгрешен! Желева - БРИЛЯНТНА, безскрупулно честна и разрушително компетентна!

НА НЯКОИ ГОСПОД САМО Е ДАВАЛ, НО ОТ ББ МНОГО Е ВЗЕЛ, А НИЩО НЕ Е ДАЛ.

АЛДЕ e сбирщина от педерасти и леви - нормална е позицията им. Да не говорим че на тях им е най изгодно да има йес - мени, а не силни хора като Бойко Борисов.

otide konja u rjakata.............

Как може да плюете Г-жа Желева.Тя просто е бривянтна, във всичко от нейното поведение излъчва аристократизъм (щом играе перфектно тенис и танцува умопомрачително)Тя просто е един диамант в короната на Г-н Премиера.Да намери повече хора като нея и назначи в правителството

Защо никой не казва, че в Брюксел в прав текст и направо са казали - Не искаме акъл и настъвления от бодигад на бивш диктатор?

Червените боклуци напълниха форума! Няма отърваване от тях!!

Веднъж и българин да покаже характер!

Къде видя антикомунисти в България?В лицето на бившия майор от ДС Бойко Борисов?Или в лицето на бившия агент на Първо главно управление на ДС Иван Костов?Вече 20г. борбата за власт е между трита комунистически клана-на Огнян Дойнов,на Луканов и на Т.Живков.Истинските антикомунисти бяха в Белене и в емиграция и едва ли някой си ги спомня,а това тук са само котешки премятания и циркове.

Европейските социалисти се оказаха много наивни. Те си мислят, че българските социалисти са социалисти. Българските социалисти са кръвопиици и разбойници.

Десетки години комунистите тъпчат всичко човешко и Родината ни в калта. Комунистите са кал и искат всички да са кал.

Kuneva e takava lisica.Jenena za sina na komunist koito e demokrat,ot noshto za nula vreme s hdsv v evroparlamenta.I tam sa hora i znayat che ta e chovek na TCARA.

Абсолютно си прав за това ако Германия беше предложила магаре. Само ще допълня, че ако наистина Германия някога предложи магаре то наистина ще бъде по-умно не само от Желева, ами и и от министър-председател ни и способно да си върши работата както трябва. Можеме да бъдеме сигурни, че същото това магаре няма да е предложено на този пост защото министър-председател на Германия е зависим от групировка, занимаваща се с отглеждане на магарета. Това, че Германия е Германия не е случайно. Тази държава не е управлявана 45 години от хора хванати от гората и след тоаа още 20 от хванати от улицата.

Явно ,че си бил за риба по дефилето и те е надухал Курилски въздух / оня въздух от лудницата / Пишеш : Време е да разбере света, че думата българин е нещо свято и достойно .Ако искаш да те уважават удряй и то силно за да помнят враговете ти кой си и за какво се бориш . Нещо си се объркал не знам колко държави в света могат да се похвалят с 5 вековно турско робство - колкото и да ти е мъчно и това е истина . Някога е имало вече няма да има хора като Симеон Велики ,Хан Крум, Хан Аспарух,Ботев и Левски , а за хора като Балканджи Йово да не говорим . Даже се чудя като си почнал защо не си написал да нападнем и Е.С те сега съвсем се ошашкаха с НАС и НИЕ като горди потомци знаем ,че успеха се корени в изненадата ... Слез на земята реалноста е партий коалиций и задкулистни игри . Не ти харесва това и на мен не ми харесва но ние сме електорални еденици приеми ,че си еденица като мен и това е . И не ходи за риба по дефилето !

Не ,че ми пука за Желева,но тези еврогейове да не искат да им ближем подметките.Айсиктир!

Не вярвам да е некадърна, НО дори и да е, което го има като възможност, ако БСП и компания знаеха за такива фрапиращи проблеми, би било редно да ги дискутират тук у нас в България, преди да се ходи в Брюксел, а не да оронват авторитета ни като нация пред целия континент. Това е позорно, БСП се доказва като АНТИ-Българска партия, готова да прегази АБСОЛЮТНО всичко за да грабне кокъла..

кой ме би да гласувам за Бойко !??? този човек може действително само да преследва и разрушава ! когато обаче трябва да се гради и създава разчита на свои хора защо няма още един Цветанов , кой ще развива икономически България !?? за какво са ни тия телевизионни демонстрации на его тип аз съм държавата, аз съм плащам, но когото трябва действително да плаща ...се оказва че вече зависи от други хора и те са му виновни !??? следователно той не плаща ,и той не е нищо повече от телевизионен герой ,който управлява чрез телевизията !!!! ПОМОЩ СПАСЕТЕ НИ ОТ ТОЗИ НАГЪЛ ЧОВЕК !!!!!

Е вече цяла Европа видя какъв простак управлява в момента България. И с поведението си ще докара пак предишните на власт. Положението направо е плачевно. И при т.наречените десни партии положението не е по-розово, там също няма и един свестен, на когото може да се разчита, който да измете всичките бивши ченгета и доносници от властта. Просто не виждам изход от положението.

Гледам и невярвам на ушите си:) ръцете ме заболяха да говоря и обяснявам, че комунизма си отиде преди 20г.

Пубер, я прочети повече за отношението на Англия към България във времето и се пробвай да правиш изводи, преди да пишеш глупостите си тук! Преди всичко и над всичко Англия има свои интереси, а те винаги са били срещу нашите. Интересите на Англия са на югоизток от нас. Не всичко, което хвърчи се яде, пубер!

Това, което казваш е чудесно, но познаваш ли такъв човек сега, в момента, в България? Можеш ли да назовеш конкретно име?

ОЧАКВАМ ДА СЕ СБИЯТ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ.БЛАГОДАРЕН НА ДВЕ БЪЛГАРКИ И КУП ОТМЪСТИТЕЛНИ ,КОМПЛЕКСИРАНИ МЪЖЕ -СЪЩО С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО,НО БОГ ЗНАЕ С КАКВА ПОЛОВА ОРИЕНТАЦИЯ!!!! КАКВА ГОРДОСТ ИЗПИТВАМ САМО!!!!КАКЪВНОВОГОД ПОДАРЪК САМО А!АМА ХАЗНАТА ПРАЗНА,АМА ХОРАТА РАБОТЯТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,АМА НЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ,НЕ ИМ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ И Т.Н,НА ПРЕДЕН ПЛАН Е РАЗБИРА СЕ ДА ПРЕЦАКАМЕ ДРУГИЯ И ДА СРАМИМЕ СТРАНАТА СИ.А НАКРАЯ НАГЛО ДА ТВЪРДИМЕ ,ЧЕ СМЕ НЕВИННИ-ПРОСТО СМЕ БИЛИ ЧЕСТНИ,САМО ,ЧЕ САМИТЕ НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ КРИСТАЛНО ЧИСТИ-А ТО КАКТО ЗНАЕМ НЕ Е ТАКА.МОЛЯ СЕ ОБАЧЕ БОГУ ДА НЕ ВЗЕМАТ И ВОЙНА ДА ПРЕДИЗВИКАТ В ЕВРОПА ЩОТО КАТО ГЛЕДАМ КАК СА НАСТЪРВЕНИ ВСИЧКИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ В ТОВА ЧИСЛО И ЧУЖДИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ-СТАНА ВЗРИВООПАСНО НАИСТИНА.

Бойко натрий им носовете на вироглавите западняци,след което скъсай дипломатическите ни отношения завинаги с омразната Турция и ще бъдеш новия Симеон Велики за България.Ако искаш да те уважават удряй и то силно за да помнят враговете ти кой си и за какво се бориш .Ако Германия беше предложила за еврокомисар едно истинско магаре , без проблем щеше да мине изслушването и препитването му от евродепутатите и безпрепядствено това магаре щеше да изкара цял мандат,защото е издигнато от от най-силната държава в Европа-Германия.Нека вземем пример от Германия и подкрепим нашата магарица Желева (макар че не знае добре английски,запъва се на зададените и въпроси и е скарана с географията).Време е да разбере света, че думата българин е нещо свято и достойно.Бог да пази България!

Боже, като чета тук изказванията съм убеден че има някои определено за освидетелстване, напримет т.нар. Българин - прочетете му писанката. Чак шубе ме хваща че такива хора свободно се разхождат по улиците. А за писането на инат да не говорим - тя цяла Европа видя некадърността, само някои наши съграждани не успяват. За все още неразбралите: кандидатурата на Румяна Желева беше едно ОГРОМНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ и СРАМ, а управляващите нямат достатъчно квалифицирани експерти и това тепърва ще лъсва - само с милиционери и адвокати не става

Мутрата си е мутра ....пожарникар... прост , измислен генерал...