Проверяват властта за конфликт на интереси

Комисията за борба с корупцията и парламентарна етика ще провери всички министри, народни представители, членове на Висшия съдебен съвет, конституционни съдии и други за спазване на Закона за конфликт на интереси.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват властта за конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гяуров е едно момче за поръчки и то ще ги изпълни прилежно !!!

Защо чак сега? Чакахте да избухне скандал чак в ЕС за да си свършите работата, заради която взимате заплатати, така ли?

Гяуров уточни, че в случая става въпрос за длъжността, която Желева е заемала в предишния Европейски парламент, което излиза от компетенцията на комисията. Гяур уточни, че почтенността е нещо относително или по-точно: ако едно нещо е непочтенно спрямо ЕП, то същото си е наред спрямо БГ Парламента. Затова байчовци парламентаристи и да ви викат да се цанете на длъжности в ЕП, за нищо на света не приемайте, защото заради хитрините ви разпорят задниците! Нали видяхте с Румито, че там не минава! Между другото на арабски думата гяур означава човек, който не вярва в Бог, а също и човек с робска психика.

тоя не е ли един смешник от Варна дето от ефрейтор стана генерал и оака разузнаването???ааа същият... ми кво чакате от това неждоразумение тогава???

Въпросът е кой би следвало да проверява комисиите. -къде е гражданската позиция и организации, НПО и т.н., и има ли такова нещо у село.

Този г-н Гяуров е с психика на среден земеделец. Той не може да взема решения, пазейки своето положение и статут.Така държава не се гради. Всички виждат това, което стимулира беззаконието. Разрухата продължава, въпреки маскировката на ГЕРБ!

Новите са по-боклуци от старите!!!

НЕКА ПРОВЕРЯВАТ МИНИСТРИТЕ НО АЗ КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В ЕДНА НЕ МАЛКА ОБЩИНА БИХ РЕКЛА ДАА СЕ НАПРАВЯТ РЕВИЗИИ НА ОБЩИНИТЕ ЗАЩОТО ОТ ТАМ ТРЪГВАТ ПАРИТЕ ОБРАТНО ЗА КЪМ МИНИСТРИТЕ И ЗАМ МИНИСТРИТЕ Т,Е КАКВИ ПАРИ СА ПОХАРЧЕНИ А КАКВО ВСЪЩНОСТ Е НАПРАВЕНО ИМАМЕ ЕКСПЕРТИ ИНЖЕНЕРИ, АРХИТЕКТИ И СТРОИТЕЛНИ СПЕЦИАЛИСТИ ДА СИ КАЖАТ ДУМАТА ТЕ ЧЕ КОЙ Е ГЛУПАВ ДА ВНЕСЕ В БАНКА КОМИСИОННИТЕ СИ И НЕДОКАЗУЕМИТЕ СИ ДОХОДИ ОБЩИНСКИТЕ КМЕТОВЕ СА РАЗВРЪЗКАТА НА ЗАБОГАТЯВАНЕТО

Абе,Гяуров,и ти си за разследване!Как така няма конфликт?!Нали има законови срокове,в които да не си бил собственик,акционер или в борд на директори преди да заемеш дадена длъжност?Ами като искат да са в политиката-поне 1/една/година преди изборите да се оттеглят от лапането и да се отдадат на политика,а не от борда-хоп депутат и министър.Ама те не сасвикнали на малко пери и облаги-те искат да лапат мноого

Участвувала е в ръководството на 17 търговски дружества. Човек оркестър. И ако това не е скрита корупция здраве му кажи, защото не е възможно да си на 17 места едновременно. Активно може да присъствуваш най-много на 2-3. На остонолите 14-15 корупционно са ти текли парите, без да си мърдаш пръстите. Обаче истинските крадци са го измислили така,, че това да не се смята за престъпление, но е! Гадове мръсни престъпни!

Ха ха, жалка картинка - кой ги проверява - димо гяуров, протежето на костов - най-корумпираният политик на България. ДА е имало случай човек на костов да открие корупция - НЕ ! Еми затова махнаха Яне, защото не слушаше и сложиха подлогата на костов - а както знаем и костов и гюуров целуват задника на бориков, за да останат във властта ! Все едно на Маргините да се възложи борбата с организираната престъпност ха ха, нещастници !

Кого ще проверяват? Смее ли вече някой да каже дума против решение на Бойко Борисов! Щом всички тъпеят и се правят на разсеяни, че един прокурист на голяма фирма, който и се явява Търговски Управител и има право да задължава фирмата с подписа си, според послушниците на Бойко Борисов не е в конфликт на интереси, ставайки министър на бранш, в който тази фирма е една от най-големите, какъв е смисъла да се рови за конфликт на интереси! Щом Бойко е казал, че няма - няма! Може би, само някои втора ръка хора на Бойко, ще вземат хонорари за проверките!

е Татяна Дончева като казва, че на балканите 2+2 е толкова колкото се договорим. Та и тази комисия - както и е изгодно и откъдето духа вятърът.

Proverete A.Parvanova sa 25% v...

Хаха, точно гарван на гарван ще извади око :))) От кой се председателства тази комисия и защо се освободиха от предишния председател - защото беше неуправляем и опасен

Бойко, направи услуга на България и на Европа - оттегли се! Стани телохранител на Станишев.

от начало,но под европейски надзор,жалко за изгубените години от началото на членството ни в ес.

V prvod: Desislava Taneva ili kruga okolo Mel Invest sa platili kudeto i kolkoto trqbva i e chista kato sulza, gorkata :)))

6+

Kakvi sa tezi konflikti na interesi mejdu upravliavashtite. Te ne sa li izbrani da slujat predimno i samo na interesa na 7.5 mil. bulgari?

Мръсен Гяур, ти ли раздаваш оценки бе, ефрейтор!?