НДСВ: Не сме ние! Младенов: Няма да съм аз

НДСВ отхвърля дирижираните действия, които се опитват да манипулират общественото мнение, че едва ли не има сценарий срещу кандидата за еврокомисар Румяна Желева.

Обратно в новината

Коментари - НДСВ: Не сме ние! Младенов: Няма да съм аз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е безкрайно ясно, прочетете по-долу ФАКТИТЕ, и моля, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ГИ, възможно на най-много места, защото цензурата пак почна да действа яко под една от статиите за Дж/Й/Желева в Дневник (смятайте за другите медии какво остава) забраниха публикуването на коментари Търси се достатъчно КОРНАЗ човек (журналист, или политик, или член на НПО, или просто гражданин), който да коментира следните факти, ама не по форуми, а направо в Брюксел: (ДВ бр. 47 от 07.06.2005 г.) Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.III.2004 г. по ф.д. 3475/98 вписа промени за Глобал Консулт ООД: заличава като съдружници Ноблекс ООД, и Румяна Русева Желева; вписва като съдружници Пламен Живков Панайотов и Костадин Живков Панайотов; освобождава като управител Румяна Русева Желева; вписва като управител Костадин Стоянов Костадинов. 62097 ДВ бр. 069 от 24.08.2007 г.) Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.VI.2006 г. по ф. д. 03475/98 вписва промени за Глобал консулт-ЕООД: заличава като управител и едноличен собственик на капитала Пламен Живков Панайотов; вписва като управител и едноличен собственик на капитала Румяна Русева Желева. 52994 И така какво всъщност се е случило. Тя е напуснала фирмата, подала е декларация, след което пак си е върнала фирмата. След което е наближило попълване на нова декларация и на 22.04.2009 година тя отново напуска Глобал Консулт, като този път фирмата не само, че си сменя сбствениците, но за по-сигурно си сменя и името (Ауто Спа). Това хитреене е много по-лошо от попълване на документ с невярно съдържание. Тази Йелева си е за съд, а не за ЕК

ТЕ НЯМАЛИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ДЪРЖАНИЕТО НА ТОНЕТО-ФАРМА.Е ТОЧНО ЗАТОВА СТЕ В 3 ГЛУХА.ЗАЩОТО НА МЕГИТО КУНЕВА ВИКАХА И В ЕВРОПА мисис ЙЕС.ЗА КАКВО ИЗОБЩО СЕ ТРОШЕХА ПАРИ ЗА ПРЕГОВАРЯНЕ В ЕВРОПА,ТЯ МОЖЕШЕ ДА ПОДПИШЕ САМО НАКРАЯ ЗАЩОТО БЕШЕ СЪГЛАСНА СЪС ВСИЧКО КОЕТО И КАЖЕХА .НЕ ЗАЩИТИ НИТО ЕДИН БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕС,КАКТО НАПРАВИХА ДРУГИТЕ ПРЕГОВАРЯЩИ.ЧОВЕК ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА ИМА МАЛКО СРАМА И ДА НЕ ПОДЦЕНЯВА,, ПРОСТИЯ,, НАРОД ,НА КОЙТО В ЕДИН МОМЕНТ МУ ПИСВА

А бе глупако, ти не разбра ли ,че фактологията не е от значение. ВАЖНОТО Е ,ЧЕ БЪЛГАРКА ТОПИ БЪЛГАРКА.СРАМ!

Вървял един нещастен човечец с извадени две очи , смилил се един минувач над него и го попитал, КОЙ ТИ ИЗВАДИ ОЧИТЕ ЧОВЕЧЕ-- БРАТ МИ КАЗАЛ НЕЩАСТНИКЪТ??????!!! / сиреч в случая става въпрос за сестрата А. П-------а и БСП-то ???!!!!! В ТОЗИ СЛУЧАЙ СЕ АЗВА УРААААААааааааааа, БРАВОООООоооооооо???

Бойко ще е най-големия глупак /а той не е/ ако остави боклуците забъркали този скандал да се измъкнат ненаказани. Както казва кръсника в едноименната книга на Марио Пузо ..отмъщението е ястие, което е най-вкусно студено... Да ги изчака, да затихне скандала и да ги смачка. Пожелавам му успех с това.

А така миналата година като плюеха нямаше проблеми само малко фондове спряха сега за една т..... ка ореваха света:) В ГЕРБ има и други хора не е само тя я:)

Както всичко тук в БГ, да лъжем, да минем метър, корупция и т.н. Това рано или късно ще се разбере от Европа, а сега точно разбират какъв начин на живот сме имали и как живеем. С покритие със скриване на истината, ТАКА НЕ СТАВА В ЕВРОПА, а ние целият народ сме склонни към лъжесвидетелство. Какво искаме като народ???? Истината или вечната лъжа?

И лидерът им навремето казваше: Вервайте ми. Сега и партията му иска, да им верваме. Пфуу. Има си хас да кажете нещо друго.

Антония Първанова бе избрана на избори.Аз гласувах за нея и не се срамувам от това .Тя бе помолена от групата на либералите да попита г-жа Желева за наличие или отсъствие на конфликт на интереси ,съгласно българското законодателство.Тази тема стои на дневен ред в България от два месеца.Мисля,че Яне Янев също отдавна повдига въпроса за 11 министри от настоящето правителство за конфликт на интереси.Чудя се ,дали има доклади по този въпрос при ББ от службите.Или след като всичко е ясно,се опитаха и го осъществиха по-брутален начин да разбият групата на РЗС.Очаквам да продължат ловът на вещици ,само и само да прикрият беззаконието.

Boiko, ide krajat ti! Samozabravil si se, a sled tozi rezil vsichki ste se otteglait ot teb. A bavarskite konservatori (deto se biesh v gardite, che te podkrepiat) otdavna sa go napravili - tam ne se tapriat prostaci i lajci s veliko samochuvstvie. Pravitelstvoto zapochva da izglejda jalko... Da vidim drugata sedmica v Germania kak ste se spravite...

Боклуции,не мислите ли,че това рагу неможе да представлява България?

заради една смешна и посредствена жена. поне да бяха е препитали тук по география и плитика на Африка и Азия. Ами че тя горката и с географията се оказа че не е наясно.

че избираме некадърници. Тая така се злепостави с отговорите си и калпавия английски, че всички ни е срам.

невежа и без никакви познания НЕ СТАВА. Тя е петно за всички българи.

Еми даа НДСВ няма нищо общо, защото всичко идва от подлата Кунева!Нищо, че е една тях....нали сещай се

До кога бе в БГ ще гледаме кой от коя партия е за да му дадем възможност да расте Нали ужким качествата на човека са на преден план. ББ да вземе да си представи за кандидат за еврокомисар М.Кунева Тя поне се доказа и бе оценена

АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА Е ТОЛКОВА БЪЛГАРКА, КОЛКОТО И СИМЕОН - ТЕ И ДВАМАТА ТРЯБВА ДА СА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ. ЕДИНИЯТ КРАДЕ ДЪРЖАВАТА, А ТЯ ЗЛЕПОСТАВЯ БЪЛГАРИЯ.

Някоя телевизия в България излъчи ли изслушването на Желева ? Лошото е,че до хората на средна възраст в България не достигат оригиналните материали, а преразказа и коментара за тях на управляващите, в случая на бат ви Бойко. Хайде всеки който се смята за средноинтелигентен да си направи труда да изгледа материала публикуван на страницата на Европарламента. Има и субтитри на български език. http://europarltv. линк е http://www.europa

Подлоги на ДС и ДПС, не го е срам симеончо!

До: Жена ! (14.01.2010 г. 17:29ч.) Ние сме ги оценили, царска реститутко! Засега царските гадове отъврават пандиза и трябва да се радват. Защото такъв грабеж, какъвто те спретнаха и Костов не можа да направи.

За всички, които обвиняват Кунева, че не остана евродепутат, след като са гласували за нея, искам да припомня, че същото направи и Р.Желева. Тя беше първа в листата на ГЕРБ за евродепутати и макар, че никай не я харесваше, гласувайки за Бойко тя спечели. Но не си остана на мястото, а стана външен министър. И това се оказа голяма грешка, защото сега нямаше да се случи този резил. Най вероятно стана министър по настояване на Бойко, защото той не разполага с кадри и върти едни и същи хора на всякъде. Дали Бойко ще признае поне пред себе си, че е сбъркал, това е друг въпрос, но проблема с кадрите му е огромен. А НДСВ доказа, че има личности и, че те все още могат да бъдат полезни на страната ни.

Ако беше само Желева, с мед да я нахраниш. Целият ни елит е с тоя долен морал и невисок интелект.

Напълно си прав. Но вонята може да си остане и за после в ЕК, ако Барозу си я хареса, както направи с Кунева. Която, между другото , си заслужава , защото е умна.

Обичайното оправдание на престъпниците е Нищо не съм направил или Не съм аз. А когато става въпрос за някой, който е лъгал нагло цял народ - иди вярвай, че казва истината. Точно обратното е по-вероятно (т.е. пак да лъже). Мотиви за отмъщение - предостатъчно: 1. ГЕРБ са пряко виновни за изхвърлянето на НДСВ от парламента. 2. Не подкрепата от ГЕРБ на Миглена Кунева-Пръмова. 3. Подновяване на делото за заграбените гори в Рила. 4. Обвързаността в бившата тройна коалиция (при бясната антиправителствена пропаганда на червените бандити и при заканите на ДПС за стачки и масови блокади, няма начин НДСВ да стои настрана).

От отдръпването на подкрепепата към Първанова, НДСВ показва, че НАЙ-ЛОШИТЕ ПОДОЗРЕНИЯ за причинита за случилата се ИЗДЪНКА, се падат 1) за междуличностни отношения ИЛИ 2) на тайна договорка с БСП !!! .....а можехме да се държим (като Българи) един друг, пък дори и с компромис.

Истината е в Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски!

Антония Първанова сигурна ли е , че е чиста и коректна? Може ли мякой да ми обясни защо я наричаха Тони Фарма , когато беше депутатка в БГ? Може ли някой да ми обясни как с депутатска заплата се обличаше в маркови дрехи за хиляди, водеше дъщерите си на скъпи екскурзии и си плащаше скъпите процедури за поддържане и подмладяване? Как със заплата на български депутат издържаше двете си дъщери в чужбина? Я Б. Борисов да се самосезира и да направят преглед на доходите и и начина, по който живееше. Сега поне ББ е на власт и ако иска може да го направи.

Ти явно имаш сериозен правописен проблем :) В две последователни мнения допусна една и съща груба грешка. Следващия път, като пускаш мнение, провери какво си написала. А колкото до Желева - именно липсата на такъв проблем не позволява той да бъде предварително проверен. Стара практика на службите (не на комунистическите, на всички служби по света), когато твърдиш че на някой сестра му е камила, минава време, преди да се разбере, че тя не е камила, трябва да се провери, ама как, като не намираш сестра му? Понеже няма сестра де.... А за познанията и по комисариата, за който кандидатства съм съгласен, слаба ракия е. Не я харесвам, за това по-добре да ходи комисар, че като министър повече бели може да натвори.

Смаян съм от тези които се опитват да защитават кандидата за еврокомисар г-жа Желева и да оправдават резила и със заговори ,сценарии и т.н.!Ако ставаше дума за жената и човека Румяна Желева за българката Румяна Желева мога да приема подобна защита!Не мога да приема защитата на който и да е кандидат за висок пост,който се явява неподготвен /както каза Иван Костов/,да отрича очевидни факти пред 200 души,да проявява слаби морално-волеви качества и комуникативни способности, да говори английски на ниво шестмесечен курс и да не знае къде се намира Аденския залив!Не разберам и за какво е виновна Първанова?Искаме да си трае ,та да може по-късно да се открие лъжата на г-жа Желева и тогава резила да е за всички!Неуместно е и сравнението с Ирина Бокова - тя има проблем с миналото на баща си /виден коминист/,има проблем с племенника си -виден автокрадец,но самата тя е стойностна и подготвена личност , а на Запад преди всичко се гледа човека и тогава /донякъде/роднините !Конкретен пример -Барак Обама!Не се ли вижда ,че този провал е толкова вреден,че поне 2 правителства ще трябва да поправят последствиятя от него!Най-малкота ,което маже да се направи сега е незабавна смяна на кандидатурата и едно лично извинение от Б.Борисов пред ЕНП и Барозу за допуснатата грешка !

Защо ли не послушах родителите си преди 15 години, като ми обесняваха че тук, в България, нищо не се променя и няма да се промени. Че за обикновения човек живот просто няма. Рая!

първанова кажи за порното в което участваш и тогава говори за морал

Преобладаващата част от коментариите тук са просто жалки. От птичи поглед е видно, че това са мнения на хора с мафиотски манталитет. Казаха им вече, че това което д-р Първанова изнесе пред ЕП е верно, но те пишат ли пишат. Дано Еврокомисията не вземе да направи един анализ на тези писания, че да препише заключенията на българския народ. Но какво ще си помислят европейците за изказванията на Председателя на МС. Те също са в духа на мафиотското скрито-покрито. Е, кажете ми как ще се оправим?

Уплашиха се, ама здраво се уплашиха. Защото сега следва втори рунд, където ББ ще им разкаже играта. Ако не сте забелязали досега ББ се занимаваше предимно с бСП и донякъде с Доган. Но Доган така се е покрил, че е станал по-нисък от тревата и по тих от водата. Така че основния удар го поемаше БСП. Сега, след тази изцепка на антония Първанова се очакват масови репресии върху средния управленски ешелон на Царя. Тези хора на практика не бяха засегнати от чистката. Сега, заради глупостта на Първанова маса способни хора ще го отнесат. Или ще бият чело пред ББ с горещи молби да им прости. Той е доказал че може да прощава - справка минко Герджиков като зам. кмет на София. И тези, на които е простил и ги е оставил в управлението са му верни до гроб. Така, втората вълна от членове на ГЕРБ се очаква да бъдат бивши членове на царската партия. То и без това след като Царят се отегли няма към кого вече да показват вярност. Пък и членството в ГЕРБ е по-перспективно. Засега е абсолютно безмислено да се правят каквито и да е догадки. Истината е простичка - каквото каже ББ това ще стане. За добро ли, за лошо ли, но засега това е най-точната прогноза. Истината е че скандалаът се разрастна. И се включиха и други социалисти освен БСП. От тук нататък ЕНП има само един вариант - да цака социалистическите кандидати в Еврокомисията. Вече дадоха заявка за цакане на кандидата от Чехия. И ще го супурдисат яко без значение дали е свестен или не - важното е да го очернат максимално. А нашата е лесна. Ние изпихме горчивата чаша до дъно. От тук нататък може само да чакаме какво ще стане и да планираме наказателни мерки. Всъщщност ББ ще ги планира - има достатъчно бивши функционери от тройната коалиция които да го отнесат. Кой изхвърлен от държавната служба, кой следствен, пък и крайно време е този-онзи да влезе в панделата. Така поне всички които гласуваха за него ще бъдат доволни.

Koi te izbra tebe ... g-ja Parvanova, zasto mi se struva che az glasuvah za Kuneva, a ne za teb ... makar da sajaliavam 100 pati za izbora si ...

простия народец не си дава сметка, че това е ответен удар от Крадлив дедо, който беше грубо изигран от бившия му пазвантин. Мнозинството на боко тиквата гласува мораториум върху царските имоти, освен това не му дава пари от банката на цветелинка, която крадлив дядо честно си спечели чрез изнудване на Костов. Затова се пеняви така боко тиквата. Както има една популярна поговорка: Каквото и да ти разправят, знай, че става въпрос за пари!

Драга Маряна, малко си се пообъркала :) Кунева много пъти говореше от трибуната на български език. А Желева по протокол има право да говори на български, ако иска. Така че тук си в грешка, никой не се е подразнил от това. В случая Желева допусна груба грешка, че не говореше на български - всеки начинаещ дипломат го знае. Докато ти превеждат, ти си мислиш какво да отговориш, печелиш време. Не е проблема в Желева, тя явно не става за дипломат. Проблема е в умрялото куче - НДСВ и във актуалната му воня - Антония Първанова. Защото умрялото куче вони, ако не знаеш. Хубавото е, че вони за известно време само след като е умряло, после изчезва.

Приятелко (или приятелю), няма значение, не се влияя и от псевдонима който си избрал/а, помнякога и умни хора избират такива имена за да са инетерсни. Но коментара ми направи впечатление - ти явно си възрастен човек, в сърцето си носиш много озлозбление. Не си прав/а, няма значение какви са роднините ти, няма значение каква е партийната ти принадлежност, има значение КАКВО МОЖЕШ ! А онова мислене - комуноиди, не знам какво остава в миналото и ще си замине заедно с онова поколение, вече никой нормален човек не се интересува от коя партия си. Разбра ли?

Г-жа Желева беше предупредена от ноември за този проблем. Международните вестници писаха и коментираха. Имаше достатъчно време да се подготви, както за декларациите, така и с въпросите, свързани с хуманитарната помощ, които и задаваха. А за геогравските и изцепки да си чул, и това доста се коментираше. В края на краищата всеки чува и вижда това, което иска.

Стига сте врякари и стига глупости и че червените и жълтите били комбина!Всеки един от нас може да погледне изявленията на чуждестранните западни журналисти в момента в които се разбра на българския еврокомисар Меглена Кунева не е подкрепена от новото правителство. Реакцията на всички западни медии беше че България губи един достоен човек. Всички бяха доволни от работата на Кунева, от нейната компетентност. Между другото Кунева никога не си е позволявала в Европейския парламент да обели и думичка на български език. Желева това го направи и това подразни още повече комисията. България трябва да загърби политическите краски и деления на хората според това! След като хората бяха доволни от стария ни еврокомисар трябваше да го подкрепят и този срам сега нямаше да го има. Незабравяйте скъпи българи, че западните политици видя как Кунева беше избрана от листата на НДСВ, като депутат от ЕП, но тя въпреки че знаеше че ГЕРБ няма да я подкрепи и предложи за еврокомисар, отказа поста на депутат и предпомете да си искара мандата за осставащите 3 м- 4 м. за комисар. Това братя българи се оцени от чуждестраните страни и явно това им е реакцията, стига с тези простотии на червени, жълти, сини и нам кво си хората не са толкова глупави от вънка да видят качествата на един човек спрямо другия.

Първанова и Кунева са от една партия и е разбираемо тяхното поведение.Б.Борисов да смаже НДСВ с необходимия ресурс който притежава и всичко си идва на место.Н.Младеновов е най-слабия министър в това правителство и това трябва да се разбере най-накрая.Не му е мястото ни в министерство ни в Брюксел .

Мили Бате Бойко, Още от древни времена се знае, че всяко действие има равно по големина противодействие, но те не се уравновесяват, защото действат в различни тела. За това сменяй бързо кака Румяна и продължавай, но не се задълбочавай, че ще те боли повече от средващия удар. Много се вживяваш и обясняваш, а това означава, че се обвиняваш. Вземай пример от бате Сергей. Ти го плюеш, а той се смее и гордо върви напред.

Хайде да мислим патриотично: 1. Ако Желева не я вземат за комисар, връща се тук и остава Външен министър. И съответно омазва външната политика. 2. Ако я вземат за комисар, най-много да омаже помощите за Сомалия. Но пък няма да пречи на българската външна политика, щото тогава титлата и ще е Европейски комисар а не Български...

В Лисабонски договор, който ратифицирахме 8-ми от всички държави, има клауза, която разрешава илизане от ЕС. Що не вземем да се възползвам,е защото аз не виждам за чии сме там. А г-жа Първанова плюеше пяна от злоба на излушването. Не Ви прави чест, драга. На нашия казан никога няма да има дявол.

Не е тъпо. Кунева само си избра да заложи на куц кон и си носи последствията. Ако беше чак толкоз умна, нямаше да е така. Не отричам, че има много добри качества, точно благодарение на добрите качества на Кунева, сега тази климактеричка Първанова е в парламента на Европа. Щото хората гласуваха за Кунева, не за НДСВ и това се видя месец по-късно на парламентарните избори. Ако Кунева беше там депутат, всячески щеше да подкрепи Желева, колкото и да не я харесва. Мони Паси се оказва май единствения Българин в тази партия....

Учудена, не съм чул някъде да се е изложила с географските си познания. Което не важи за твоите правописни такива, за съжаление. И аз не я харесвам, но това което се случва е срамно за България. Можеха да вдигнат пушилката тук, предварително, не да чакат до последния момент, ако наистина ги е еня за България. Явно обаче единственото за което ги е грижа са собствените им банкови сметки.....

На калпав ...., вълната му пречи ! Като ги пращат само по политическа пренадлежност в ЕП , а не по пригодност и възможности, така се получава. Дано пожарникарчето се огледа с какви хора е направил екип и да се спре да се бие в гърдите, че то свят му се зави от провали с Желевата, с Маргините, с Божидарчетата и Симеончовците. Сега на ред да му пръкне някое резилче е Федосовката, че то и на нея не и се затваря устата с говняна клечка. Много има да си пишеме по форумите, ако ги оставим и тези да изкарат цял мандат!

Има ли някой грамотен европеец да не разбра що за племе са българите? Завистливи и доносници. А праведната госпожа къде беше, когато нейните съпартийци разграбваха земята ни? Срам!

Чакам да публикувате коментара ми от 17часа и 09 минути!