Сагата около Желева се заплита

В сряда не е имало среща на председателя на ЕК Жозе Мануел Барозу с председателите на групите в Европарламента на ЕНП Жозеф Дол и на социалистите и демократите Мартин Шулц, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Сагата около Желева се заплита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казано е:влизаш в политиката,спираш бизнеса!Балкански тарикътлъци не вървят в Брюксел.

Ами тогава занеси цветя на паметника на Т.Ж., ние обрахме много от негативите от наредбите им в образованието тогава, освен че ти отиваше лятото, отиваше цялата есен по бригади , за облеклото да не говорим, искаха униформа , ама плановата им икономика не можеше да я произведе и номерацията 42 и 44 свършваше, не те пускат в училище отиваш на изслушване при директора като престъпник, викат родителите, искат бяло поло, ама имам синьо, не може, а бяло няма по магазините, връщат те от училище , викат родителите ти и други простотии да не ги изреждам, най-голямото унижение ,въвеждането на УПК, за 2 месеца учиш и се явяваш на държавни изпите на материал, който умниците учат по три години, ако не те приемат висше задължават те да работиш по специалността, ако нямаш връзки значи работникна тръстиката, говори си колкото си искаш на английски на тъкачния стан, баничките, шевната машина и т.н.Ще работиш, защото другата година не ти позволяват да кандидатстваш.Така , че има и по-лошо, не се оплаквай, ами отиди занеси едно цвете на паметника , вече ти казах на кой.

Какви 300 лв., за копане на лозе , лук и др. месец през лятото се вземаше 23 лв., а есенна бригада от 3 месеца бране на грозде , домати и др. по 13 лв. Имат основание да се съмняват, но и аз се съмнявам , че не си спомняш добре. Оставяше ни половин месец да учиме и накрая класни работи , сбъркваха ни защото гимназията ни беше с изучаване на чужди езици и всеки ден имахме по 7-8 часа. Комсомолските мероприятия са ми били винаги много далечни, но активистите ходеха и там отделяха няколко часа.

И на мене това ми направи най-силно впечатление, това е черешката на резила, не желая да коментирам нито едната , нито другата, не ги харесвам.Прочетох едно друго писание в друг форум, твое ли е не зная, но ми харесаСега, следващият ход бил:В.Р. -посланик във Франция.Мотиви:Много му се искало, това му била детската мечта.Всичките мотиви май са им такива и резилът ще продължава в следващите серии, само с мерак става ли, да става, свидетели сме вече две десетилетия и няма какво да ни учуди, лошото е че и младите така ги учат, важното е силно да желаеш нещо и то ще се сбъдне, желанията по призумция са равни на качествата или ги заменят.

ЛУЛЧО кретеноидно комунистче, много, ама много ще има да чакаш да си иде ГЕРБ. Тепърва ГЕРБ ще ви разкатава фамилията на кримита, белите якички, дребните, средни и едри бандюги наи-вече на комунягите.

Позорна ситуация, битовизми... Това са коментарите относно Желева. Кое му е позорното, питам аз. Замесена ли е Желева в конфликт на интереси или не? Да или не? Във въпросите към Желева няма нищо срамно. Тя затова е там, да я питат и винаги да е готова да даде отговор. За тълкуванието битовизми (употреби го Цецка Цачева) ще поспоря. Битовизъм е, ако някой в Европарламента попита Желева вярно ли е, че мъжът и си има любовница. Вярно ли е, че Желева е спала с Бойко Борисов. Вярно ли е, че е кръстила котарака си Барозу. Това са битовизми. Обаче доходите в семействата на депутатите са твърде сериозно нещо, за да са битовизми! Имаме вече горчив опит - ако се гледат данъчните им декларации, депутатите ни поголовно са бедни като църковни мишки. Но имат богати роднини - съпрузи, родители, деца... Тоест, играят си с държавните пари на тука има, тука нема. Ако няма никакъв конфликт на интереси, какъв е проблемът на Желева?

TAZI JELEVA MAI E OT NAGLITE

...Няма да се учудя, ако европейските чиновници се споразумеят и оставят това недоразумение Желева на поста... . Няма да си единствен,защото и аз смятам,че точно така ще стане. Учудени ще са болшинството,които /с основание/ считат,че с политическата кариера на Желева е свършено. Не забравяйте,че съвсем наскоро великата Европейска народна партия /ЕНП/,чиито евродепутати са бошинство, я направи свой заместник-председате което,вероятно,искри съжаляват. Но стореното,сторено! И сега за неоконсерваторите от ЕНП е невъзможно да се разграничат от своя,така да се каже,ръководител. Въобще,циркът е пълен - с тази динена кора,която им подложи наш Бобо! Така,че наша Руми няма защо да се опасява - последните информации от Брюксел сочат,че ЕНП е започнала срамни пазарлъци със социалисти,либерали и други в европарламента, свеждащи се до най-обикновен шантаж - ако вие не утвърдите нашия кандидат и ние няма да пуснем вашия /в случая - словашкия/ - ако ще и да е златен. Мисля,че всички мислещи хора във форума разбират за каква мръсна и срамна история става дума!

Всички български евродепутати от левицата в хор запяха срещу Желева, разбра се вече. Не беше убедителна, то е ясно, но я се поставете на това място, отивате за едно, а ви атакуват без дори да са изслушали някакви идеи за ресора. Тъпо е и доста явно насочено. Пита ли се някои защо левитв са толкова недобронамерени? Заради разкритията пред ЕС за техните далаверки. Сега по махленски си връщат. Чудя се с какво брюкселските депутати са по различни от нашите? Засега няма официално заключение от някаква проверка, така,че спестете си негативизма. Не забравяите, че има вариант и Желева да е права, хипотетично, но има! Да не изпадаме в крайности преди да има нещо доказано.

Като съветвате ГЕРБ да подгони и натика в миша дупка царисти и социалисти,бате ви Бойко към кои го причислявате?Защото от страна на социалистите завърши в Симеоново,беше преподавател там ,отказа да се деполитизира в МВР и охраняваше Тодор Живков.От страна на царистите пък охраняваше царя и беше генерален секретар на МВР.

ББ е едно недоразумение - и фактът, че много хора се надяват да ги оправи говори колко са наивни. Ще намажат клакьорите около него - а останалите ще духат супата. А какво се кахърите около Желева, да сте я чували преди препоръката на ББ? От където е дошла - там да си ходи, в България все още има много достойни хора способни да заемат нейното място.

Браво,нея! Абсолютно съвпадение с моето мислене. Чудесно написано.

Да Винчи - прав си. Хищника Първанова готова да скочи върху заблеяло ми агънце

IMA PREDVARITELNA UGOVORKA SAS SOZIALISTITE PSE V EP: AKO PROVALJAT ZHELEVA NJAMA DA IMA ODOBREN SOZIALIST.NJAMA DA IMA NOVA EK NA 29 JANUARY.

Ще поръчам на Цуци да фалшифицира всички възможни регистри и ще направя от Румиту една невинна девственица!

Най-много са бъгарските евродепутати от ГЕРБ. Има от Атака и от ДСБ. Те защо не я подкрепиха? Защото тя е боклук, затова.

Ето показахме си рогата и в ЕС. Наздраве да ние. Успяхме при първия ни редовен избор на комисар да побългарим избора и да станем на резил не само ние а цялата Европейска комисия и ЕП. Много хора казваха, че когато България влезне в ЕС то ЕС ще тръгне надолу. Като, че ли са били прави.

Защо забравихте предаването ПАНОРАМА, в което се видя прекрасно културния, интелектуалния и образователен потенциал на Желева?Там, освен неаргументирано отрицание и неаргументирани празни твърдения, не чухме нищо друго!Госпожата , освен английски, за жалост не знае и български език!Бедно мислене, беден изказ, но нагло поведение! И въпросът не е дали сега ще бъде избрана!Въпросът е : ако я изберат за еврокомисар, какъв резил, каква некомпетентност и какви последствия/ и за България!/ ще има от действията на тази изключително неграмотна и безпардонна личност! Погледнете Фандъкова!Същото ще е !

Да коментирам, граги ми Да Винчи, без да съм психолог. В грешка си. Театърът не е свършил, а най-силният в първото му действие е почти хистеричната гримаса на кандидатка, нейните ръкомахания и посточнните за АААквания за ЪЪЪквания при всеки пореден въпрос от питащия, напомнящ и, че се връща на вече зададен въпрос, за който иска пояснения. Психолозите го наричат фрустрация и то се проявява и в седващото действие, както на кандидатката, така и на патрона й ББ и опасявам се е излюстрация на изявите на цялото правителство. Все пак е добре да се произнесат и психолозите, може и заедно с психоаналитиците. Най-яркото се прояви в агресията на кандидатката към Първанова, която все пак се овладя достатъчко при посрещането й.

Няма да се учудя, ако европейските чиновници се споразумеят и оставят това недоразумение Желева на поста. Но последиците ще са катастрофални за страната ни. Ще чакаме от умрял писмо (европари)!

ЕХ РУМИ, ЗАРАДИ ТЕБ И ТВОЯТ БОЙКО, КОЙТО ОЗЛОБЯ И НЕЗНАЕШЕ КОГО ДА ОБВИНЯВА ТАЗИ СУТРИН!!!!!!!

успя да се справи - разтури ВИС и СИК, но все още съществува и завзема освободените позиции ТИМ. Кога ли и ТИМ ще отстъпи пред ЗАКОНА и ПРАВОТО! Зависи само от нас - гражданите!

със сигурност Бойко или негови приближени четат форумите или коментарите в нета. направи ми впечатление че снощи по новините цитира точно някой от мненията тук. ТОВА МЕ РАДВА - защото мога да му кажа в очите - СМЕШНИК !!! ако продължава да се прави на каубой ... следващия мандат е на БКП. ГАРАНЦИЯ !!!

Не става въпрос за физически качества само-спор няма не отива на конкурс за красота.Говарим за интелектуални и ум,които очевидно не са и достатъчни за там!

в БАН, както и навсякъде, има и силни и слаби учени, нито институцията БАН е индулгенция за отделен човек, нито работата на един сътрудник на БАН е достатъчна за характеристика на цялата институция. Така, че ако наистина Р. Желева е работила в БАН това нищо не означава. Но един бърз преглед в Google scholar показва, че R. Jeleva има само една публикация в чуждо издание - по критериите на БАН това е напълно незначително като продукция.

Желева е поредното ББ недоразумение!

айде Тиква, задействай се: фалшифицирай Търговския регистър, набий евродепутатите, премести Грузия в Близкия Изток и заличи от картата Аденския залив! После само остава да извадиш на пачата един документ че е девица, и тя ще бъде най-добрия еврокомисар!

pisna mi ot tiq socialisti4eski bokluci, Bate Boyko hva6tay se zdravo i gi ma4kay tiq mizernici

Не съм имал възможност да се запозная с материалите по представлението което г-жа Желева е изнесла в Европейския парламент но ако твърдението ти, че Желева не знае къде се намира Грузия е верно, то тя отдавна е преминала степента на некомпетентност не само за длъжноста еврокомисар, но и за министър на външните работи. Да ни управляват подобни индивиди си е чисто наказание не само за Европа, но и за България. НЕ ЗНАМ КОЙ И КАК РЕДИ ЛИСТИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО ИЗБИРАМЕ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ В УПРАВЛЕНИЕТО, НО ЯВНО ТОВА НЕ СА ЧИТАВИ ХОРА.

Един нормален въпрос - абе граждани, вие как си представяте нормален и сериозен човек, професионалист, заемащ поверената му от българския народ високоотговорна длъвжност министър на външните работи и с това дипломат номер едно на РБългария да си помисли дори за миг да изостави своята работа и отговорност към нацията, както и дадената конституционна клетва в Народното събрание и да се хвърли в авантюрата да става някакъв си второразряден еврокомисар? Умът ми не го побира, също и моралът... Според мен това също от законова гледна точка представлява върховно престъпление - клетвоотстъпничество от действащ български министър и поведение достойно за обществено и правно порицание. Същото се отнася и до действията на предишния просветен министръ г-жа Фандъкова. Срам, срам и възмущение! Народе, пази България!

Преподавателят ББ изпитва РЖ по география: -Кажи, Руми, коя е столицата на България: А) Одрин; Б)Скопие; или В)Атина? Букурещ!- отговаря Румиту. Правилно, защото вярвам в теб! потвърждава ББ.

Ех комуняги няма да ви уврат кратуните.

не си прав. човек стане ли публична личност трябва да е готов да поеме всякакви удари. самата желева не е красива, но поне може да направи нещо за да омекоти външният си вид, а не да се облича и гримира като селска к...а!

Бойко Борисов се пънеше, че ще е безкомпромисен към всеки от неговите хора, ако нарушават ЗАКОНА, нали всичките му критики бяха към бившите управляваши км нарушаване на Законите, е сега си признай и отстрани Желева това изисква обещанието ти пред избирателите, имай достойнство законите са за всички и независимо на хартия ли е била тази фирма , щом я прадала значи е струвала пари и това са икономически интереси. ЗА БОГА БЪДЕТА ПРИНЦИПНИ , ОСВЕН, ЧЕ Е НАРУШИЛА ЗАКОНА ТЯ БЕ НЕКОМПЕТЕНТНА ЗА ДВЪЖНОСТТА ЗА КОЯТО КАНДИДАТСТВУВА, ТОВА Е ОСНОВНОТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕ И КОЙ Е ИЗВАДИЛ ДАННИТЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ЗАКОНИТА ЗА ВСИЧКИ.

Г-да пишещи, защо не прегледахте регистрите докато беше на власт Светата троица, да видите техните кирливи ризи и да коментирате, Само че , тогава си мълчахте и бяхте съгласни да ви крадат, да богатеят на ваш гръб, но бяха добри защото не закачаха статуквото. Българинут не приема промени и който иска да направи такива е лош, но иначе бсички искат да живеят като на запад . Да ама не, както казбаше П. Бочаров. За да живееш по- добре, трчбва и да се промениш, което за нас е АБСУРД

Наглите - нека те да са еврокомисари, на ротационен принцип :)

не знам защо подкрепяте желева, по новините снощи се видяя как злобее, докато Първанова имаше ерудиран вид. Освен това с какво е известна Желева? Първанова ми е направила добро впечатление- не съм от НДСВ- още когато съм я гледала по телевизията за някакви схеми за източване на инвитро фонда беше май. Имаше твърда позиция и се беше опълчила срещу далаверките. Браво Антония, достойна жена си, продължавай така, името ти е известно без да си подлога на някоя политическа партия!

подкрепата за ивицата ``газа `` я свали-кокошка

Не плюйте по Първанова, тя няма никаква вина - това го знаят всички, които видяха представянето на Желева. А и проблема на Желева, съвсем не е конфликта на интереси, а пълната некомпетентност и неадекватност. Аз смятам, че тя подведе Борисов и е удивително, защо той не го признава и не предлага друг за комисар. А ако трябва да избирам между Желева и Първанова, категорично избирам Първанова. По много причини, една от които е естетическа.

ТРЯБВА ДИ СИ ПЪЛЕН ДЕБИЛ ЗА ДА ГЛЕДАШ ХОРАТА В ОЧИТЕ И ДА СИ ЗАПУШВАШ УШИТЕ ЗА МНЕНИЯТА НА ХОРАТА

отново се доказахме като типични българи с гадните си коментари за Румяна Желева, не че на мен ми е симпатична, но на много малко хора господ е дал физическа красота и коментара за бобъра е доста гаден . Пътувала съм от време на време на запад и това което ми прави впечатление, че гледат на човека като такъв , а не коментират непрекъснато физическите му недостатъци при първа възможност. Тази жена е там не като мис България , а като Еврокомисар.

Бойко е крайно време да почне да лансира млади талантливи и финансово слаби млади хора стига е лансирал милионери и техните синчета. Е дойде моето време - Сивушка сдаде багажа. Ние с Белчо сме на ход.

Преди харесвах политически злоупотребяващата със затихващата си сексуалност Антония и бях склонен да и простя кариерата, която направи в политиката, като се колебая дали на плац Пигал нямаше да е по-успешна? Сега вече съм сигурен! Да!!! За съжаление, докато слушах и гледах Желева как се гъне и как се оправдава, ми стана жал за нея. Жал, че беше като в небрано лозе и не е за тая работа, за която се цани. Но да оставим Желева, нейната некомпетентност си е нейна и на Борисов работа. По-важното е, че гнидите от БСП,НДСВ и ДПС се опитват да бъдат морални съдници, когато са затънали в престъпления и носят основната вина за незавидното ни дередже през последните 20 г. Марш в ъгъла, изедници, крадци и разбойници!!!

САМО МОЩНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ КАТО В ХАИТИ ЩЕ ОПРАВИ ПОМИЯТА В БЪЛГАРИЯ

В ПАРЛАМЕНТА ВСИЧКИ СА БОКЛУЦИ - ЕДИНСТВЕНА ИМ ЦЕЛ Е ДА ЗАБОГАТЕЯТ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИТЕ БЕДНИ ХОРИЦА

Защото защитава себе си и избора си от курвенския номер, който му спретнаха! Едва ли му е до РЖ, но е прав да настоява, а не - иди ми, дойди ми!

ЖЕЛИВА, ИДИ СИ НА СЕЛО ПРИ ПАТКИТЕ! НА ТЯХ ГОВОРИ ОБЩИ ПРИКАЗКИ!

Тази провинциална невръстеничка няма нито фасон нито НЕОБХОДИМИТЕ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ да бъде ЕД. Тя и за външен министър не става. Правилният ход, който би издигнал в очите на всички сега управляващите е незабавно да предложат друга кандидатура ! ! ! ! Преди това обаче да мине през публичен диспут ! ! ! !

До болните от герб! Гербави, озаптете вашия умопомрачен главатар ББ, защото той, изпаднал в транс на злоба и самозаблуда, ще продължи да нанася щети, както на България, така и на самите вас!