Депутатите вече дават биометрични данни

Започна снемането на биометричните данни от депутатите за новата система в парламента, с която гласуването с чужди карти ще стане невъзможно.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите вече дават биометрични данни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така ще бъде,докато от афропейци,станат европейци.

Напрактика искат биометрични данни ,но не и адресна регистрация....

Интересно само кой е спечелил обществената поръчка и колко струва системата на данъкоплатеца дето освен това им плаща и заплатите...

Абе и биологични материали да дават все тая !

Преди си оставяха картите на други да гласуват, а сега освен да си отрежат по един пръст, само и само да не са в залата!

Гласуването с чужди карти е нарушение,на правата на един народ.Колко законнизакона има в тази държава,ако изобщо има такива.Тази измет наричаща себе си народни избраници е краино време да се дисциплинира и да да се научи да,че освен партии има и морал и лична отговорност и съвест ако тази дума значи нещо за тях и партиино-мафиотските централи.Всяка система която може да накатра тази пасмина да си заработо чесно заплатите е добра.Краино време е да се приемат законодателни решения които да изхвърлят от парламента тези които не се появяват с месеци в залата и се правят на по велики от тези които са ги избрали.Краино време е да разберат,че по велико от народа няма и това е в основата на истинската демокрация.А докато стане това ще си живеем във виртуална такава.

хаха - 240 броя престъпници, докъде го докарахме? Ако можеха да видят това учредителите на първото Велико Народно Събрание сигурно щяха да искат да сме още под турско робство! Щом депутатите лъжат и гласуват с чужди карти, какво остава за другите в нашето мило , но и понякога нагло общество :((( - е това е резултата от 60 години управление на БКП!!!

Биометричните данни са сами по себе си тежко нарушение на човешките права. Как може тези, които представляват демокрацията да приемат подобно нещо ?! Безсъзнателни типажи от които се очаква да защитават правата на гражданите !!! Те своите права не защитават, та нашите ли ?! Невероятно е с каква скорост се внедряват фашистки и комунистически практики в обществото без никаква реакция....

Дали има някаква функционална връзка между дезинетресираните избиратели и изобретателните народни представители. Май има.

След гласуването на измененията за ГМО тези отпечатъци ще влязат в употреба за друга цел........

СРАМ И ПОЗОР ЗА НАШИТЕ ДЕПУТАТИ. ТОВА ЛИ Е ЛИЧНИЯТ ИМ ПРИМЕР ?

Аз имах по-ефтино предложение - да гласуват с дебитните си карти в които получават депутатската си заплата. Цхеква си картата, въвежда валидният си ПИН - същият с който могат да се теглят пари и си казва мнението: За, Против или Въздържал се. Тогава щеше да лъсне колко си вярват един на друг нашите депутати и дали биха си доверили заплатната карта на друг.

да им режат по едно пръстче всеки път като гласуват с чужда карта, ще излезе доста по евтино. Пък и ще имат само по 10 опита.

Сега вече по-лесно ще ги вкарват в затвора-всичките им данни ще са в МВР..

какво ще им мерят?

след някой друг месец на всички ще бъдат взети отпечатъци за нови документи технологиите позволяват те да се съхраняват само в документа но милиционерите на борисов ще ги събират в база данни в мвр деградацията е пълна връща се тоталитарната държава

Дано и в ЕП прочетат тази новина и ако на някой там след вчерашната простотия българска Първанова не му е станало ясно що за народ сме, да му се изясни. Има ли друга цивилизована страна, в която парламентаристи не ходят на работа масово и гласуват с чужди карти?

Сравнете тези отпечатъци в базата данни на МВР. Може да излезе нещо интересно! (някой скрит престъпник)

Да не се окаже ,че някои от депутатите са слезли от балкана!?Най-после един проблем нерешен от двадесет години намери решение,благодарение на ГЕРБ.Мисля ,че един по един и другите многогодишни нерешени проблеми ще намерят своето решение от новото мнозинство,а комунистите знаем ,че ще плачат за загубените си придобивки.Предполаг ,че ще изпаднат съвсем в паника като притиснат бойните им групи в столицата ,а и извън нея и няма вече от къде да си пълнят партийната каса.

Днес - биометрични данни, утре ще ни имплантират чипове. Все в името на сигурността или поне на удобството.

ха така, нека им вземат пръстови отпечатъци, че и с една табелка да ги снимат, та после да не се губи време и направо да отиват в затвора! а простака велчев да прочете прословутата реплика на Франклин: Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither - понеже сигурно не знае английски, да повика желевица да му го преведе, на която, както вече цял свят знае, английският и е повече от отличен!

Я дайте малко пояснения ...... що е то биометрични данни според МВР ..... че моята тъпа глава нещо не разбира.... отпечатъците са част от биометричните данни които включват снемане на матрица от ретината на очите основни физически показатели(ръст, тегло и т.н.) зъбна картина, матрица на лицево челюстните кости, родилни петна и белези, татуировки и т.н. Та ако МВР благоволят хайде най накрая да кажат какво включва тяхната трактовка на този термин.

Може би някои хора се страхуват да се навлезе в личното им пространство, защото има какво да крият. Аз нямам какво да крия - Много ме кефи такова изказване. С такова извинение и в г.за ще ти бръкнат, защото видиш ли ако не даваш може да криеш нещо! Егаси недодяланите кратуни! АЗ НИЩО НЕ КРИЯ, НО МИ ПИСНА ОТ ПОЛИЦЕЙЩИНА!!!

Предлагаме и нови седалки, помнещи формата на гъзовете им...За Фидосиева и подобни - двойна седалка без допълнително заплащане! Повечето и без друго гласуват с гъза си....

Как очакваме да ни защитават хора, които не уважават собствените си права. Дадоха да ги маркират като крави, от тия ли се очаква да гарантират демокрацията ??! Отново повтарям, че депутат означава сенатор, представител на народа, не машина за гласуване ! Колкото и да са ни несимпатични, те са единственото което за 20 години постигна демокрацията у нас. Това, което правят Герберите е фашистко или комунистическо, но при всички случаи - тоталитарно и недемократично !

Трябва и клизма при всяко влизане в Парламента!

И Д И О Т И !!!!

И нека да се подслушват от полицайте телефоните само с подпис на служителя и ще настане мъка за БГ-мафията!