Реакции: От жълт картон за премиера до психо атака на БСП и НДСВ

Представянето на Желева не е приятно за България и е определено "жълт картон" за министър-председателя, за подхода му към европейските институции и европейската политика, заяви в кулоарите на парламента бившият премиер Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Реакции: От жълт картон за премиера до психо атака на БСП и НДСВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, защо въпросите към Желева да са саботаж? Понеже са нелицеприятни за нея? Волене, приеми, че хората имат право да задават и нелицеприятни въпроси. В момента наблюдаваме парадоска Костов: който не е с нас, е против нас. Става изместване на темата - от конкретно поставения въпрос (има ли или няма конфликт на интереси?) към лично-партийни параметри (за нас ли сте или против нас?) Така излиза, че всеки, който задава на Желева неприятни въпроси, прави саботаж. Тоест, щом сме на власт, ще правим каквото си искаме, и който ни пречи, е саботьор. Философията на тираните. Впрочем, Волен няма смелост дори да бъде тиранин. Поведението му по-скоро е поведение на пудел.

Е как-разбира се.Друго си е да е от котилото на станишев.Те уважаеми другари и другарки се раждат със всички необходими знания и опит.Те наследниците на хората които ползваха всички облаги от времето на БКП,а после оплюха и писаха мемоари и спомени как всички те са се борили срещу ЖИВКОВ и не са били съгласни с управлението им.Е какво да очакваш от техните издънки.ЖАЛКИ НИЩОЖЕСТВА!Да ме карат да се червя и да се срамувам заради тях пред моите партньори в чужбина.Кой уважава интриганти,клюкари и доносници?Под какъвто и да е предтекст.

Sramuvam se 4e sam Balgarka -sled izkazvaneto na Parvanova...-se6tate li seza kazana v pakala-za6to na balgarite ne im trqbva paza4--ami koito se povdigne drugite otdolo go darpat---iotarvane NQMA.Nai mnogo boli kogato te zlepostavi --balgarin....e Parvanova za poreden pat pokaza 4e sme---LO6 MATERIAL...Dano e dovolna ot sebe si...Az NIKOGA NE BIH GLASUVALA za kandidat za kakvoto i dabilo 4lenove na BSP ili NDSV.SRAMUVAM SE ZA TQH 4E SA BALGARI...

С избрания си ник само си позор за КГБ. Спомни си лозунга на Дзержински: Горещо сърце, чисти ръце и хладен разум.Нито едно от тези качества не притежаваш, а те са важни даже и за противниците на БСП, в ролята на какъвто се изявяваш ти лично. Май по ти прилича да се запишеш като доброволец при Сидеров.

Волен каза истината. Той винаги казва истината. Мръсна твар са комунистите.

Пука ми.

И СИДЕРОВ СЕ ЧАЛДИСА!!

Тук няма гаф, тук има саботаж от БСП и НДСВ Волене пази се комунистите са на всеки километър може някой да те дебне в гръб дори в този момент .

от отговорите на тая пудра, относно положението в Конго. Това не било нейна работа, а на нисшия персонал. Тя си мисли, че ще седи в кабинета в Брюксел и от там ще командва по-горе цитираните и няма да и се наложи лично да лети до Конго, че и до други страни, където има нужда. Това показва, че г-жата хабер си няма от работата на хуманитарен служител. Данка дето я отвлякоха пиратите сигурно по-добре щеше да представи. Момичето 4 г. с това се занимава.

Да изпратят Малкия Маргин за еврокомисар. И той е човек на ББ!

Приказката пак се повтаря...ето иде спасителя на народа... Той е велик владетел и повелител на доброто! Всички са възхитени от него и са в очакване да стане най-накрая жадуваното ЧУДО, но уви... Само надеждата умира последна!!! За съжаление скъпи сънародници и до днес няма кой да промени края на приказката за България. Фактите говорят сами за себе си. Докато всички дошли на власт тук продължават да си правят експерименти, няма управия. Всички депутати и членове на ПГ на ПП ГЕРБ са неопитни и нямат дори най-малкото желание да научат нещо повече. Какво добро ни очаква?!? За съжаление прогнозите и този път не са добри, но това не им пречи само да се бият в гърдите и да демонстрират висша форма на демагогия!!!!!

Както винаги, ДРУГАРЮ, пак с общи приказки, по комунистически. Я кажи, ама конкретно, за какво трябва да плачем за Станишев? Че ние плакахме по време на неговото управление. Да се скрие гадината и да не се обажда поне четири години. И другарите му също.

още нещо: ако Желева беше се поинтересувала от културите на някои азиатски народи, напр., можеше и сама да прочете, че ЧОВЕК МОЖЕ ДА СИ КУПИ МЯСТОТО, НО НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ РЕПУТАЦИЯТА И УВАЖЕНИЕТО. то, хубаво, ще го прочете, ама какво ще разбере?!?!

какво става тук?какво очаквате от държава ,където от 20г се управлява от мутри,простаци и некадърни псевдо политици?а народа,още по ..........Б.Б направи голям гаф като я направи външен мин.и сега иска да се оттървее от нея .всички са еднакво интелентни,пожарника ,бодигард,мутра ииии бог да ни пази

Като сравнявам г-жа Желева с г-жа Кунева, та ми се плаче!Такава излагация...!Боже, прости им!

А нейният съпруг вместо да пече чушки да беше погледнал декларацията й? Все пак нали бил юрист

Предстои тепърва да се докажат или не твърденията на първановата истерия. Но дотогава никому не можем да обясним що за мърша сме. -справка История на България.

Трагедия по български. Отврат! Има ли на света друга нация, която да плюе и резили правителството си и неговите представители-няма! Когато едно време предложили Пенчо Славейков за Нобелов лауреат по литература се юрнали всички невежи да го оплюват и познайте все българи били /а той със сигурност е щял да спечели/. Е, за това всички балкански народи имат Нобелисти, а ние не. Е, за това и на Пенчи Славейков гроба му е в Италия. И последно - ако някога, някъде се роди гения на злобата и завистта и предателството - той непременно ще бъде българин!

Борисов: Има по-трагични кандидати от Желева Борисов Имa u по-трагични кандидати от Желева

много си отворко гледам кат ги разбираш що не помогна на скумрията да не се излага а???

А Сидеров с държанието си на слуга, наистина съсипва АТАКА!

Рекорд на Гинес - толкова много простития събрана само в един форум!

Кой е тоя Станишев?

Този чичко от форума дето се е писал 767, направо се е наакал:) Дядо каза , че по- голям малоумник( това е негова дума)не бил срещал!

КОЙ БЕШЕ ТОЗИ СИДЕРОВ,НЕЩО НЕ МОГА ДА ГО ИДЕНТИФИЦИРАМ!?ФУТБО ЛИ БЕШЕ,РЪГБИСТ ИЛИ ПОДЛОГА?!!!

За последен път се убеждавам че Б. Б така и не можа да си подбере екип вкл. и за еврокомисар. на калпава ракета - космоса й крив..... жалко за Кунева.....

НЕБЯХТЕ УДОВЛЕТВОРЕНИ ОТ СКАЛЪПЕНИЯ СКАНДАЛ ДРУГАРКО СТАНИШВФ ДА ПРЕДОСТАВЯТЕ НЕВЕРНИ И ИЗМИСЛЕНИ СЦЕНАРИИ НА ПРЕСИ И ДА ПЛАЩАТЕ НА ДРУГИ ПОЛИТИЦИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА. ОТИВА СИ БСП ЗАВИНАГИ СЛЕД ТАКОВА ПРЕДАТЕЛСТВО ЗАВИНАГИ

Какво значи С жените така не се прави тя не отива в конкурс за красота, а ЕВРОКОМИСАР , там има значение, честносттта, компетентността и т.н. Да се беше доказала като такава, аз лично това което успях да видя тя не ни защити и има голяма разлика между нея и Меглена Кунева, макар да не съм симпатизант на НДСВ. Костов е прав, трябваше да се подготви по-добре подразбирайте какво значи това. Ами той Бойко много жени сложи на важни постове на какво разчита не на квалификация а на това, че ще се подминават гафовете им защото са жени, а верно той мъжете ги ПОБИЙВА като приятеля на дъщеря си.

Грозно,страшно грозно да гледаш как една жена лъже и те гледа в очите.Срещу нея стои Европа и тя лъже.Лъже и от мое и от тмое име.Румито си мисли че срещу нея е мъжът и да го врътка като иска.Ние изпращаме в Еврома елитът на нацияна а не джебчийки от гара Левски.Не знам какво Премиера харесва у нея.Тя и за е... не става ама той пък може и да не прощава.За жаласт това ни е националния отбор.Просто толкова си можем.Милата тя просто беше безпомощна.И аз съм гласувал доверие на тия хора .Съжалявам.

не е препоръчително днес да четете чуждата преса- води до изчервяване

гледах по телевизията- много жалко прадставяне и срам за България.А какъв еврокомисар имахме, г-жа Кунева, а? Може ли да се сравняват двете? Срам е резил за страната и за правителството с тази кандидатура. Ако това е най- подготвения човек за еврокомисар от бг то какво остава за другите от това правилелство

си получи заслуженото.Не може до безкрайност едно крадливо и нагло комунистическо-мафио недоразумение да минава между капките

Няма друго такова животно като БЪЛГАРИНА! Ьатова в ада няма дявол при казана с българи! Когато някой тръгне нагоре, другите го дърпат обратно! Скапаните комунисти не пропуснаха момента да осерат Желева! Осраха народа, живота в тази държава, и понеже изгубиха изборите, сега мацат навсякъде. Няма друг такъв народ! Как е възможно.. Да се разединяват на такова място, да си излагят кирливите ризи пред такива хора.. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! Срам за отрудения и изстрадал народ, който всъщност допуска всичко това, като търпи червените отрепки... Станишев тръгнал да дава мнение.. Скапан русофилски цървул..

Аз съм зад Любка Качакова! Тя каза: Най-доброто правителство на България е това на Н.В.Цар Симеон Втори. Второто също така добро правителство на България е на г-н Станишев с мандат на г-н Доган и с Височайшата Подкрепа на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски. Костовисти, срам ме е от вас. Имам подкрепата на Милен Велчев - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, на Н.Василев - чудесен организатор, продал БТК на най-високата за времето си цена, на г-ца Хачикян - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова, да не говорим за младежкия ръководител на НДСВ Делян Пеевски и неговата стройна мамка, и за войника на партията, баща, отгледал гальовно син - превъзходен трафикант - г-н (как му беше името), а имам подкрепата и на г-н Влахов - пиеше силно, но с мярка в името на Царя. Ще продължа, но сега ви казвам: долу Костов, искаме си Царя! Всъщност, къде ли е сега Н.В., за да му цункам сластно крайниците?

НЕЩАСТНИЦИ, ХЕМ НЕ ЗНАЯТ, ХЕМ НЕ МОГАТ, ХЕМ ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН?????????????

За психоатаката съм съгласен. В смисъл на Атакатана психото Сидеров! Абе още ли мисли някой, че този е нормален?! Не стана ли ясно и на най-тъпия кретен в тази държава, колко е зле този парламентарно представен фашизоид?! Как от 100 мнения има 94-5 негативни и този продължава да твърди обратното. А, да, премиерът ни също!

Стига паника и не хулете Желева - тя не е виновна!Виновен е българския подход,на който се довери и Борисов - не се доверявай на професионалисти, а на наши хора! На този принцип многократно в нашата история са обезличавани истинските професионалисти,за сметка на напористи партийци!ПРОФЕСИОНАЛ ОПИТ У НАС ТИ ТЪРСЯТ, АКО ЩЕ СТАВАШ ЗАВАРЧИК, ШОФЬОР, ИЛИ ФРИЗЬОР НАПР.!

Най-после ЕП разбра кои са мутрите в България и кой ги подържа.Не винете други партии за това.Има документи,които доказват лъжите на Желева,а ако Бойко не е проверил навреме това ,то си е за негова сметка и е крайно време да спре с оправданията си по най-тъпия начин.Сидеров вече е твърд нагаждач и за нас вече не представлява интерес.Жалко,че съсипа Атака.

Колкото един народ е по-прост, толкова повече става за комунизъм. И обратното - колкото един народ живее повече при комунизъм, толкова по-прост става.

Aman ot prestypni syprugi!!!!!

този път Бойко...кой ти е виновен?!

Оставете жената на мира. Поне показа, че може да танцува

Най-наглите хора на земята са червените престъпници. Заради тях спряха европейските субсидии , но нямат срам и продължават да сеят злоба. Да си червен е диагноза на лумпен.

А пук тоя как не мога да му гледам тъпата муцуна.....изрод!!! след 3 години ще гоните вие 4%....

както се казваше в една реклама: НЕ СТАВА САМО С ПРИКАЗКИ, ТРЯБА И АКЪЛ.каква еврокомисарка Желева, какви управляващи от ГЕРБ??? може ли всички вие, които гласувахте за един охранител, който може да изпълнява определен брой команди и движения, да дадете в ръцете му управлението на държавата, да му поверите ЕВРОПЕЙСКОТО СИ БЪДЕЩЕ?!?!? в сбирщината от хора наречена министерски съвет няма нито мисъл за бъдещето - безброй вече са примерите за реакции на пожар и НИЩО стратегическо; нито за европейско - в Европа има правила, има дългогодишни практики, които Желева и Бойко трябваше да си направят труда поне за се запознаят и да ги спазват. Сега единственото, което може и ТРЯБВА да се направи, ако имат и грам достойство, е Желева да си подаде оставката и като външен министър - имате ли отговор с какви очи ще се появява занапред пред колегите си от Европа, като я знаят колко е компетентна????, и да върви да си гледа частните фирмички и да отмени мъжа си в миенето на чинии. един от законите на Мърфи гласи, че всеки се издига до собственото си ниво на некомпетентност, Желева обаче още с приемането на поста външен министър беше надскочила не само собственото си ниво на некомпетентност, а и донесе такъв резил за цяла България. Пази, Боже, слепите да прогледат и да ламтят да ни водят през морето!!!!! ето това трябваше на напише Бойко на стената на плача.

Този път не мога да се съглася със Сидеров. Това беше най-жалкото мънкане, което някога съм виждал! Отделно е фактът, че госпожата тъпо и упорито не си е прехвърлила дружествените дялове на трето лице, което със сегашния Търговски регистър става най-много за 1 седмица. А притежаването на тези дялове е априори конфликт на интереси, откъдето и да го погледнеш. Освен това по закон депутатите нямат право да са съдружници в търговски дружества или да участват в бордовете им и/или изпълнителните им органи. Така че тук в частност г-н. Борисов си вкара огромен автогол пред Европарламента. Лошото е, че пак ни дъвчат в Брюксел. Съчетано с досегашните неясноти около г-жа Желева и съпруга е доста гадно. Доброто е, че това пряко не засяга обикновенния българин, да си чупят тиквите управляващите.

ма ти май ля от кеф преди 9 години за царя както сега блееш за мутрата ...кой ти е крив като си тъпичък?

ДОКОГА НА ТИЯ НЯКОЙ ВСЕ ЩЕ ИМ Е ВИНОВЕН! А БЕ ТО СЕ ВИЖДАШЕ, ЧЕ ТЯ-ЖЕЛЕВА - Е ТОЛКОВА ПРИТЕСНЕНА И ОБЪРКАНА. КОГА ЧОВЕК Е ОБЪРКАН-КОГАТО НЕ Е ПОДГОТВЕН. ТО Е КАКТО НА СТУДЕНТСКИ ИЗПИТ-ОБЪРКАЛ СЕ БИЛ-ОБЪРКАЛ СЕ, ЗАЩОТО ТОЛКОВА МУ Е АКЪЛА! ееее БАТ БОЙКО ТОВА НЕ ТИ Е БЪЛГАРИЯ-ТАМ Е ЕВРОПА И НЕ МОЖЕШ ДА ЗАБЛУДИШ ХОРАТА! БЕШЕ МНОГО НЕУДАЧНА КАНДИДАТУРА ЖЕЛЕВА! АЗ ГЛЕДАХ ДИРЕКТНО ПО ИНТЕРНЕТ-БЕШЕ ЖАЛКА!!!

Само Станишев може и знае 4 години се го яздеха и пак той е най компетентен. Комуни работа, подмолни злоради една жена имаше Кунева изгеждаше по различно, ама нейсе същата мръсница.