ДПС отрече, че готви социални бунтове

Трябва да се изработи национална визия за излизане от кризата с ясни приоритети, заяви заместник-председателят на ДПС Лютви Местан в декларация от парламентарната трибуна.

Обратно в новината

Коментари - ДПС отрече, че готви социални бунтове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бг гажданинът да ги разправя тия на старата си шапка. никът ти лъже, ефенди. очевАден гражданин си на едно такова нешо, дето се намира на юго-изток от нас! колко ти плащат анадолските тайни служби?

тия приказки ги приказвай там, където ще ти повярват.

Абе, не съм фен на тоя, но няма как да се отрече, че във всяко отношение превъзхождат герберчетата - особено след зашеметяващото представяне на Р.Желева в Европарламента. Как така се получи, че интелигентните и можещи хора са в ДПС? Вече се питам какво е по-добре - да ни управляват кадърно, но корумпирани хора или абсолютни некадърници с претенции за честност? Май нашата ситуация стана от трън та на глог, просто не знам с какво сме го заслужили. А и не е коректен коментара на човека от (13.01.2010 г. 16:12ч.), който казва че за 8 години ДПС не са оправили положението - първо те изобщо не са Управлявали(участвал са в управлението, което е различно) и второ през тези години страната бележеше все по високи стойности на икономическото си развитие, станахме членове на НАТО и ЕС, какво повече трябва да се очаква от управляващите - да ни прекопаят лозето ли? Май, колкото и да не ни се иска, ще излезе че ДПС е най-успешната партия и не е случайно че с всяка година симпатизантите и се увеличават. Ами ето ви красноречив пример - дори сега когато са в опозиция имат повече народни представители отколкото когато бяха във властта.

като гледам какво ни готвихте и изпълнихте в екологията,земеделие резерв,защитата от бедствия и аварии и зависимостта в която ни поставихте към съседна икономика как да ви вярвам.

за осем години не можаха да излязат от кризата, сега обаче за шест месеца трябва да излезем. Не ги е срам да се показват тия тапаци. Ама има и такива дето ги чуват и слушат. Нека им е сега като са се хванали за ДСП като удавник за сламка. Сега да се дигат на бунт, ама ще хнат Михаля.

ДОГАНИЗИРАНЕ и ДЕПЕСЕЗИРАНЕ на БГ е ЗАМИСЪЛЪТ на др.ДОГАН.КОМУНИЗЪМА , СОЦИАЛИЗЪМА и ОЩЕ НЕЩО...

Поръчайте още Пустинни лисици...

Правилно, това, което готвят не са социални бунтуве, а най-обикновени размирици.

Социалните бунтове ги подготвя правитеслтвото, а останалите му гледат сеира и се препират кой би бил по-добра алтернатива. Пръв на опашката се е подредил И. Костов.

Е НЕ - ЩЕ СИ ПРИЗНАЯТ...

майките и бащите ни тънат в мизерия,а за тяхна сметка децата на рожбатата ти в охолство.

хас пък да си признаят...!!!

много ти шарят очите и ти е мазна приказката,тия изказвания ги остави за парламента,народа отдавна е определил,че никой от политиците ни не е за вярване.

Родителя е друг!

Верваме ви! Няма начин да сте вие, щом казвате...

Tia prestupnici koga shte gi sudite be g-n Borisov? Ili ste v edin kiup s tiah? A komuniagite shte gi osudite li? Abe shte osudite li niakoi vaobshte ili niama vinovni za polojenieto na Bulgaria. Ili samo znaete da govorite i nishto da ne pravite.

МЛЪККК!!!! Писма ми от теб, изчезни завинаги от публичното пространство! Но това зависи от продажните репортери, който не пропускат!!!

Всичко това го констатирам със съжаление, а ако не ми вярвата може би не сте живяли в България през последните месеци, нито сте гледали новините от Брюксел последните 2 дни(става дума за всеобхватните географски и политически знания на външния ни министър и кандидат за еврокомисар). А положението тук е отчайващо - никой не дава пари за нищо с извинението че Пари няма. Сякаш са се изпарили - не знам за какви ни вземат, ама като гледам коментарите ви може и да сме такива за каквито ни мислят. Аз поне не си спомням предишните години да има бавене в плащанията от държавата към гражданите, а сега бавят всички пари до последния момент и даже след него като започнеш ДДС, болнични, майчинство, социални помощи за безработица, пари по социалните програми и др. Пък да не говорим за милионите които държвата дължи на фирми строителни, търговски и т.н. Ако се пуснат тези пари в икономиката нещата поне малко ще се подобрят, но прехваления Дянков търси малък държавен дефицит и мизерстващи граждани - е получи ги. Но като ви чете човек остава с впечатление, че всеки който мисли различно и критично към правителството е комунист, турчин, терорист или най-малкото получава пари от гореизброените. Жалко но това означава че скоро няма да имаме гражданко общество нито нормална дъражва - да ни е честит в аванс 100 конгрес на ГЕРБ партията-държава :(

Objasni se na TURSKI s elektorata ce TUTUN njama da se sadi wece...Ako ste i da demonstrirat. Basta.