Принц Кирил се оправдава за имот на Майорка

Кирил Сакскобургготски опроверга твърдения в статия на испанския в. "Мундо", че част от парите, с които купил имот на Балеарските острови, били дошли от фирма в Гибралтар.

Обратно в новината

Коментари - Принц Кирил се оправдава за имот на Майорка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че не познаваш историята вече ти казаха, но аз искам да те попитам: а какъв принос имат Христо и Евлоги Георгиеви за СУ Климент Охридски?

КАКЪВ ПРИНЦ БЕ ХОРА???????? Пишете КИРИЛ СИМЕОНОВ. Какво им приписвате титли и до кога ще продължавате с тези недомислия. А КОЛКОТО ДО ПАРИТЕ, ТЕ СА ОТ ГОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

Винаги, когато се заговори за бюджета и особено сега за този приет при съмнителни обстоятелства, се пуща новина за царя или семейството му. Това е за отвличане на вниманието и за да се разтоварят злобата, хулейки не този когото трябва. По същия начин ще се отнасяте след година с Борисов и неговите хора. Цветелинка се уреди с държавна поръчка, а вий си лайте.

Политиците от ГЕРБ се оказаха доста крадливи. Вижте справките за имотното им състояние! Би трябвало това да ви интересува. Приличате на клюкарките от блока.

има дядо много парички, щото ги е спестил от постни банички, а тоз глупав народ - дет му даде голяма лъжица, да пие сега по една студена водица ....

малко си имаме тука, та си внасяме и отвън. Е тоя цар беше умрел отглади, одеше със стари обуща - и сега излете в космоса с НАШИТЕ пари - кога е сънувал, че ще има имоти по острови, като тия 5 деца немаше кво да ядат ....

малко си имаме тука, та си внасяме още и отвън. Е

къде беше прадядо му на тоя цар, когато Левски и Ботев умираха за таз земя и гора - ловеше виенски булки за дупетата ....

Когато се роди българчето Симеон-Хасан, някъде писаха, че Цар Симеон дал на всяко от внучетата си по ЕДИН МИЛИОН ЕВРО!. Запита ли някой този комарджия откъде, аджеба, има тези пари

Делнаха си с Миленчо комисионните от дълга на бг. А там са тези от яхтата на Доктора и оня Спас Русев.

Посрамва едно от най-хубавите български имена. Ако въобще знае в чест на кого е кръстен, и какво той е направил за народа си. То ако знаеше, какво е създал щеше да го използва, или поне да знае как да го използва, но уви. Всички марш в Испания без гори, върхове и резиденции, и да не ви се чува гласчето, след всичките поразии, които причинихте на страната ни.

Кобургите не са донесли нищо добро на Бг.Само са влачили,каквото са докопали.Доброто за Бг е ставало не от тях,а въпреки тях.Що се отнася до Кирчо-цял бащичко си е-международни финансови далавераджии.За тях Бг е реклама и пиар.Без нея са нищо-нали така и тати му докопа парите на настоящата си съпруга.

Парите са на баща ми - царя на България! Ние с двамата с Велчев само си ги прехвърлихме в сметките! Той си построи хотели по черноморието и разни др. неща натрупа, аз си купих на Майорка и трупам, и трупам....

къде тук е изненадата- че са забъркани в афира на мошеници???? Боже че у нас това не е новина когато става дума за семейството.

Егати крадливото племе, което продължаваме да титулосваме, а не им потърсим сметка за всички злини и нещастия причинени на България от цялата им гадна фамилия.

Ами, ами парите били дошли от Гибралтар! Не, бе, татко ми ги даде! Цар Симеон-крадливи, той работи цар у Булгаристан!

Това са част от нашите пари от сделката с външния дълг, които Милен Велчев затри през фирмата на Кирил.

Съгласен съм с коментарите които казват , че парите са от таткото.

Е, крадливо котило, върнете откраднатото веднага! С алчността и глупостта си ни върнахте с векове назад! Та внимавайте на татко Мончо-крадливий да не му хвръкне кратунката като на Мария-Антоанетка!

предлагам Кобурги да направят обиколка из БГ с влака . Както преди . Да видиме колко яйца ще сберат .

Като чета коментарите, пълни с обиди и квалификации, типично за ниската култура на така наречената ни нация, се чудя откъде внесохме тия 2 милиона, дето целуваха обувките на татко му.Няма ли надежда, да се уроавновеси това население, което познава само осанна и разпри го.Никой не ни е виновен за това, което се случва.Само с виене по форумите не става, трябва мисъл преди събитията, а не злобни изстъпления след тях...

Като целият род.

Добре, че симеон излъга българският народ та да имат синовете му, той и сестра му да присвояват земи и имоти, зада харчат на воля. Но започнаха несгодите, което ясно показва, че Бог вижда и не прощава. Така,че в храма Симеон не трябва да стъпва- излъгал е народ, лъже и църквата т.е. Бог. защото наказанията идат, бавно но сигурно.

Няма какво да си кривим душите - цялата царска фамилия си е такава каквато всички я виждаме, и незнам защо още се оставяме те да имат нещо общо с България ... Винаги са мислели само за собствения си джоб и как той да бъде напълнен за сметка на БГ народа .... Неслучайно се надушиха с другите продажници на България - комунистите и ДПС .

Ти добре ли си ??? Не знаеш ли, че България губи земи след 1-та и 2-та световна война благодарение на тия подлоги, които са ни натресени от Европа? Не знаеш ли, че тези територии са загубени защото България и през двете войни е на страната на губещите война? Не знаеш ли, че тогавшните управащи са оземлени от държавата? Не знаеш ли, че когато Симеон го репатрират. в продължение на години държавата му изплаща огромни суми? Като толкова държиш да си имаш цар отивай в Белгия, Англия или друга държава с цар - България е Република и място за безполезни крадци и хрантутници няма!!!

ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО СА КРАДЛИВИ ИЗМАМНИЦИ! ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ ДА ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ!

Грозен като баша си и вероятно толкова нагъл

Не знам дали някой си направи труда да прочете статията до край. Последното изречение е, че всъщност никой няма улики за подобна далавера. Просто някой пак се опитва да продава вестници като публикува измислици, които могат да вдигнат само тиража. Лошото е, че хората вече са повярвали на публикуваните глупости, без да стигнат до финалното изречение. Коментарите са излишни.

Той беше славен немски Бержерак, а в замък български седеше носът му царствен накит беше и служеше за боен флаг

ИЗСЕЧЕНИТЕ ГОРИ НА РИЛА, БТК, ВЪНШЕН ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ, МИТНИЦИ И Т.Н. СКЪП ИМОТ НА КИРИЛ КОБУРГОТСКИ В МАЙОРКА . САМО ЧЕ ИСПАНСКИТЕ ВЛАСТИ РАЗСЛЕДВАТ, А ЗА НАШИТЕ ВЛАСТИ - НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА.

Това са парите на нас българите усвоени от така наречения княз от врътките с външния ни дълг.Така е едни си купуват имоти за милиони евро други си правят хотели за още по-големи милиони а интересно защо всички с изключение на Муравей Радев си мълчът все едно нищо не е станало.

Свръх пристрастна, или пристрастен, но свръхпрост и хабер нямащ от историята на България и от събитията, касаещи България по време на и след Втората световна война. Когато си слабограмотен, а злостен, мълчи или си шибни два шамара за да ти мине злобата, а не бълвай глупости срещу България. Тъпостта е вродено качество, лек няма.

стига и вие с тези титли- Князът и княгинята на Преслав

Uj sa nemtzi pyk kradat kato siakash sa na Dogan ot partiata!

кви са тия дебилни обвинения - нищо не разбрах в кво точно ги обвиняват. и що като са платили 2,900,000 за имота ги гонят за ниакакви 21,000 от офшорки. поръчково е - не само в българия явно се дебилясва. а на народа само му дай да види цифра над хиляда лева - скача и хапе право за гърлото, от глад, озлобеност и безнадеждност.

Госпожице, това, което казваш е така. Но ако почетеш малко повече, ще започнеш да се съмняваш, дали този просперитет е постигнат благодарение на бисексуалният тъпанар Фердинанд. Задаваш ли си въпроса, как до 1908 г всички политически ходове на царя /княза/ са направо гениални, а след това откровенно тъпанарски? Преломн момент е смъртта на майката на Фердинанд. Тази гениална жена е държала юздите на на своя син - прост, нагъл, лаком педал и насочвала политиката на княжеството. Нейната смърт е била голяма загуба за България. Тази жена заслужава признание!

Защо чакат? Необходима е съвместна насрещна проверка на горепосочения, Милен Велчев и Николай Василев! Този имот е купен вероятно с откраднати от България пари!

Там са и мойте вноски за пенсия и тези на децата ми, само пандиз за гадовете, дано има господ поне един бандит да си плати, а не да го гръмнат

Абе, маце, това се нарича модернизация. И с цар, и без цар-София щеше да се модернизира. Много си падате да имам ЕДНА фигура над вас.

Под върбата нЕма круши. вЕрвайте ми! Дебилна фамилия! Прокълната

Я стига с тия глупости за царе и князе ! Аз съм българче , обичам наш'те планини зелени, българин да се наричам - първа радост е за мене ! Ама хич не ми е весело, когато ме наричат поданник , на някакви си кирливи крадци и мошенници ! Аз си живея в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ! Ако ще си викаме по прякор , ставам ЦАР ФЮТ САТАНИНСКИ !

лисунгерите крадат яко.И Кирчо и баща мъ картиграча Симеончо няма на кого да приличат-на боклука Фердо. Ама и от БГ Кирчо май доста отмъкна с помощта на Миленчо юпито.Ние сме за е....

То се знае, че Костов е виновен!

Купен имота по времето на управление на Саксдкубурготски.Тоз уработи всички българи.Трябва да му се търси сметка за злоупотребите докато е жив.До сега никой не каза кой го върна в БГ със мисията да украдат заедно България.

Този го разследват за 40 000 EUR. А един генерал платил 150 000 и не го разследват? Защо така?

Какъв княз на Преслав е тоя бре? И за какъв българин го смятате, та го титуловате с княз? В него не тече и половин милилитър българска кръв, дори не е български гражданин по рождение. По такова е испански гражданин, а по произход е нещо като австриец, с примеси от италианци и какви ли не още, но нищо, ама нищичко, дори не нашепва за някакъв български корен. Това, че баща му се е родил и живял малко в България, в никакъв случай не му дава право да се нарича българин и някои да го титуловат княз. А съдейки по делата му, вероятно има голям процент мошенническа и далавераджийска кръв, като баща си и прадядо си.

вие, горките, не знаете историята си. София е била едно село с 12000 жители и през времето на Фердинанд става европейски град. Цяла България се преобразява. Погледнете старите здания, погледнете Софийския университет - пархитект Бреансон го е проектирал. Ами Народния теятър!. А защо България имаше излаз на три морета. В границите на България през 1945 година влизаше Вардарска Македония . Това Кавала, Ксанти, Гюмюрджина - всичко това беше ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ!!! мОЯТ БАЩА Е БИЛ ГРАЖДАНСКИ МОБИЛИЗИРАН В кАВАЛА, ЗАТОВА ЗНАМ ТЕЗИ ПОДРОБНОСТИ, ЗА КОИТО НИКОЙ НЕ ПИШЕ, А САМО ПЛЮЕ ЦАРЯ. пОЗОР - НЕ СТЕ НАРОД , А КЛЮКАРИ И БЕЗДЕЛНИЦИ

i dai da sme zavistlivi i loso infirmirani,no dostini da hapim koito i da e.......eh bulgariaaaaaaaaaaaaa

Малоумници, Кирил не е в България. Защо се занимавате да коментирате неща, които не знаете. Огледайте се тук какво става! Не забелязахте ли имотното състояние на депутатите и министрите от ГЕРБ? Нещо не ви ли претисни? А защо Костов и Сидеров продължават да не подават декларация за имотите си?

Пак са ги изтървали лудите.