Двама загинаха по време на лов, трети - ранен

Двама ловци загинаха по време на организирани ловни излети в страната, а трети мъж бе ранен.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинаха по време на лов, трети - ранен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българският ловец-Комплексар с малка пишка,кръшкаща жена,дъщеря проститутка и син-гей-травестит,из си всичките комплекси за малоценност с голяма пушка в гората!

хич не жаля ловците-напротив пада им се

До>НЕ СЪМ БЛОНДИНКА,НО СЪМ БОКСЬОР , Като си толкоз ербап, защо не се качиш един път в предбалкана рано сутрин да срещнеш една мечка и да и предложиш същото??? Защото си я боксьор пред компа, я в мечтите си и си виждал жива мечка в зоопарка, или по телевизията!! Един спортист , не е възпитаван от спорта да пише глупости и да се прави на МАЧО! Казвам го защото съм спортувал 35г. Лова пак е спорт освен другите функции, които трябва да изпълнява.. Към справедливост А съм 25г ловец , обаче знаеш ли че в живота си досега не съм заклал поне една кокошка, камо ли друго домашно животно-жал ми е, не съм застрелял нито едно скитащо куче, въпреки че е задължение.. И не само аз съм такъв ловец..Не вярвам някой да обича природата повече от ловците- чрез лова си повечето време там, докато чакаш гледаш птици , катерички, минават елени, сърни и просто сърцето ти се разтупва, защото това също вълнува..Но лова на едър дивеч е върха , защото е труден и опасен. Дивеча има 70-80% предимство в гората/ дала му го е природата/ , трябва сърце да влезеш в сечище или гора от хвойна, и да не знаеш дали ще те нападне мечка или някой глиган.. Пишат за инцидента, но защо не написаха че преди 2 седмици глиган уби ловец в Троян?? Ние сме българи и произхождаме от ловджийско племе, това е в кръвта ни и това е наистина екстремен спорт- не е за всеки. Който иска да се пробва, може да отиде и без пушка- върви с гоначите, и след товаа да коментира лова и ловците.

Радвам се ,че има толкова хора, които се отвращават от ловците.Евала.Цивили ни се нацията щом се отвращава от тая гнусна гавра с животните наречена ловза удоволствие.

НЕ СЪМ БЛОНДИНКА,НО СЪМ БОКСЬОР ,А ТАКИВА МЪЖЕ КАТО ТЕБЕ ,ДЕТО КАТО СИ ЗАРЕДЯТ ДВУЦЕВКАТА ИМ СТАВА ПО ГОЛЯМ,СЪМ ЕБ.Л ДОСТА И КАТО ГЛЕДАМ ВИ ХАРЕСВА

Абсолютно против съм забавленията включващи убийства на живи същества. Лов, кориди(биковете са прекрасни атлетични животни), борби с петли, кучета, козли, гонитби на лисици в дупки с кучета(Великата Англия) и др. Това е атавизъм от каменната ера. Въобще не ги намирам за мъжки спортове, а за масови убийства. Затова не ми е жал за хора загинали по този начин. След като ти можеш да убиеш животно колко му е да убиеш и човек. Предполагам емоцията за убиеца е една и съща.

егати и тъпанарите

Негативно съм настроена към всеки ,който убива за удоволствие.Не само ловците попадат в тази категория,а и организаторите на боеве с кучета,петли дори и с хора,също и коридата и др.Нека всеки си получи заслуженото,а то явно не зависи от нас.

нали са отишли да убиват. значи те могат, ама тях не могат. не мога да съжалявам човек който е отишъл да се забавлява чрез убийство.

Бог да ги прости! За останалите да ги задължат да ходят с бронежилетки и каски пък дано не се случва подобно нещастие.

Чета коментарите и се изумявам ! Как може да има толкова злост и човеконенавист в тях?! Че чак и Господ е намесен! Клетви и злоба !!! Все едно тук седят селски тетки - злобни клюкарки и нареждат и кълнат!! Ей, ХОРА, осъзнайте се !!! Коментирате голямо НЕЩАСТИЕ-нелеп инцидент, при който хора са загубили най- ценното дадено им от Бога- ЖИВОТА СИ . Замислете се! А неволните им убийци може да са техни приятели! Какъв УЖАС!!! И не се правете на защитници на горките животни! Който не обича хората и човешкия живот за него е нищо, не може да ме убеди , че обича животните!!

Ku4enceto e umrialo na miasto,a 4i4o mi s 18 broia sa4mi v nego.Az vse mu se 4udia kak toi ne e pusnal na toia izrod dva patrona ta da otarve sveta ot tozi gad?

Преди хората са се изхранвали с лов, сега убиват за кеф. Тва за мен е неприемливо. И аз като искам да стрелям за кеф си нареждам мишенките и пуцам до побъркване. Ама поне никой не е умрял, било то животно или човек.

Така е, като се наливаш от сутринта с ракия и вино и после ходиш да стреляш...

Уффф, болна тема ми е ловджилъка, и аз бях 10 години ловец, не се отказах - това сегашното не е лов, а изтребление. Ловците са крайно неподготвени за боравене с оръжие, изобщо не осъзнават колко опасна е една пушка. Освен това редовно се напиват по време на лов, а контрол няма никакъв. Употребата на алкохол при боравене с оръжие е забранена, ама няма кой да контролира това. И накрая - трепе се всичко, наред... Това вече не е лов, а изтребление...

Правилно, вредния дивеч трябва да се изтребва. А по-вреден дивеч от самите ловци няма.

О боже, прибери си вересиите/ казал го е народа. Първо прочетете какво е същността на лова, и после коментирайте, вместо да си запълвате времето с писаници. Комплекс е писането без мисъл по форумите, а не ходенето на лов. От всяко дърво свирка не става, така както от всекиго ловец не става. Проблема е че много ловни разрешителни се купиха в годините на демокрацията, така както се купуват назначения в други сфери:-( Лова изисква много мисъл и отлично познаване на дивеча и природата- това не става за 1 година практика. към природозашитниците писали по-горе> груповия лов в България на едър дивеч в момента е на дива свиня!! Я попрочете, какво 'мило' животинче е това, вижте в Латинска Америка каква репутация има, и тогава го оплаквайте!!!

За пореден път се убеждавам,че повечето които пишат тук,са простаци и безмозъчни безгръбначни.Как може да се наслаждавате на човешката трагедия,еми пишете примерно да се забрани лова (и аз съм за това),какво ми пишете глупости,комплексари такива!

neka! i pove4e

На всички пожелали лошо на ловците - да им се връща стократно. Най-хубавото е, че или сте импотентни мъжленца живеещи пред монитора или тъпи сифилистични блондинки виждащи за първи път компютър и така или иначе няма да се множите.

Пада им се, нека да се трепят един друг , тръгнали да се гаврят с животните !!!

tezi pusti muje vmesto da izvedat semeistvata si nqkude na izlet i porchie samo se chudqt kude da zebgnat q divoto da gonqt, q po horata da strelqt, amannnnnnnnnn

знаеш ли какво значи мизантропия?

Ами да се трепят тъпанарите. И без това лова е супер безсмислен спорт. Пияни мизерници обикалят гората и стелят по де що мръдне. Голямо геройство няма що.

Айде стига с тия ловци, сульо и пульо е ловец вече. Няма полянка за питник, няма място за разходка, те ловците са по-вече от дивеча и почнаха сами да се отстрелват. Лошото в случея, когато потърпевши са туристите. А и като скачам с бънджито, винаги се оглеждам да не ме помислят за фазан.

ЗАБРАНА НА ЛОВА !!!

Това трябва да се забрани със закон.

допреди 1990 г. по - лесно можеше да станеш член на БКП , отколкото ловец . имаше определен брой за всяка дружинка и се чакаше с години . сега имаш ли пари - ставаш ловец , и то най - вече за да узаконят бракониерстването си . а вълци и още повече чакали колкото искаш , но не се ядат ...

Това са хора, които човешкият съд не лови, затова сам бог ги е наказал, че убиват невинни жиботинки.

Пада им се на ловците дето се гаврят с животинките за удоволствие, нека видят какво е да !

Полицията е установила всички участници в лова, взети са им натривки за барутни частици Ами нали всички са стреляли, какъв смисъл има от натривките :)))) Милиционерска му работа :))))

Lovzite sa isrodi i slu4iloto se ne me natagi

А кучето оцеляло ли е?

Animal Lover: Lov i Lovci e imalo ot kakto syshtestvyvame i do kraia na syshtestvyvaneto ni !!! Moje li da si takyv oligofrem i da jelaesh smyrta na drugi hora???? Tezi incidento se sluchvat tam kydeto niama disciplina!!!

Трябва да се забрани употребата/стрелбата със сачми (дремки) при лов на едър дивеч. Също така да се спре употребата на алкохол преди и по време на лов. При периодичното подновяване на разрешителното за носене и употреба на оръжие да се въведе изпит по оръжезнание и стрелба. Ръководите на лова също трябва да бъде подведен под отговорност ако не е провел инструктаж на ловците преди започване на лова. А жалките природозащитници ще попитам заят ли за опасните болести, разпространявани от бездомните кучета и др. хищници? Същите тези полуграмотни защитници знаят ли вредата нанасяна от бездомните кучета, чакали, лисици и др.? Жалко за пострадалите! Риск при лова винаги съществува, но трябва да е в границите на разумното. Каквото и да си говорим тук и в други форуми нещастието си е нещастие. Тежко на близките на пострадалите! Съб

Az da vi kaja ,4e gospodina na 71 godini ot Vidin mi e 4i4o i onzi maloumnik koito go e prostrelial e bil pian i ne e strelial po bezdomno ku4e a e ubil ku4eto na 4i4o mi i go e ranil.Bez da govorei slizaiki ot avtomobila si go e gramnal ot upor.Moje i da e bil drogiran mamizata mu mrasna.Ama 4i4o e jiv i zdrav a na onia dano mu lepnat predumi6leno ubistvo ta da mu zepnat gazo u pandelata.

Ловците правят каквото си искат по време на лов. Стрелят без да се съобразяват че на полето има и други освен тях. Било то селскостопански работници или овчари. Като на война .

Много ловци станаха в държавата и неизбежно се случват такива неща.

Правителството да приеме закон - ловсите да ходят с бронежилетки и армейски каски! Туристите - също!!! Да се стреля само с гумени сачми и куршуми. Ловец да се става само при навършена 80 годишна възраст - що да гинат млади хора?

E, taka im e i na otstrelianite jivotni. Vsichko se vrushta. Kef.

Това е последната мода - да ходиш на лов. Вече, който не е поискал, той не е станал ловец. Дава се пушка ей така, а това е смъртоносно оръжие, тези инциденти ще зачестяват...

яяяя! Имало и наказание за такива говеда като ловците!

Цялата ни работа е такава-мърляшка,недо и с ужасен край.

НА ВОЙНА КАТО НА ВОЙНА! Но всичко е в резултат на пословичните за българина ред и дисциплина.

mnogo sa lovcite i malko obu4eni

Dano Gospod vi nakaje, jestoki maloumnitzi!!! Tragnali da streliat po neshtastnite jivotni za udovolstvie, shto za izverg triabva da si, za da napravish takova neshto?! Mnogo me zaradva tazi novina, podobni pojelania otpraviam i kam vsi4ki ostanali 'lovtzi', da svarshat po tozi na4in!!!

Ei 4e se istepate be...

Goce Goce... koga sha sa neuchish da strelish tochno. za k'vo te napavihme prezident be....