2-годишно дете оцеля след падане от 3-ия етаж

Момченце на 1 година и 11 месеца оцеля като по чудо след полет от 10 метра височина, съобщиха от пресцентъра на Института за спешна медицинска помощ "Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - 2-годишно дете оцеля след падане от 3-ия етаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здраво и живо да бъде детето и неговите родители. Случват се такива неща. И за себе си да вържеш едно диване, то пак може да те изненада. За миг невнимание и ето ти .........

ти си първия, който се оплаква от детската ортопедия в Пирогов. Ако разбира се си ходил въобще там.

ПО - ГОЛЯМ КЪСМЕТ , ЗДРАВЕ МУ КАЖИ

Слава Богу!

Миналата година бебето ми на 6мес. падна от 50см, не от 10м. Уплаших се и го закарах в Пирогов, направиха му снимка (друг е въпросът, че бяха 3, защото мърдаше) и му гипсираха подбедрицата за 3 СЕДМИЦИ!!!Бебе на 6 месеца. След това 3-ма ортопеди гледаха снимката и се хващаха за главата, как е можело да го гипсират. Още не знам дали не съм му направил на детето нещо за постоянно... Вече не съм сигурен, дори и някой роднина да умира, че ще го закарам точно там.

А ти винаги ли успяваш да си плътно залепена за детето си? Все едно не знаете колко са бързи децата?

И сина ми падна от третия етаж, беше голям уж.Добре,че падна на крака, та се размина само със счупена пета и подбити стави и прешлени.Дано Господ да бди над щурите ни деца и внуци.

Колкото по леко е тялото, толкова шансът за оцеляване е по-голям, защото релативно здравината е по-голяма. Физика, господи :)

Късметлия от малък, все така да му върви с късмета и по-малко бели :))

tova dete si e rodeno s kasmet,roditelite mu trqbva da sa mnogo shtastlivi s tova dete

Бог прави чудеса и така ни изявява милостта си! Благодарни сме му за това че ни ги показва! Дано семейството също се обърне към Исус, който ги закриля и дава надежда!

Това момченце е белязано от Господ,той го е спасил!!Да е живо и здраво и да стане истински български патриот!!!

ТАЗИ МАЙКА ЛУДАЛИ Е? КАК ЩЕ СИ ОСТАВИ ДЕТЕТО САМО НА БАЛКОНА, А ТЯ СИГУРНО Е ПАФКАЛА ЦИГАРИ ФЛРТУВАЙКИ С НЯКОЙ КОМШИЯ