Оставиха в ареста триото от ”Червило”

Софийският районен съд (СРС) наложи мерки за неотклонение "задържане под стража" на тримата, които бяха задържани при инцидента на 15 август, рано сутринта, пред столичния клуб "Червило", при който леко пострада полицай.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста триото от ”Червило” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ei dano da gi zatvorqt za po-dulgo tiq bokluci mrusni. Kachil se na porshe i se samozabravil lainara mu s lainar. za kuv se misli? Shtom ima naglostta da se eji na policai, neka sq mu skusat zadnika v zatvora. A i tiq dvete putki s nego det sa bili, kude sa trugnali i te. Trqbvalo e policaite da im shibnat po edin shamar ta da se ukrotqt. Dano Boiko gi izlovi takiva ulichni poboinici i samozabravili se lainenca. i da izgniqt v zatvora. pojelavam im go. Koito e na tqhna strana neka im prai kompaniq v pandelata. Samo kato izhvurlim bokluka ot durjavata i ostanat naistina umni i sposobni hora, samo togava shte stanem evropeiska durjava. A ne do togava kato ima bezdelnici kako toq koito si izkarvat parite po lesniq nachin.

Az gi poznavam i 3mata i sa super gotini hora!!!

Тия сведения можеш да ги дадеш в съда. Не им е мястото тук по форумите - и да я защитаваш и да я порицаваш - все тая!

do Bubeto Ami kato se poznavate tja drogira li se? Pie li? Denem e s deteto si a vecher? I za parvi pat li se bie publichno? A ZASCHTO baschta mu ne go pazi a babata? Zakasala e i to dosta! Zalko za detenceto i-AKO stane kato majka si!

Абе за реверите не знам дали може да се скъсат, ама белезниците със сигурност са от тия, дето не могат да се скъсат - в това съм убеден!!!

Съжалявали били... моля??? Заслужават да ги снимат със затворнически номера и да им окачат снимките на билбордове та да ги знае цяла България кои са! И за детето - ясно е че има кой да се грижи за него. Но след като майка му ходи по дискотеки до 5 часа сутринта и се занимава с наркотици, трябва да и отнемат детето. Иначе със сигурност ще стане наркоман, дилър и сводник като майка си.

Познавам Ива покраи бебетата и моето е на 10 месеца и живеем на съседни улици. само ще ви кажа,4е по цял ден е с детето си,и наистина се грижи сама за него и то перфектно,майка и от време на време го гледа,но рядко...коя баба не помага?! Сега,ясно е че се е забъркала в ужасна глупост и ще има последствия,но аз като майка съм сигурна,че трябва да я пуснат да се прибере при детето..това,обществ опасна и пр. си е чиста проба преиграване,де за пред Бойко,де за пред простосмъртните..дет никога не са близвали..айде моля моля!

Ужажаеми, в моя текст няма предположения за вероятна невинност на задържаните, които ми приписвате. В текста изказвам съмнения в изложените факти, за укриване на факти и за абсурдност на доводите. Нито една моя дума не е оневиняване. Ако имате неподходящо за употреба сако, опитайте да му откъснете с ръце реверите и ще видите дали съм прав. Ще успеете само ако са гнили конците. И другите Ви доводи нямат повод в моя текст. Не съм писал нищо за възпитанието на бебето. Обратното - пиша, че клубният живот не е като този на обикновените хора. Той може и да е за сметка на изоставяне на бебе - само или на временно наглеждане. Зверовете постъпват така в търсене на плячка, а клубният живот е достатъчно зверски, за да се случи същото с това бебе. Разсъждения по индукция, с редукция на доказуемостта, или по принцип - както дърдорят простаците, не са допустими в съда. Допустимо е друго - установяване кой се грижи за бебето и разпоредба кой да го прави - какъвто и престъпник да е обвиняемата. Можете сам да прецените, уважаеми, че с хайде стига, както ми нареждате в текста си, може да се стигне на твърде лошо място. Едно време този израз беше Я, хайде мирно! и това време пропадна. Хрумвало ли Ви е, че Червило е вместо библиотеката и стола - ресторант за офицери? Да виждате общото - деградацията?

Няма ли да я затворят вече тая долна чалгарска и дрогарска дупка Червило вече?! Пълна гадост и гнус се разнася от нея, нормален човек не влиза там, за какво е нужно да стои отворена подобна клоака по цяла нощ и на сутринта, пияни и дрогирани, посетителите да устройват простотии по улиците? Да го направят един приличен ресторант в някакъв изискан стил и да работи до 11 часа - като транспорта, и готово! И без това там няма паркинг и дори да искат /а те не искат да се съобразяват с нищо/ тия простаци вътре спират винаги отпред - всяка нощ са там. Да се вземе едно сериозно решение кръчмите с курви и дроги да се изнесат някъде далече от центъра на града и да се изолират от нормалните хора - ще ставаме ли европейски град или няма?! Нали по всички големи европейски градове е точно така - знае се къде е курволякът и дрогата, там приличен човек не ходи, а полицията си ги познава и ги държи в относителен баланс на нарушения и глоби, и в централните части на градовете работят нормални ресторанти и кафенета, където седят нормални хора до полунощ!

Дрогирани боклуци с престъпно мислене, които трябва да бъдат наказани подобаващо за прозвола си. Полицаят в САЩ и в Албания и Замбия е защитен и посегателите над него биват назидавани подобаващо... С две думи: Дрогирани курви

От такива псевдо Адвокати като тебе, съда и държавата са ни такива. Излезли хората да си пият... Ми като им се кефиш, излез и ти да пиеш и се сбий с полицай...пък да видим.

Червило трябва да се прекръсти на Кокаино!

В нормална държава няма толкова тъпи и некадърни полицаи! Има паркинги в нормална държава щяха просто на този гамен да му вдигнат колата и да му пратят глоба да си плати като поп! В никоя нормална държава нямаше да има такива малоумни драми ченгетата да стоят с часове до поршето и да се стигне до размяна на реплики и дърпания. Но в ония бели държави за които говориш има ред и дисциплина не измислен от някви си полицаи,а от отговорни хора и политици. Там полицията не създава проблеми тя е в помощ на обществото,не вижда бандити във всеки и ЗА ТОВА ПОЛИЦИЯТА Е НА УВАЖЕНИЕ И ПОЧИТ. А в БГ няма да са уважавани никога те мислят като бандити,че всички са им длъжни защото носят униформа. А те какво дават на обществото? Сигурност,по-малко престъпления,във всяко престъпление и банда има полицаи е за кво говорим? В случая човека с поршето е хулиган и ще си понесе последствията но не както им се иска на някой комплексари във форума. А полицаите защо не са извикали паяк да вдигне нарушителя? Сега нямаше да има тъпи прерикания.

Да съдят държавата! Как така ще ги задържат! Всеки има право да бие полицаи. Питайте правозащитниците!

Абе МАЛОУМНИЦИ, на колко от хората ж този чат не са им зимали пари полицаите ?Не знаете ли че около всяка дискотека седят по няколко патрулки и дебнат ккоито излезне да го спрат. Дава им между 20 и 100 лева в зависимост птколата която кара и го пускат ако ще и мъртво пян да е ...Не осъзнавате ли че с подобни коментари и поведение давате сила на тъпите фуражки да прават каквото си искат...Бойко пуска фишеци на народас дребните риби аколко от СИК-аджиите който го създадоха се споменават?

Ти си направо преебана! Момчето си е тарика за да караш скъпа кола не ти трябва да имаш 5-висши,а мозък да направиш пари! Нещо което на тебе и на повечето плювкащи ви липсва. А тъпите униформени защо не са извикали паяк да вдигне поршето? А са тръгнали да създават проблеми и да атават още по-смешни и жалки от колкото са. В нормална държава щеше да има паркинг и никой нямаше да спира по тротоарите ама ние сме тъпа полицеиска държава и за това всичко ние сбъркано.

Браво, а оная с детето в 5 сутринта от Червило ли го гледа!

Не се ли замисляш партнер, че някой ден могат да ти начервосват дълго всичките устенца с разноцветни кожени калеми? И не подценявай мишките, защото ако те налазят, кокълчета само ще останат...

Много си тъп! В сащ няма престъпления,няма наркотици,няма корумпирани полицаи имало страх към тъпата полиция. Ти отивай да си пиеш хаповете. Точно в сащ са най-големите психопати влизат в магазина или в училище и дум за спорта 10 човека. В негърските гета полицията я стрелят като прасе по-време на лов,защо имат респект сигурно...Пред Червило си е една гаменска постъпка и абсолщтно нищо друго,а полицаите са били много тъпи. Защо не са извикали паяк и да вдигнат поршето? Баровеца щеше да се е насрал само от мисълта,че можеби са му го гепили. Ате тъпите куки тръгнали на каубойци да се правят.

Бабке, бабке!..............

те ги хващат. Ее ама наистина ще умират на 30 години ако не ги спасиме на топло.

В текста има съмнителни твърдения. Опитайте да скъсате ревери на мъжко сако и си помислете как се късат ревери на униформа. Това би било възможно някой се увиси на реверите и конците им са гнили. Не е поза за нападение... Възможно е при прехвърляне през гръб, но за травми на този полицай не се съобщава... Леко ранен е полицай след като в инцидента са се включили двете жени... Но полицаите са били трима и ако жените са били първоначално в колата - защо не е предотвратено излизането им от нея? Кой и как е ранил полицаят? Фактите са спестени в такава степен, че всякакви преценки са съмнителни. Твърдението, че има кой да се грижи за бебето, щом майката е в клуб, е само предположение. За да е факт, трябва да се посочи кой се грижи за бебето и дали го прави денонощно. В клубния свят животът не е като обикновения за гражданите... Явно бързите съдебни процедури не са за български условия. Дори при публични инциденти в центъра на столицата събитията се представят като изглежда, че и т.н. При оскъдна информация и значителен медиен шум може да се предполага и драматизация...

Защо да очаквате тежки престъпления? Това и баба го знае! Откакто ББ не е Главен сек умрелите понамаляха, сега ще си ги поръчат пак!

крайно време е българския съд да влезе в ролята си. Няма лошо хората да са свободни, но някои очевидно злоупотребяват със свободата си.

Ей малоумници, какво аплодирате - полицейската държава? В българия тия дето крадат милиони и/или убиват хора са пуснати от съда срещу 1000 лева. Но тук някой казал на мутрите, че са мутри? Помислете бе, пращат куките да тормозят хората(няма значение къде и кога). Куките окрилени от министър председателя се държат аругантно! Бият и мачкат хората и после скалъпват обвинения. А СЪДА ... ОООО СЪДА той оставя хората в ареста защото щели да извършат друго престъпление. Абе ГЕРБерЧЕТА ???? После когато паднете на дъното пак ще се наложи да живеете с нас!!! И вие се налага да мислите! Максил Ст. за два трупа в русия - момите без вина - в затвора!!! Дали пие Максим?!!!Боклуци! нови неразкриваеми тежки престъпления!!! Пак ще говорим !!!

За хората около бай Тошо. Тези са част от тях. Не трябва да се забравят всички деца на членовете на ЦК, голяма част от които станаха най-ревностни демократи, много бивши генерали, които освен, че си живеят добре сега, успяват и да ръководят сума ти и бизнеси чрез подставени лица. По същество начело на всяко състояние над 1 милион стои по някоя такава отрепка. Нищо ново под слънцето! Няма го онова гадно време, когато за две кожухчета бай ти Тошо можеше да прати Янчо Таков дърводелец в затвора в Казичане. Сега всеки си е свободен да си харчи волно обраното от народа преди, след и по време на нежната революция.

Браво за решението на съда! Дано да ги видим съвсем скоро и зад решетките, ама ефективна присъда за по 1 година! Боклуците най-сетне трябва да разберат че законите важат и за тях!

Абе какво мрънкате какво било в Америка ако полицаите продължават така да нарушават законите има още 50г. да разправяте ако беше в Америка.Ако,ца гащи и мирише, точно това правят и тези полицаи.Нека аз да ви кажа какво щеше да стане ако беше в Америка, ами нищо защото просто нямаше да паркира на пътя защото в Америка има паркинги за тази цел, каквито в България липсват.Ако някой все пак паркира така просто щяха да извикат паяка да я вдигне.Явно повечето глупаци от вас си мислят, че работата на полицията е да се заяждат с шофьорите, да ги чакат с часове докато излязат от заведението, да им секат пътя в движение, да претърсват колите.Е щом така мислите пожелавам на всеки един от вас да му бъде сечен пътя от патрулка след което да бъдете извадени от колата да ви сложат белезници да ви претърсят колата и да ви арестуват когато протестирате.

DRUSANI NARKOMANCENCA....KAK E VAZMOJNO TOVA....MIASTOTO VI E V BELENE...

Малий, ужас! Две курви бият двама полицаи. Единият леко ранен, другият със скъсани ревери! Ами ако каките беха 3? Кво прайме? Тия от поршето са си за съд, ама и полицаите са ни....заеби.

USA ne sa dyrjava.

jenite mi haresvat, sumnyavam se che sa napravili tochno tova za koeto pishe, no sa postupili kato gordi jeni.

Po bwrzatan prozedura i - v pandelata. Neka tam da porazswjdavat otnosno spazvaneto na elementaren obchtestven red.

POLICE + NARKOTIK 4ERVILO

Безсмъртните всъщност не са толкова безсмъртни. Едни се трепят по пътищата други ги заключват (и тях). За разлика от света големи и скъпи коли карат само богати хора, с положение, образование. Тук 80% са безмозъчни и новозабогатели селяни, които са продали половин декар на Равда и сега избиват комплекси. Само дето като отидат за дребно ремонтче и аааааа нямали парички да си го платят. ЖАЛКА КАРТИНКА с която се сблъсквам всеки ден.

pisna mi ot narkomani i narkomanki.teja si prilichat na nekvi parcali.kvo gi jaliat-po burzata procedura i v zatvora za pritejanie n a narkotichni veshtestva i poboj nad policai.

Айде да има наказание за едни такива дребни престъпления, ама повечко наказания. Айде да изловим пласьорите. Айде да видим едрите риби кво ще правят тогава.

колко надрогиран трябва си да тръгнеш да вилнееш против полицаи като имаш мара в себе си... ето какво прави химията

Баси и аз съжалявам ..... че такива като тези на правят опит за бягство и да ги грамнат. Дете имала .... пак добре, че се е сетила че има такова. Ама съда до сега къде беше? Големите бандите които са на домашен арест или в болница кога ще си ги пребере? А и да го питат откаде има парици за тази колица ?

Имала дете на 10 месеца...момиче...ка има дете на 10 месеца чий го търси по сред нощите по съмнителните заведения на София ? Що не си е в къщи като има бебе, какъв пример дава на дъщеря си...нали утре ще прочете какви ги е вършила майка й и коментарите за нея от хората... ?!? Как не й е неудобно да споменава пред Съда, че е млада майка и я чака бебе в къщи ... това трябва да е още по-отежняващо вината обстоятелство. При такова положение в нормална европейска държава или Щатите биха и отнели и детето за това, че го играе курвенската и се шляе по улиците, и даже 5 пари не дава (съвсем явно е това), че в къщи я чака невръстно дете. Мен би ме било срам и неудобно да кажа пред Съда и обществото, че в къщи имам бебе, а аз съм по улиците с някакъв смръдлив наркоман с Порше. Къде е мъжът й на тая некачествена мърла ??? Тоя не знае ли какви ги върши майката на детето му ? Или и той като нея -оставил си семката и дим да го няма...поредният некачествен елемент. Дано да греша поне за него...горкото дете и срамът на майка й и семейството пред хората. Тая парцалеса заслужава при това положение по-голямо наказание и от шмъркалника с Порше-то!!!

много съм пътувал из САЩ. там наистина имат уважение към полицията. ако някой боклук с тия две курви както в този случай, посегне на полицай, със сигурност ще лежи с дупка в главата. ченгето ще го простреля без да му мигне окото. затова там не смеят много да посягат на полицаи.

Тия са били не само друсани, но и пияни!

Да вземат да им увеличат помощите на самотните майки, че да могат да си насмогват на къчмите и дрогата. Дано най-после се върне авторитета на уличния полицай. Дано засиленото полицейско присътвие да не е само временно, за да намалеят новините за инциденти предизвикани от самозабравили се типове.

Браво бате, браво Бойко, браво Борисов!

Полицаите знаят всички големи бандити, бизнесмени и т.н. и не ги пипат и не ги спират, както и да шофират. А този мухъл сигур си е купил Порше на старо за 20000лв и си е помислил че е недосегаем. Е сега се е убедил че леко е сбъркал. :)

Не мисли като напада кука, при положение че има малко дете. Директно в затвора да им дойде акъла, даже ще е хубаво в планината 3 дни бе манджа да ги оставят на студ и глад за да им се утели вола...

kef

A ako ne bqha policai kak li shtqha da reagirat shtom na policai nalitat i posqgat nqma smisal da se komentira vuzmojno nai-tejkoto nakazanie za tqh!Neka mom4etata ot MVR da deistvat bezkompromisno obshtestvoto e zad tqh no trqbva qsno da razli4avat dobro ot zlo !

Ъхъ , тъкмо тикнат някой у панделата и тръгне по лекари или се сети за болни роднини. ай холан. (както казват холандците)

Кво само завиждате бе мишки Боята си е тарикат от 100 години имал порше има си човека А този дето пише в по горния пост че цял живот работил пенсионирал на 55 и взимал 50 лв пенсия а този полу идиот откаде имал пари за порше хахахаха май идиота си ти щом си купил порше явно има акъл да изкара пари а ти мишко ако и да имаш 5 висши образования пак ще бъдеш мишка и ще си умреш като мишка