Коментари - Английски турист наби спасител | Днес.dir.bg

Английски турист наби спасител

Английски турист наби бургаски спасител, само защото не го пуснал да се къпе заради силното мъртво вълнение, което в последните дни прави морето изключително опасно.

Обратно в новината

Коментари - Английски турист наби спасител | Днес.dir.bg

Коментари

Това, че нападателят е англичанин има 0 значение, агресивни и тъпи хора има навсякъде. Стига с тази ксенофобия, някои от коментиращите си личи, че са също толкова ненормални, че чак заплахи с бой отправят. Агресията не води до никъде.

Английски тъпаци и комплексари, в Авглия минват на пръсти покрай полицаите, да не ги обвинят в нарушение на обществения ред и спазват всякакъв ред и порядък, а тук си мислят, че ние едва ли не сме аборигени и всичко им е позволено. Като осъдят няколко души по бързата процедура много бързо ще се откажат да посягат у нас. Дано сега с новото ръководство в МВР има ред в тия неща и най-вече респект към България

Какво има да се коментира този случай? В закона ясно е казано какво се прави с лица неизпълняващи разпоредбите на длъжностни лица, както и нанасянето на лека телесна повреда. Просто трябва компетентните органи да си свършат работата по прилагане на закона.

Постановка, пичовеее! Гларусчето се надява на тлъсти компенсации - и сега е събрал себеподобни, които ще се закълнат и в майчиното си мляко, че англичанинът го е ръгал с нож, след като го е отровил с уиски-менте и, като не е успял, го е гръмнал с незаконно внесена в страната базука. ;) А че всеки копелдак с десет паунда в джоба се чувства у нас като принц Чарлз, верно е! Както е верно и че НИЕ СИ ГО НАПРАВИХМЕ!

Англичанинът да бъде подведен под отговорност за посегателство над длъжностно лице, да плати глоба, обезщетение на пострадалия спасител и да полежи в наш затвор за да види добре ли е да те бият и да се гаврят с теб.Кой знае какъв цървул е в Англия а тук се прави на бабаит.

Всички чужденци, които ходят на почивка в БГ си мислят, че са господарите, а местното население, едва ли не са шепа аборигени, които са там с единствената цел да им слугуват. А, пък англичаните кокретно са такива боклуци и стакова самочувствие, че просто няма на къде. Да ги оставят да се давят всичките!!!

Ангелов, моля те ако не си ходил на училище, иди, докато не е късно! 30 правописни грешки в 43 думи е страшно?

Трябвало до оставят пияното говедо да се удави.След като е предупреден,влиза на собствен риск и отговорност.

да ми се докладва дали спасителят се е извинил на англичанина!!

Тоя да лежи един месец ефективно в панделата! После като се прибере ще разкаже и на другите британски отрепки около него че в България вече не се шегуват и са почнали да прилагат законите!

този англичанин да си заминава в Англия ама преди това да го глобят и то солено

Това не може да бъдат спасители,изопщто не си вършат работата,ништо не става от тях,а може би маникен трета възраст,повечето са пенсионери,работят за 100лв. на месец,и сигурно се е правил на безсмъртен и за това е ял бой,но муе малко трябва още за да си вършат работата а не..................

malee besen sam,toq spasitel trqbva da go pri4aka toq s nqkolko negovi kolegi i da mu 4upat kolenata na toq psihar

I tuk si piqt na umirachka,skoro na ostrov Krit pochina 17 godishen mladej sled prepivane.

големи малоумници, предупреди го, свършил си си работата, остави го да се дави - егати простаците, при червен флаг аз не влизам да спасявам никого, те рпросто не са в морето, това са някакви зомбита - не мога да спасявам зомбита, нормалните хора като им кажеш че при червен флаг не се влиза и стига

tuk v Portugalia globata za takava postapka e --6-12 meseca zatvor+ da 10000 eur

четейки повечето от коментарите тука направо ми става тъжно. Толкова озлобени хора, по такъв грозен начин се изказват...Защо има нужда този инцидент да се превръща в някакво националистическо фиаско? Както е бил англичанин е можело да е българин на негово място...да не би българските пияници да са по-малко агресивни от английските? Или защото са си наши лошо няма? Как искаме да сме туристическа дестинация в Европа ако така се отнася българския народ към чужденците с ненавист и злоба? Разбира се, че мнозинството от чужденците, които идват в БГ на почивка ще са от по-бедните в страните си, защото търсят да им е евтино. Няма нищо ненормално в това, но и нашия туризъм търси точно този тип туристи с визията и репутацията на курортите ни. Така че вината за присъствието на този тип туристи си е изцяло наша. Променете малко репутацията (и визията,концепцията и тн. ако въобще е имало такава) на курортите и ще започнат и друг тип хора да идват...

стой си в УК тогава.

А останалите спасители ръкопляскали на англичанина(логичнат развръзка)...Ято гларусчета и едно брит-говедо!-Гугукан на гларуси,хвърчи перушина,шепот на морски вълни изпъстрени с фекалий ...Каква романтика...Ах Морето, ах Морето!...

Ами като не можем ние да бием английските спасители, англичаните ще бият нашите. То е просто. Ама май всичко зависи кой къде може да си позволи почивката, и кой - кой да бие :)))

Не удобрявам агресивността в поведението на никого, агресивността е признак на слабост, както и грубостта. Но щом като има толкова много седмици мъртво вълнение, не може ли да се замислим, дали за подобни случаи около плажовете не може да се направят и безплатни басейни (може и със солена вода от морето), каквито има пред много хотели вече. Така все пак ще има някаква алтернатива за къпане и по времето на мъртво вълнение и тогава кавгите пък ще са за друго нещо... И моля нека да не правим обидни констатации според националността кой какъв е. За съжаление и за българите из Европа не се носи добра слава.

Тоя тъп английски гъз щях да му натикам главата в пясъка да си хапне,ако можеха да го спасят в болницата след това щеше да бяга от България все едно е видял дявола!

Тук този мамин син би получил глоба от 2000 евро за хулигански прояви на общественно място. Спасителят има право да го съди за .... болки, може би психически проблеми... не може да спи спокойно,....и т.н.- поне още 2000 - 3000 евро. Е, нека да бие тогава, но да си вземе по-голямо портмоне!

ЛЕЛЕ КВА ЗЛОБА,КВА НЕНАВИСТ! АБРЕ МОМЧЕ ТИ ИМАШ ЛИ ПАРИ ЗА САЛАТА? АКО НЕМАШ КАЖИ КЪДЕ ДА ТИ ПРАТЯ 5 ЛЕВА ЗА САЛАТА ДА НЕ ЛАЕШ ТОЛКОВА ЗЛОБНО,КАТО НЕДОКЛАТЕН ТРАВИСТИТ

Последно ходих на море в България 2000 и нагло заявяваха че няма места за българи във всички хотели а само за чужденци. Питах а ако платя като чужденец ставали? Не ставаше предпочитали чужденци. Ето я изпълни се мечтата на печалбарите на морето няма вече българи само пияници англичани които пребиват кой къде им падне.

ДРУГИЯ ПЪТ ГО ОСТАВЕТЕ МОРЕТО ДА МУ ПОКАЖЕ КОЙ Е ШЕФА...А ДА ГО СЪДЯТ ДО ДУПКА ТОЯ КОПЕЛДАК НАГЪЛ

Е, па остевет ги да се издавят и боклуците им с боклуци! Ама проблемът си е пак липсата на ред, хайде опитай се ва Англия или някъде другаде да направиш такъв золум, така ще го отнесеш, че свят ще ти се извие. Ама то у нашата държава кой как дойде веднага на свиня се обръща, не англичани, не германци - всички мърлят - никой не ги санкционира - евтина пиячка, евтини и други работи ....

Получих сведения, че на Майкъл Шийлдс вече му е доскучало сам в килията.......та си рекох....ако евентуално.... не,бе, да не е сам, завалията! Аз от хуманни интернационални чувства, вие какво си помислихте?!....Хем иш звамата поназнайват английски и може да се разберат, като се сбият вътре......

Получих сведения, че на Майкъл Шийлдс вече му е доскучало сам в килията.......та си рекох....ако евентуално.... не,бе, да не е сам, завалията! Аз от хуманни интернационални чувства, вие какво си помислихте?!....Хем иш звамата поназнайват английски и може да се разберат, като се сбият вътре......

Мутренските изпълнения,ненормалн цени,лошият сервиз и презастрояването изгониха българските туристи от нашето море.Сега им целувайте задниците на разни бедни и необразовани работници от заводите в Англия и Германия!Не знае как се прави бизнес БГ бизнесменът и губи много пари,защото е алчен и глупав.Нека!

НЕКА ГИ БИЯТ И АЗ БИХ ГИ БИЛ - ТОЧНМО ЗА ДА НЕ ГИ БИЯ НЕ ХОДЯ НА ОХРАНЯЕМИ ПЛАЖОВЕ за да не ми свирят през пет минути келеши завършили курс за спасители а плуват по зле и от мен ! нека ги бият наскорто имаше новина че спасители набили някого щото много плувал - а сега обратното ... нека им !! и къде на липите спасители - там няма спасители и не е имало ? плажа е неохраняем ?

niama li koi da prebie toia angliiski bokluk niami li koi da go arestuva i da mu potursi otgovornost,ili nie vinagi se navezdame

Английска свиня сигурно е била и пияна, отгоре на всичко! Да удари човека с коравата си глава , натежала след употребата на алкохола.

За това ли идват тука, да ни бият и да ни трошат главите с камъни. Ако спасителят е пич, не може да не се намерят няколко човека, та да налеят малко акъл на англичанчето. То тука на курорт само социално слабите английски алкохолици. Бой трябва, за да се научат на уважение към домакините.

Какво чудно - бил извършил насилие: следва медицинско, съд и присъда. Другото е клюка и глупаво кахърене. Това искат от нас политиците от Великобритания - правова държава. А иначе обикновените англичани са диваци, пияници и сприхави, само дето си вирят носовете.

aman ot 4ujdenci,darjat se qka6 sme im dlajni da im sluguvame,bokluci samo idvat tuk

англичаните като излезат навън не може ги познаеш. В Лондон спряха метрото за 2 часа, като бях там, очаквах бунт - а те като мравчици - един не си отвори устата

наистина ли навсякъдеима мъртво вълнение или им е по-лесно и по-интересно на спасителите да гонят хората. И как се разбира, че ще има 18 дни мъртво вълнение. Кой прави прогнозата.

Не прочетох виновника да е задържан,да му е предявено обвинение или вече осъден.Докато у нас виновните за подобни прояви не бъдат веднага и строго наказани независимо от това кои са извършителите, няма да станем нормална европейска държава чиито закони да се уважават а ще привличаме само отрепки които тук ще си позволяват да правят това което не биха и помислили в собствените си страни.Ако този боклук беше се удавил щяха веднага и солено да осъдят страната ни ,тоет всички ние да плащаме.

Нали са граждани на ЕС - нищо не можем да им направим! Вижте Закона за чужденците - няма начин да ги изгониш от страната каквото и да направят, освен тероризъм. Закона е суров и важи само ако чужденеца е член на семейството на българските граждани!!!!!! За членовете на семействата /дори от трети страни/ на тая английска измет не важи - те не са чужденци, а са граждани на ЕС!!! Политическите ни курв_ в парламента са виновни!

Трябвало е да го оставят да поплува!

Предполагам, че не знаете,че флаговете не са вече Бял-Червен - Черен, а Зелен-Жълт -Червен.Така че червен флаг означава,че е забранено влизането в морето.Що за глупост е да се съпротивляваме на природата?Не е ли антиреклама да се допуснат разни малоумници да се удавят или да оставим да действат законите на Дарвин?

за българските курвенца тук няма какво да ти разправям.Дори и китайците вече почват да ме питат къде имало българки,4е били много лесни. Лесни са брато, ако има привилегии и сухо, иначе в БГ-то for free въобще не са лесни.

Много са нагли тия чужденци бее-страшни изроди!!!

В България идват на почивка само измета на запада и изтока.Кой друг е луд да разбива с плуване фекалиите по крайбрежието.То за това и българите с повечко парички почиват извън страната.

Ami, Vunshno ministerstvo da zapitat :ritanskoto Vunshno ministerstvo kak da procedirat v takiva slucjhai: ili ...ili.

Коментари - Английски турист наби спасител | Днес.dir.bg

Английски турист наби спасител

Английски турист наби бургаски спасител, само защото не го пуснал да се къпе заради силното мъртво вълнение, което в последните дни прави морето изключително опасно.

Обратно в новината

Коментари - Английски турист наби спасител | Днес.dir.bg

Коментари

Това, че нападателят е англичанин има 0 значение, агресивни и тъпи хора има навсякъде. Стига с тази ксенофобия, някои от коментиращите си личи, че са също толкова ненормални, че чак заплахи с бой отправят. Агресията не води до никъде.

Английски тъпаци и комплексари, в Авглия минват на пръсти покрай полицаите, да не ги обвинят в нарушение на обществения ред и спазват всякакъв ред и порядък, а тук си мислят, че ние едва ли не сме аборигени и всичко им е позволено. Като осъдят няколко души по бързата процедура много бързо ще се откажат да посягат у нас. Дано сега с новото ръководство в МВР има ред в тия неща и най-вече респект към България

Какво има да се коментира този случай? В закона ясно е казано какво се прави с лица неизпълняващи разпоредбите на длъжностни лица, както и нанасянето на лека телесна повреда. Просто трябва компетентните органи да си свършат работата по прилагане на закона.

Постановка, пичовеее! Гларусчето се надява на тлъсти компенсации - и сега е събрал себеподобни, които ще се закълнат и в майчиното си мляко, че англичанинът го е ръгал с нож, след като го е отровил с уиски-менте и, като не е успял, го е гръмнал с незаконно внесена в страната базука. ;) А че всеки копелдак с десет паунда в джоба се чувства у нас като принц Чарлз, верно е! Както е верно и че НИЕ СИ ГО НАПРАВИХМЕ!

Англичанинът да бъде подведен под отговорност за посегателство над длъжностно лице, да плати глоба, обезщетение на пострадалия спасител и да полежи в наш затвор за да види добре ли е да те бият и да се гаврят с теб.Кой знае какъв цървул е в Англия а тук се прави на бабаит.

Всички чужденци, които ходят на почивка в БГ си мислят, че са господарите, а местното население, едва ли не са шепа аборигени, които са там с единствената цел да им слугуват. А, пък англичаните кокретно са такива боклуци и стакова самочувствие, че просто няма на къде. Да ги оставят да се давят всичките!!!

Ангелов, моля те ако не си ходил на училище, иди, докато не е късно! 30 правописни грешки в 43 думи е страшно?

Трябвало до оставят пияното говедо да се удави.След като е предупреден,влиза на собствен риск и отговорност.

да ми се докладва дали спасителят се е извинил на англичанина!!

Тоя да лежи един месец ефективно в панделата! После като се прибере ще разкаже и на другите британски отрепки около него че в България вече не се шегуват и са почнали да прилагат законите!

този англичанин да си заминава в Англия ама преди това да го глобят и то солено

Това не може да бъдат спасители,изопщто не си вършат работата,ништо не става от тях,а може би маникен трета възраст,повечето са пенсионери,работят за 100лв. на месец,и сигурно се е правил на безсмъртен и за това е ял бой,но муе малко трябва още за да си вършат работата а не..................

malee besen sam,toq spasitel trqbva da go pri4aka toq s nqkolko negovi kolegi i da mu 4upat kolenata na toq psihar

I tuk si piqt na umirachka,skoro na ostrov Krit pochina 17 godishen mladej sled prepivane.

големи малоумници, предупреди го, свършил си си работата, остави го да се дави - егати простаците, при червен флаг аз не влизам да спасявам никого, те рпросто не са в морето, това са някакви зомбита - не мога да спасявам зомбита, нормалните хора като им кажеш че при червен флаг не се влиза и стига

tuk v Portugalia globata za takava postapka e --6-12 meseca zatvor+ da 10000 eur

четейки повечето от коментарите тука направо ми става тъжно. Толкова озлобени хора, по такъв грозен начин се изказват...Защо има нужда този инцидент да се превръща в някакво националистическо фиаско? Както е бил англичанин е можело да е българин на негово място...да не би българските пияници да са по-малко агресивни от английските? Или защото са си наши лошо няма? Как искаме да сме туристическа дестинация в Европа ако така се отнася българския народ към чужденците с ненавист и злоба? Разбира се, че мнозинството от чужденците, които идват в БГ на почивка ще са от по-бедните в страните си, защото търсят да им е евтино. Няма нищо ненормално в това, но и нашия туризъм търси точно този тип туристи с визията и репутацията на курортите ни. Така че вината за присъствието на този тип туристи си е изцяло наша. Променете малко репутацията (и визията,концепцията и тн. ако въобще е имало такава) на курортите и ще започнат и друг тип хора да идват...

стой си в УК тогава.

А останалите спасители ръкопляскали на англичанина(логичнат развръзка)...Ято гларусчета и едно брит-говедо!-Гугукан на гларуси,хвърчи перушина,шепот на морски вълни изпъстрени с фекалий ...Каква романтика...Ах Морето, ах Морето!...

Ами като не можем ние да бием английските спасители, англичаните ще бият нашите. То е просто. Ама май всичко зависи кой къде може да си позволи почивката, и кой - кой да бие :)))

Не удобрявам агресивността в поведението на никого, агресивността е признак на слабост, както и грубостта. Но щом като има толкова много седмици мъртво вълнение, не може ли да се замислим, дали за подобни случаи около плажовете не може да се направят и безплатни басейни (може и със солена вода от морето), каквито има пред много хотели вече. Така все пак ще има някаква алтернатива за къпане и по времето на мъртво вълнение и тогава кавгите пък ще са за друго нещо... И моля нека да не правим обидни констатации според националността кой какъв е. За съжаление и за българите из Европа не се носи добра слава.

Тоя тъп английски гъз щях да му натикам главата в пясъка да си хапне,ако можеха да го спасят в болницата след това щеше да бяга от България все едно е видял дявола!

Тук този мамин син би получил глоба от 2000 евро за хулигански прояви на общественно място. Спасителят има право да го съди за .... болки, може би психически проблеми... не може да спи спокойно,....и т.н.- поне още 2000 - 3000 евро. Е, нека да бие тогава, но да си вземе по-голямо портмоне!

ЛЕЛЕ КВА ЗЛОБА,КВА НЕНАВИСТ! АБРЕ МОМЧЕ ТИ ИМАШ ЛИ ПАРИ ЗА САЛАТА? АКО НЕМАШ КАЖИ КЪДЕ ДА ТИ ПРАТЯ 5 ЛЕВА ЗА САЛАТА ДА НЕ ЛАЕШ ТОЛКОВА ЗЛОБНО,КАТО НЕДОКЛАТЕН ТРАВИСТИТ

Последно ходих на море в България 2000 и нагло заявяваха че няма места за българи във всички хотели а само за чужденци. Питах а ако платя като чужденец ставали? Не ставаше предпочитали чужденци. Ето я изпълни се мечтата на печалбарите на морето няма вече българи само пияници англичани които пребиват кой къде им падне.

ДРУГИЯ ПЪТ ГО ОСТАВЕТЕ МОРЕТО ДА МУ ПОКАЖЕ КОЙ Е ШЕФА...А ДА ГО СЪДЯТ ДО ДУПКА ТОЯ КОПЕЛДАК НАГЪЛ

Е, па остевет ги да се издавят и боклуците им с боклуци! Ама проблемът си е пак липсата на ред, хайде опитай се ва Англия или някъде другаде да направиш такъв золум, така ще го отнесеш, че свят ще ти се извие. Ама то у нашата държава кой как дойде веднага на свиня се обръща, не англичани, не германци - всички мърлят - никой не ги санкционира - евтина пиячка, евтини и други работи ....

Получих сведения, че на Майкъл Шийлдс вече му е доскучало сам в килията.......та си рекох....ако евентуално.... не,бе, да не е сам, завалията! Аз от хуманни интернационални чувства, вие какво си помислихте?!....Хем иш звамата поназнайват английски и може да се разберат, като се сбият вътре......

Получих сведения, че на Майкъл Шийлдс вече му е доскучало сам в килията.......та си рекох....ако евентуално.... не,бе, да не е сам, завалията! Аз от хуманни интернационални чувства, вие какво си помислихте?!....Хем иш звамата поназнайват английски и може да се разберат, като се сбият вътре......

Мутренските изпълнения,ненормалн цени,лошият сервиз и презастрояването изгониха българските туристи от нашето море.Сега им целувайте задниците на разни бедни и необразовани работници от заводите в Англия и Германия!Не знае как се прави бизнес БГ бизнесменът и губи много пари,защото е алчен и глупав.Нека!

НЕКА ГИ БИЯТ И АЗ БИХ ГИ БИЛ - ТОЧНМО ЗА ДА НЕ ГИ БИЯ НЕ ХОДЯ НА ОХРАНЯЕМИ ПЛАЖОВЕ за да не ми свирят през пет минути келеши завършили курс за спасители а плуват по зле и от мен ! нека ги бият наскорто имаше новина че спасители набили някого щото много плувал - а сега обратното ... нека им !! и къде на липите спасители - там няма спасители и не е имало ? плажа е неохраняем ?

niama li koi da prebie toia angliiski bokluk niami li koi da go arestuva i da mu potursi otgovornost,ili nie vinagi se navezdame

Английска свиня сигурно е била и пияна, отгоре на всичко! Да удари човека с коравата си глава , натежала след употребата на алкохола.

За това ли идват тука, да ни бият и да ни трошат главите с камъни. Ако спасителят е пич, не може да не се намерят няколко човека, та да налеят малко акъл на англичанчето. То тука на курорт само социално слабите английски алкохолици. Бой трябва, за да се научат на уважение към домакините.

Какво чудно - бил извършил насилие: следва медицинско, съд и присъда. Другото е клюка и глупаво кахърене. Това искат от нас политиците от Великобритания - правова държава. А иначе обикновените англичани са диваци, пияници и сприхави, само дето си вирят носовете.

aman ot 4ujdenci,darjat se qka6 sme im dlajni da im sluguvame,bokluci samo idvat tuk

англичаните като излезат навън не може ги познаеш. В Лондон спряха метрото за 2 часа, като бях там, очаквах бунт - а те като мравчици - един не си отвори устата

наистина ли навсякъдеима мъртво вълнение или им е по-лесно и по-интересно на спасителите да гонят хората. И как се разбира, че ще има 18 дни мъртво вълнение. Кой прави прогнозата.

Не прочетох виновника да е задържан,да му е предявено обвинение или вече осъден.Докато у нас виновните за подобни прояви не бъдат веднага и строго наказани независимо от това кои са извършителите, няма да станем нормална европейска държава чиито закони да се уважават а ще привличаме само отрепки които тук ще си позволяват да правят това което не биха и помислили в собствените си страни.Ако този боклук беше се удавил щяха веднага и солено да осъдят страната ни ,тоет всички ние да плащаме.

Нали са граждани на ЕС - нищо не можем да им направим! Вижте Закона за чужденците - няма начин да ги изгониш от страната каквото и да направят, освен тероризъм. Закона е суров и важи само ако чужденеца е член на семейството на българските граждани!!!!!! За членовете на семействата /дори от трети страни/ на тая английска измет не важи - те не са чужденци, а са граждани на ЕС!!! Политическите ни курв_ в парламента са виновни!

Трябвало е да го оставят да поплува!

Предполагам, че не знаете,че флаговете не са вече Бял-Червен - Черен, а Зелен-Жълт -Червен.Така че червен флаг означава,че е забранено влизането в морето.Що за глупост е да се съпротивляваме на природата?Не е ли антиреклама да се допуснат разни малоумници да се удавят или да оставим да действат законите на Дарвин?

за българските курвенца тук няма какво да ти разправям.Дори и китайците вече почват да ме питат къде имало българки,4е били много лесни. Лесни са брато, ако има привилегии и сухо, иначе в БГ-то for free въобще не са лесни.

Много са нагли тия чужденци бее-страшни изроди!!!

В България идват на почивка само измета на запада и изтока.Кой друг е луд да разбива с плуване фекалиите по крайбрежието.То за това и българите с повечко парички почиват извън страната.

Ami, Vunshno ministerstvo da zapitat :ritanskoto Vunshno ministerstvo kak da procedirat v takiva slucjhai: ili ...ili.