Коментари - Задържаха военен, потрошил площад с уазка | dnes.dir.bg
назад

Задържаха военен, потрошил площад с уазка

Задържан е военнослужещ, натрошил стъпалата на баташкия площад с колата си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха военен, потрошил площад с уазка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6te go xfanete za ........toq pi4 za6toto ne go poznavate koi e,RAZBRAXTE LI BE GLUPACI

malko e za batak tazi postupka

За тоя пич постъпката е супер яка. То да превъртиш гумите на площада си е велика работа. Но гранита го издал ... опа - циментената замазка го издала. Предлагам на тоя man да направи две-три кръгчета на площад Конкорд в Париж та да си се изкефи на макс.

За тоя пич постъпката е супер яка. То да превъртиш гумите на площада си е велика работа. Но гранита го издал ... опа - циментената замазка го издала. Предлагам на тоя man да направи две-три кръгчета на площад Конкорд в Париж та да си се изкефи на макс.

Някои хора се гордеят с подобни деяния. То да превъртиш гуми на площада си е велика работа. Човека си е мислил, че прави нещо много яко и нормално. Но гранита го издал, опа ... циментената замазка го издала. Що тоя man не иде да направи две-три кръгчета на площад Конкорд в Париж.

ez (17.08.2009 г. 17:25ч.) zamislete se...sto za stapala sa tova ? ЗА ХОРА...ЗА ХОРА! ЗА ЧОВЕЦИ! ДАЖЕ И С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО!

Ако не хване връзки, му е е.... мамата. Ще го уволнят дисциплинарно без право на 6 ли бяха 12 ли бяха заплатки. Че и условна или ефективна присъда може да получи. Не си поплюват военните.

Задържаха военен, потрошил площад с Toyota. E tova trqbva da e zaglavieto.

Евалла брато!

zamislete se...sto za stapala sa tova ?

Vseki gresi, oste poveche i 19 godisno momche.A tova che e voenen kakvo obsto ima? Samo spekulirat jurnalistite i gledat kak da manipulirat informacijata i obstestvenoto mnenie.Ako se pisese s takava zar za golemi problemi kato ezednevnoto parkirane v Sofia po trotoari i gradinki i kak sa izkopali kolovozi gumite na kolite tam stese vsichko da se opravi.Nima sa ot voennite dupkite ili prosto njama da e tolkova asociirasto, za da se radvat intelektualno horata po forumite.

Грешиш. По-тъпи от военните са антивоенните.Недай си боже последните да те пазят от евентуална агресия на комшийските армии. Всеизвестно е, че който не храни своя, храни чужда армия.В тези вълчи времена всичко се случва,а случи ли се - не се надявайте на НАТО /справка въоръженият турско-гръцки конфликт през 1974 г. за Кипър/. А колкото до момчето - не ви ли направи впечатление,че е само на 19 г. Това е на практика все още едно дете,вчера напуснало ученическата скамейка,формирано от нашата блестяща реформирана образователна и възпитателна система.

А защо не е в Авганистан?

Армията е много точно отражение на обществото ни - в нея служат граждани, които по нищо не се различават от останалите. Ако грешникът беше полицай-аман от полицаи, те са такива-онакива, ако беше от друга прослойка пак щяхте да му намерите недостатъци. Има моменти когато ме е срам от коментарите повече от колкото от случката. А случката е срамна...

Явно военните са правили проучвателни маневри!

Akal more,voenna glava samandura. A ako ima i tri rakii stava i raketa za kosmosa.

Misleh che granita e po zdrav. Tova porazda 2 vaprosa.Dali sa slozili istinski granit i dali pravilno sa postavili stapalata.Na selo imame 100 godisni granitni stapala i s traktora koito e 6 tona minavam vseki pat i nisto im njama, pa kamo li 2 tona Uazka.

Затова съм против колите да могат да се паркират по тротоарите. Дивя се на пишман шофоьри, които с лекота си паркират колата, върху нов тротоар. Нека някой да види пред Централна гара на какво прилича плочките. Там човек не може да мине, защото са натрошени от паркиращи коли. На чужденците първото нещо, кото им прави впечатление е начупените тротоари и колите по тях. Такова ориенталско поведение не са виждали в собствнеите си държави!

А тия дето ежедневно от години трошат софийските тротоари и газят тревните площи?!!

Щом като са го хванали трябва да поправи всичко и 20 000,00 лева глоба за да си помисли друг път дали ще има , а идругите да знаят. Така е в САЩ и затова има ред. Преди време като бях там имаше един младеж където беше нарисувал една статуя и трябваше да я почисти до предишното и състояние + 20000$ глоба

Abe momche, za offroad ima drugi mesta, zasto posjagas na plostada.Horata v Pestera sigurno 20 godini sa chakali da im opravjat plostada

И аз да съм нервен нещу на общината, или какво то и да е било Що не да ида да въртя гуми. Майтапа на страна. Момчета ще съжалява за това, но акъл.

ей такива като този няма какво да правят по цял ден и се угояват на гърба на данъкоплатците - като не става нищо от него и става кадрови военен - хрантутници некъдърни !

верно военните са само консуматори. Ядат държавни пари яко, ползват по 50 дена отпуск всяка година и работят от 8 до 14 часа без да произвеждат нищо. повечето не могат дори да заредят пистолет или да избягат 100 метра спринт

бил е направен и клип с телефон но полйцаите са конфискували телефона.в

toq 6tom ima UAZ za li4en avtomobil mi e qsen.

Не е виновен военният! Виновен е тоя, който е правил ГРАНИТНИТЕ СТЪПАЛА. Какви са тия гранитни стъпала, които толкова лесно се разбиват?!? Щом една УАЗка не могат да издържат, колко време щяха да издържат иначе? 1 година - 2?

Тва реклама на УАЗ ли е?:)

Виждам и оправдавам недоволството на всички, но нека да се замислим и за това що за качествен ремонт е извършен там, защото аз лично съм ходил в Батак и знам, че целия център на града беше с подменена настилка. Нека някой батачанин да се включи в дискусията и да каже дали щеше да има проблем със стъпалата ако военния беше минал през тях преди псевдо ремонта. Мога да Ви кажа, че нямаше да има никакъв проблем, дори и да беше минал не с УАЗ а със ЗИЛ 157. Нека паралелно с разследването на военния да разследват и тоя дето се е нагушил с пари от ремонта.

Мила родино, ти си земен рай!

Вчера един разбиваше с Канго бордюрите пред гаража си на една от централните плевенски улици! Що не го приберат и него за 24 ч?

Преди много години имаше едно изследване според което при карането на кола човек проявява истинския си характер. От поведението му на пътя може да се съди за поведението му в реалния живот. От една страна защото има чувството, че е сам и никой не го гледа, а от друга - има машина, която му се подчинява. Тогава имаше много изненадващи резултати. Оказа се, че доста уважавани и примерни хора са склонни към незачитане на законите, други са агресивни, трети склонни към лекомисленост на пътя. Много от тези заключения бяха потвърдени с реални факти от живота на тези хора. Аз съм наблюдавал шофирането на хора, които познавам много добре и мога да кажа, че има голяма доза истина в това.

А как е бил с алкохола?

Сега да чука камъни докато не възстанови всички щети. Шапкар, безшапкар всеки да си отговаря за постъпките.

само ми кажете какво общо има военния съд при положение, че пича е карал личния си автомобил и най-вероятно е бил в отпуск...

САМО АРМИЯТА ПРЕДСТАВЯ БЪЛГАРИЯ В ПОЛОЖИТЕЛНА СВЕТЛИНА ПО СВЕТА! Ако премахнат визите за САЩ, ще е само заради армията.

И аз съм силно за това да си го отнесе максимално. Но това трябва да се случва с всички, които газят с колите си тротоарите. Това се прави навсякъде, независмо дали населеното място е голямо или малко.

Напоследък военните май тотално изтрещяха. Току мине, не мине седмица-две и четем за поредните изтъпления на някой военен. Чудя се защо ли!?!?

Интересно и за жалост все по-срещано явление е ,че някои хора когато седнат зад волана започват да проявяват някаква странна форма на лудост и да вършат всякакви безобразия.Може би нещо като избиване на комплекси ,отдавайки се на измамното чувство ,че са велики.Понякога просто се касае за хипертрофирала наглост и простащина -например в случаите когато спират пред входа някое заведение и пречат на всички, принуждавайки ги да заобикалят колата им.В природни условия тази лудост се изразява в безогледно препущане из горите а ливадите просто се разорават от гумите на мощните машини и от щуротиите на собствениците им.В някои арабски държави такива безогледни кросове не са разрешени дори по пустинните дюни а само като атракция на строго определени места.Хората си пазят дори дюнете ,само един пясък разнасян от вятъра ,а ние допускаме ненормалници да разорават такива прекрасни места и да унищожават редки и красиви растения.

Когато господ раздавал акъл на моста военните форсирали реката:)

Нек плати 100% от щетите! Става дума целия ремонт - материали, труд, пазачи, абе все едно колкото е цената след търга по ЗОП. Нека плати 87000 лева ПРИМЕРНО и да заповяда пак да троши.

Е може ли такова нещо?!! Преди 2 години правиха основен ремонт, за да бъде красиво в центъра на града и сега този лумпен да натроши плочите! Дано да го накарат да ги плати и да ги поправят!

там са се изродили отдавна. какво очаквате от братовчеди.

Е, това е - оффроуд на площада! :D

Много са неприятни военните-дано изчезнат като професия която е на гърба на народа. Има свестни момчета дето си изкарват скромно хляба, а най-мързеливите и тъпи стават военни.питайте всеки български мъж служил-ще ви г потвърди.По тъпи от военните са само талибаните.

Ако военния съд е както преди жална му майка .....

Тия без шапките всичките са акъллии!

На колко ракии е бил?

Под шапка акъл не вирее :)

За тоя пич постъпката е супер яка. То да превъртиш гумите на площада си е велика работа. Но гранита го издал ... опа - циментената замазка го издала. Предлагам на тоя man да направи две-три кръгчета на площад Конкорд в Париж та да си се изкефи на макс.