Симеон: Няма да си тръгна от България

Съдейки по резултати ще се състави твърде скоро правителство, което е добре. Слабите резултати ще анализираме. Все пак не очаквах такава загуба.

Обратно в новината

Коментари - Симеон: Няма да си тръгна от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sazdade se nowo dwijenie, NDBSW naz. dwijenie BEZ simeon 2ri

Не може шепа простаци да решават кой къде ще живее. По тази логика Борисов да отива да живее в Чикаго при качествения материал. И без това само след няколко месеца ще запеете друга песен.

И КОМИСИОННИТЕ ОТ ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ!!!

Mnogo zloba! Riadko vlizam v takiva saitove,no sam potresena.Vseki den srestam zlobata i brutalnostta. Dano edin den stanem po-dobri i usmihnati !!!

Zar+komunisti+turci acutis! Mnogo se izlozi tozi.....4owek. Zar nego neiskah da glasuwam 8 godini, no sega mi e adski got!!!

На кого ни оставяш Бащице? Ми сега чий г*з ще лижат царедворците? Кой ще ни брои следващите 800 дни?

Никъде няма да ходиш, вервай ми. Тук ти е мястото.

не, рано е за тръгване, първо крадлив Симо трябва да довърши похода за връщането на двореца в Кричим, да почне да го управлява чрез царедворците си, които се имат за мислещи хора (виж постигна на царската прислуга от 12:55). Крадлив Симо, драги, беше докаран от БСП-то за да смъкнат Костов и да се отдадат вкупом на грабеж. Обещано му бе връщането на имотите, така че комуняги и крадлив Симо действат на една плоскост. А колкото за Бойко, ако и той не спази думите си и за него ще има отрицателен вот, докато се намери свестен...

Като не искаш да си тръгваш, за което много не му вярвам, нека остане но да се търси съдебна отговорност , ако се докаже че е правил далавери или е прикривал далаверите на неговите хора.

Жалко за НДСВ. Все пак мисля че имаше качествени хора като Даниел Вълчев

Дедо няма да си ходи никъде, тук има още гори да сече

Абе идиоти с идиоти - стига с тия имоти на царя бе- другите окрадаха и разпродадоха България! В НДСВ има мислещи и образовани хора! Това беше сценария на БСП - да се хванете за имотите на царя, я те в това време да доизточат държавата! Еиииии прост народ! Е сега ще видите какво ви чака с едно правителство от мутри и ченгета. Само ще си мечтаете царя да ви управлява!

Този се съюзи с комунистите и с техните производни, продаде духовното за материалното, договори се със ДС (създадена от КГБ на СССР).

Най-хубавото от резултатите е, че Доган и комунистите са изхвърлени от властта. Но съм и абсолютно съгласен с коментара на българка - жалко, че НДСВ е извън парламента. Те определено не заслужаваха да го отнесат най-много от тройната коалиция. Дано ББ да си спомни откъде е тръгнал и да използва кадърните хора от НДСВ - няма да сгреши. А просто за информация - аз гласувах за Синята коалиция, защото също не мога да простя някои грешки на НДСВ - най-вече оставането им в тройната колиция след 2007г. Докато влизането в нея беше оправдано с цел еврочленството ни, то 2г. по-късно те трябваше да излязат и да има тогава избори. Не го направиха и си платиха за дяволъка скъпо - може би на някои властта им се ослади много, не знам...Но продължавам да смятам, че НДСВ е партия, която има потенциал и може да прогресира за в бъдеще. И го казвам като човек, който не е гласувал за тях, а просто се опитва да използва сивото си вещество.

ТОВА

Сбогом Мария, аз ще се върна след ..., там едни 800 дни, макар, че в песента се пееше друго . Съжалявам, че тогава ви повярвах и май не само аз. Е сега вече май почти никой не ви Верва .

хващай си бомбето и обратно при твоя братовчед хуан карлос - нахрани са добре , кво да правиш тук - вече не е интересно май ...апропо върна държавата с 15-20 год. назад - дъртий червени царю

Без да имам мнение за него като политик, впечатлява ме начина по който успява да предпази поведението си вече толкова време от зловещата отрова, която витае във въздуха, профанизираща всеки и всичко, държейки хората в плен на хронична злоба и абсурдно. самодоволство.

Съжалявам, че най- добрите не влезнаха в парламента. Много от гласувалите за Борисов дори не знаят кого са пратили в депутатските кресла,но дано да са така критични както досега. Иска ми се партията НДСВ да не се разпръсне и на следващите избори да покаже много повече. Толкова много кадърни хора не трябва да се пренебрегнат, те са нужни на страната ни.

Ще си тръгнеш,ще.Както си тръгна навремето.Да видим как ще си вземеш горите и имотите,алчно животно такова.Бащинията си,крадената ,как ще вземеш?Бог да даде да се задавиш със залъка народен.

Ако не беше царя, нямаше да го има Бойко, никой нямаше да го познава. Не му прави чест да говори такива неща сега. Ще се коалира с тези които го обиждаха. Да му е честита победата, но аз не съм оптимистка. Знам, че няма да се справи. отсега започна да си търси оправдания, но при пълно мнозинство тези не минават. Борисов обеща много неща, да видим какво ще изпълни. Първото е с двойното гражданство. ха на бас, че ще забрави, защото икономическия му експерт е с такова.

Напълни си гушата, като гъска когато я гушат за дроб....Къде ще ходи? Тук си има дворец, гори, земи....

Може да е мошеник, но не е нагъл и безочлив като СС и АД.

Ами да, взе си имотите, окраде каквото можа, пука му сега какъв е изборният резултатът.

Най-уравновесеният не влиза, тежко ни. Управляват ни ту червени амибициозни малоумици, ту мутри... Какво му става на този народ??? Защо иска все някой да му се кара от телевизора и да го нахоква????

Ako shtesh! Do 800 dni shte si v zatvora!

ЩЕ СИ ТРЪГНЕШ И ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ - НО ПРЕДИ ТОВА ЩЕ ВЪРНЕШ ОТКРАДНАТОТО ОТ БЪЛГАРИЯ, МОШЕНИК ТАКЪВ.

Никой не те гони, но ти имоти нямаш! Ние сме Република! Когато една държава става република царете нямат вече собственост, а тя става историческа!

Ще ги върне когато Костов и всички останали комунисти върнат откраднатото от България, което е в пъти повече от горите на царя!

Marsh ot tuk Kradliv Bokluk. Ne stiga che si kradliv ami i dolen i bezsramen. Edin put ti povjarvaha naivnite i ti pokaza... Ot sega natatuk kolkoto i da stoish faida njama

NESHTASTNIK!

Изгубихте,защото този път ДОГАН се стисна и не ви пробута нито глас !

neshtastnik, mahai se ot Balgaria, nqmash mqsto tuk,nostatachno pakosti napravi

ама моля ви се ваше нищожество да се качите на една от боклукчийските кофи на кризистния щаб заедно с русначето и ДУХАНчо и да отпътувате на мнооого много далеч

Get the f*k out of here!!!

не си очаквал че хората няма да ти повярват а ?! :) кофти ... наистина няма да си тръфнеш ! още по-кофти! ... бил си убиден ?! стига прикаЗва глупости!!!

ti izobshto ne trqbashe da si idvash simeone

NESHTASTNIK! Simeon ne e bulgarin da si zaminava!

НЕ МОЖЕ НИЕ ДА ВОДИМ ДЕЛА ПО 40 Г.ЗА ВЗЕТИТЕ НИ ИМОТИ,А ТИ ДА СИ ВЪРНЕШ ИМОТИ ХЕМ КОИТО НЕ СА ТВОИ ,А ТЕЗИ КОИТО СА ТВОИ ИМАТ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ПОДОБРЕНИЯ ?ЗАЩО И ЗА ТЕБ НЯМА КОМПЕНСАТОРКИ КАКТО ЗА НАС? ДОКАТО ЗАКОНА НЕ СТАНЕ ЕДИН И ЗА ЦАРЯ И ЗА ПАДАРЯ,НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ УВАЖАВА!ИМАШ ХОРА С КАЧЕСТВА В ТВОЯТА ПАРТИЯ ,НО АКО СА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ДА ОТИДАТ В ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ.ТИ НЕ УПРАВДА ДОВЕРИЕТО ,КОЕТО ТИ СЕ ГЛАСУВА.

Ура-а-а дедо цар нема да улезе у парламенто-о-о

stoi si, nali si vze imotite, a niakoi i dvoino. a zagubi za6toto koaliciata ti s turcite i s komunistite ( zaradi koito si bil v izgnanie 50 godini ) be6e bezprincipna banda ot pladne6ki razboinici v usluga na mutrite.

След толкова години лапане на българска земя,поне да беше откупил ордените на дядо си,които продаде на безценица в чужбина,прокомунисти търгаш неидни!

Ходи си бе боклук. Остави каквото открадна и ходи на майка си в пут.....

Разбойко се излюпи благодарение на него !

Върни горите Царю Честити...

Nai-svestniat ne vliza! Da sa VI jivi i zdravi fashistite ...

Nai-svestniat ne vliza! Da sa VI jivi i zdravi fashistite ...

Nai-svestniat ne vliza! Da sa VI jivi i zdravi fashistite ...

махай се от тука п.....л , на вашият род трябва да се забрани да стъпва в българия за вечни времена.

ОТВРАТИТЕЛЕН КОЗЕЛ СИ ТИ СИМЕОНЧО! НАГЪЛ МОШЕНИК! ЩЕ ТИ ВИДИМ СМЕТКАТА - ТИ ПРОСТО НЕ ЗНАЕШ НА КАКВО СМЕ СПОСОБНИ !!!!!!!!!!